Apollo 250 Hummer
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Apollo 250 Hummer
Tere,
Mis arvate antud rattast ? Link : http://www.mototehnika.ee/webcache_kasu ... ka_ee.html
Kas tasub osta, mis on head/vead?
Re: Apollo 250 Hummer
Toksi aga http://www.Google.com "Hummer" ja lugemist peaks tükiks ajaks jätkuma.
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
vigade kohta see, et masin on hiinakas
ja oleneb, millise sõidu jaoks masinat osta tahad, ilmselt krossisõiduks.
kui krossisõiduks, siis ilmselt pole see parim valik

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
kuna hiinlased lihtsalt ei pea krossisõidule hästi vastu, nii palju kui mina tean. aga eks sa küsi mõnelt targemalt, minu arvamus on, et hiinlane ei ole krossiks loodud

-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
-
Sellise raha eest saad kasutatud 125cc krossiratta, millest jätkub rõõmu palju kauemaks!
Hiinaka puhul peab ratas saama tõsist hooldust pidevalt, eriti kui veel sõita äkilisemalt ja hüpata sellega vist väga ka ei kannata.
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
-ShadowofDeath- kirjutas:Sellise raha eest saad kasutatud 125cc krossiratta, millest jätkub rõõmu palju kauemaks!
Hiinaka puhul peab ratas saama tõsist hooldust pidevalt, eriti kui veel sõita äkilisemalt ja hüpata sellega vist väga ka ei kannata.
Näita mulle mõni 125cc japs, mille hind on 18K ja ei vaja remonti
Let the good times roll.
Mul endal samasugune. Kui sa seda võistluseks tahad siis ära osta mitte mingil juhul. Kui sa tahad küla vahel puurimiseks on ta normaalne. Endal lagune ka suht palju. Aga mul võib olla viga selles, et ta on kasutadud ning eelmine omanik ei hoidnud teda eriti. Tegelt on mõnus masin. Kiirendus on ülim, tippkiirus on aint sinna 100 kanti. Niiet mina soovitan osta ja siis jällegi ei soovita kah.
terv, Kris
siin on kaks kehva asja, esiteks on nõme vaadata, et keegi on teinud nii nõmeda motika kasutades väga originaalseid võõraid ideid. Teiseks on veel nõmedam et leidub inimesi kes säärast jama levitavad.
Kuna sellega tänaval nii või naa sõita ei tohi osta mõni tsikkel mille originaalsed ideed on teostusesse jõudnud originaalselt , olgugi et tükk aega tagasi.
Isegi juhul, kui sa pead seal miskit remontima oled kokkuvõttes võidus.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.