toonitud esi klaas

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
von KLEMMER

toonitud esi klaas

Lugemata postitus Postitas von KLEMMER »

täna[kella vaadates eile] pidas hr. politseinik mind kinni,esimene mõte oli, et pühapäeval puruksõidetud suunatuli, aga võta näpust või tõmba tillist, hoopis esiklaas ei meeldinud neile. Ise arvasin, et kile peal, aga võmm andis noa kätte, et kraabi ära, tuli välja ,et on värvitud.Mis teha kas klaas ära vahetada või selle samaga rõõmsalt edasi peeretada. Iga soovitus on tereteulnud. Kui kellelgi arusaamatuks jäi olin mootorrataga.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: toonitud esi klaas

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kui sa esiklaasist sõidu ajal läbi vaatama ei pea, siis on tegemist tuulesuunajaga ja see võib ka läbipaistmatu olla.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 708 korda
Tänatud: 464 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

von KLEMMER kirjutas:

täna[kella vaadates eile] pidas hr. politseinik mind kinni,esimene mõte oli, et pühapäeval puruksõidetud suunatuli, aga võta näpust või tõmba tillist, hoopis esiklaas ei meeldinud neile. Ise arvasin, et kile peal, aga võmm andis noa kätte, et kraabi ära, tuli välja ,et on värvitud.Mis teha kas klaas ära vahetada või selle samaga rõõmsalt edasi peeretada. Iga soovitus on tereteulnud.

Ära tee midagi!
Kas ta põhjendas ka oma nõudmisi miski viitega seadusele?

Kood 607. Klaasid

Nõuded: 1) tuuleklaasi läbipaistvus juhi vaateväljas peab olema vähemalt 75%, v.a DOT või SAE tähisega tuuleklaas või enne 1. jaanuari 1985. a esmakordselt kasutusele võetud sõiduki tuuleklaas, mille läbipaistvus juhi vaateväljas peab olema vähemalt 70%.

Sinu rattal on ta rohkem tuulesuunaja/aerodünaamiline element kui klaas.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Teema algataja
von KLEMMER

ants01 kirjutas:
von KLEMMER kirjutas:

täna[kella vaadates eile] pidas hr. politseinik mind kinni,esimene mõte oli, et pühapäeval puruksõidetud suunatuli, aga võta näpust või tõmba tillist, hoopis esiklaas ei meeldinud neile. Ise arvasin, et kile peal, aga võmm andis noa kätte, et kraabi ära, tuli välja ,et on värvitud.Mis teha kas klaas ära vahetada või selle samaga rõõmsalt edasi peeretada. Iga soovitus on tereteulnud.

Ära tee midagi!
Kas ta põhjendas ka oma nõudmisi miski viitega seadusele?

Kood 607. Klaasid

Nõuded: 1) tuuleklaasi läbipaistvus juhi vaateväljas peab olema vähemalt 75%, v.a DOT või SAE tähisega tuuleklaas või enne 1. jaanuari 1985. a esmakordselt kasutusele võetud sõiduki tuuleklaas, mille läbipaistvus juhi vaateväljas peab olema vähemalt 70%.

Sinu rattal on ta rohkem tuulesuunaja/aerodünaamiline element kui klaas.

edu

ei noh hakkas seal puuksutama, et esiklaasi läbipaistvusel on oma nõuded,selle peale ma ei tulnud, et tutvustada oma esiklaasi tuulesuunajana, aitäh vihje ees. Aga loogiliselt võttes peaksin ma ennast sinna eriti kaheksasse keerama, et sealt esi klaasist midagi näha, isegi kui ta paistaks läbi. Ratta ehitus on selline, et sa istud seal sirgelt seljas ja pikkus on mul ka 1,90, nii,etmina sealt kuidagi midagi ei näe.

Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Nõuded kiivri visiiri läbipaistvuse osas on samuti alates 10.01.2009 muutunud. Uus nõue on järgmine:
2) sõidukijuhi pimeda ajal kasutatava motokiivri visiiri läbipaistvus peab olema vähemalt 80% ja sõidukijuhi valge ajal kasutatava motokiivri visiiri läbipaistvus peab olema vähemalt 50%.

Loomulikult peab olema e-märgistatud.

