Harjumaa Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 217
- Tsikkel: SV (63,91€) S
Harjumaa Tsiklimehed/naised
Keegi keskharjumaal ka õhtuti tiiru teeb? St kehra raasiku aruküla kose jne kant
Re: Harjumaa Tsiklimehed/naised
Tere
kas täna õhtul tallinnas ka keegi tiiru teeb. kui just ilm liiga märjaks ei lähe
villu100 kirjutas:Tere
kas täna õhtul tallinnas ka keegi tiiru teeb. kui just ilm liiga märjaks ei lähe
+358458693818
-
Teema algataja - Postitusi: 217
- Tsikkel: SV (63,91€) S
Kes õhuti Piibe mnt lennuväljal platsi käib harjutamas? Täna toimus ka seal miski möll...torbikud olid maas ja puha. Käin isegi seal ukerdamas , kuid seltsis oleks segasem
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Kes need suured poisid olid siit kellega mul oli au eile nimetas tutvust teha öösel, annab keegi näole?
kurihiir kirjutas:Kes need suured poisid olid siit kellega mul oli au eile nimetas tutvust teha öösel, annab keegi näole?
Keegi jäi õlled sisse
Tere.
otsin sõidukaaslasi Kose kandis.
teeks mõnel õhtul koos tiiru:)
Saku triatlonile jalgrattaid turvama
Triatloniklubi "21CC" korraldab 26. juulil Sakus triatloni ja nad vajavad sinna kuni 5 vabatahtlikku mootorratturit appi rajale jalgrattaid turvama. Olen ise Viljandist ja selle seltskonna siinseid ettevõtmisi oma pundiga toetanud juba paar aastat. Kuna omal pole mahti nii kaugele tulla, siis ongi foorum see õige koht leidmaks Sakust mõni kohalik punt, kes viitsiks ühendada meeldiva kasulikuga ja olla ühelpäeval abiks triatloni korraldajatele. Klubi kohta leiab infot 21cc.ee ja konkreetse võistluse kohta tel. 5156711 Jane.
Kui on huvilisi, võtke kindlasti ühendust, 26. juuli on peagi käes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.