Teema algataja
ltusis

Lugemata postitus Postitas ltusis »

mul on klaas juba tehasest tulnud läbipaistmatuna, nii sügagu need pollarid oma kukalt.Nad lihtsalt ei seedi seda et sul on ja teistel pole või tal endal kes sedagi tea.

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

Peeti ka eile kinni. Uuriti-puuriti, lõpuks ise lakitud klaas ei meeldinud. Kui on tehase tumeklaas siis pidi ok olema, kui ise oled läbipaistvat muutnud siis kurjast.....nii mulle seletati.
Muidu oli suhtumine ok ja viisakas. Ammu pole võmmide nii pingsat huvi motika vastu näinud, neljakesi uurisid.... :shock:

Silmad kardavad, käed teevad.

Teema algataja
Lärry

Lugemata postitus Postitas Lärry »

Nuclear kirjutas:

Peeti ka eile kinni. Uuriti-puuriti, lõpuks ise lakitud klaas ei meeldinud. Kui on tehase tumeklaas siis pidi ok olema, kui ise oled läbipaistvat muutnud siis kurjast.....nii mulle seletati.
Muidu oli suhtumine ok ja viisakas. Ammu pole võmmide nii pingsat huvi motika vastu näinud, neljakesi uurisid.... :shock:

:shock: ullumaja :D

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

Ise värvisin musta värviga esi klaasi kinni sest ei vaatanud sellest läbi ja pole kordagi ei mingit muret politseiga polnud.

Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 708 korda
Tänatud: 464 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kui keegi virisema hakkab, pange nad sinna kõhuli, "klaasist" läbi vaatama :wack:

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Teema algataja
von KLEMMER

eks mõni ment peab kohe midagi ütlema, ei saa ju olla, et kõik on korras. Õnneks mulle midagi ei tehtud,tahtis vist hakata trahvi kirjutama, aga ma ütlesin, et lähen koju ja võtan maha, siis andis ikka dokumendit kätte. Kiivril on juba päikseprillid sisse ehitatud, sellega probleeme pole.

Kasutaja avatar

elbid_
Tsikkel: Ducati Monster 696

Lugemata postitus Postitas elbid_ »

Ega siin pole midagi teha, riigil ju raha vaja. Tuleb ratturitele raske suvi vist. :(

Some kind of Monster.
Kasutaja avatar

13reede
Tsikkel: provokaator

Lugemata postitus Postitas 13reede »

von KLEMMER kirjutas:

aga võmm andis noa kätte, et kraabi ära

Kurat mehed ,ärge olge nagu lambad...igasugune möla ametnike suust tuleb kohe nende endi vastu tagasi pöörata. Aga kui tegu hoopis kolmandale isikule kuuluva varaga ja ametnikuhärra käseb seda veits noaga kraapida...irwww...selle jutuga oleks kusagile liisingusse-kindlustusse hea sisse astuda..

Teema algataja
von KLEMMER

13reede kirjutas:
von KLEMMER kirjutas:

aga võmm andis noa kätte, et kraabi ära

Kurat mehed ,ärge olge nagu lambad...igasugune möla ametnike suust tuleb kohe nende endi vastu tagasi pöörata. Aga kui tegu hoopis kolmandale isikule kuuluva varaga ja ametnikuhärra käseb seda veits noaga kraapida...irwww...selle jutuga oleks kusagile liisingusse-kindlustusse hea sisse astuda..

eks ta vaatas dokumentidest, et on minu ratas, aga noaga kraapimist põhjendas sellega, et rikuksin selle kile ära [selgus ,et oli värv hoopis], et siis võtan ta niiguinii ära.

BYKERS
Tsikkel: Suzuki Bandit

Lugemata postitus Postitas BYKERS »

Miilitsad on meil küll Kuuma saanud kui nokkivad juba sellise asjaga :evil:

-metallica-
Tsikkel: kawasaki ZX-10

Lugemata postitus Postitas -metallica- »

mul kawal on ka pea paistmatu esiklaas, ei tea vist tehase oma ja üv. öeldi ka et olgu või läbipaistmatu ega sa selles ju läbi ei vaata see ikka tuulesuunaja :wack:

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

BYKERS kirjutas:

Miilitsad on meil küll Kuuma saanud kui nokkivad juba sellise asjaga :evil:

Ju siis saavad sügavalt soolikasse, kui õhtuks protokolle piisavalt pole :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”