Motovõlgnikud
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Kaupmees
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
Motovõlgnikud
Motodepoo on oma algusest peale olnud ettevõte, kes on võimaldanud Eesti motohuvilistele eriti sõbralikel tingimustel soetada omale kaherattaline.
Kahjuks mõned kodanikud ei kannata liigse kohusetunde käes - Motodepoolt võetud laenu ei suvatseta tagasi maksta.
Alljärgnevas siis "äratundmisrõõmu", tegemist on kodanike nimekirjaga, kellega raha-teemal suheldes tasub olla ettevaatlik. Nimekirjas on Motodepoo võlgnikud, kes pole suvatsenud isegi ühendust võtta laenu tagasimaksmise asjus maksepikendust küsima, vaid on lihtsalt oma kohustustele käega löönud.
1. Karin Pille, 15.03.1978. Käendaja Marek Arund, 06.05.1977
2. Anton Mäelt, 11.04.1976
3. Andy Kapp, 29.08.1974
4. Viktor Bubnov, 13.05.1971
5. Kirill Galkin, 12.05.1983

Motovõlgnik Hendrik Eelma asukoht
Sooviks teada saada Hendrik Eelma alalist elukohta, ehk siis kodust aadressi. Tegemist selle tüübiga, kes tegutseb tsiklitega seal TTÜ ühikate taga garaazis ja samuti võlgu motoasjanduste eest.
Vastuseid ootan ES-na või ka siia.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
maksa ära ja väldi avalikku poomist: sinul, hr. Viiluste Valdo (Läänemaalt)
Herr Viiluste on teada-tuntud maksmatajätja. Temaga kannatab äri teha vaid "raha ette" meetodil. Soovitan seda meetodit kasutada olenemata summa suurusest. Tihti kasutab meetodit, et tellib paar korda väikse summa eest ja tasub korrektselt, et võita müüja usaldust ning siis jätab suurema tellimuse maksmata...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Motovõlgnikud
Hr. Viiluste on nüüdseks oma võlgnevused likvideerinud, kuid ma ei kustuta poste seoses tema isikuga.... Mulle nimelt ei meeldiks, kui keegi veel peab heausklikult, oma raha oodatust nii väga palju pikemalt ootama... ühesõnaga "Sounds like a warning!"
Ohooo....mida värki minu sõbrast räägitakse !
Noormees nimega Valdo Viiluste.
Olin kunagi loll ja ei teadnud seda poissi eriti hästi kuid teadsin tema isat.
Viisin heausklikult oma suzuki tema juurde remonti kus ta pidi vahetama kolvi ja tegema värvimistööd.
Kolvivahetus nägi välja selline ,et mina ostsin uue kolvi ja nädal peale ratta kättesaamist võtsin huvi pärast silindri maha ja ahhoi imet mingi vana kolb sees.
Värv oli lastud igalt poolt tilkuma ja osad kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] olid krunditud ja enamvähem kuid muist otse vanale värvile lastud.
Tööde teostamise ajal võttis noormees minult ka sularahas 2000 eeki võlgu mida ta ei ole tänapäevani ära maksnud.
Tema suust on tulnud kõiksugu vastuseid,vabandusi ja lubadusi kuid raha pole ma siiamaani näinud.
Kui see noormees peaks seda postitust lugema siis võtku teadmiseks ,et Eestimaa on krdi tilluke ja ma teen sulle väga haiget.
tollboy kirjutas:Vaido viiluste kasutab ka ratet !http://www.rate.ee/userinfo.php?id=1899874
Internetist otsides on ta võlgu ka paljudele surfaritele läänemaal.http://surf.triip.ee/index.php?ID=33&ar ... egory=must
Viiluste käis kunagi Kuressaare Ametikoolis kust ta välja visati, sel ajal sai ka kuskilt moodi temaga tutvust tehtud ja kui mu mälu ei peta siis on ta mulle ka paarsada krooni völgu
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Kui orkut olemas siis pange otsingusse tema nimi, leiab ta ka sealt. http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.asp ... 9835889139
töökultuur on vägev
Tere,
Nii Valdo kui ka Vaido Viiluste mulle Haapsalust tuttavad inimesed.
Tegu isa ja pojaga- palun nende nimesid edaspidi mitte segamini ajada.
Valdo näol on tegu uskumatult abivalmi ja osava meresõidukite ehitaja/remontijaga
Vaidogi on mind mitmel korral aidanud, ka merehädast päästnud.
Tervitustega jahilt Stella.
-Yamaha XJR 1300 1999
-Honda CBR 600 F 2003
+Honda NX 650 Dominator 1990
+BMW R 850 R 2004
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Joppantoonio... siin pannakse ikka mitu korda jutti elektritooli, lastakse ja siis veel paar poomist ning maalt väljasaatmine sinna otsa veel Eluränk... mul hakkavad juba süümekad, et kellegi siia riputasin... jätke poiss nüüd rahule.
Pssp!... yo semud - ega ma täis peaga ometi kelleltki viinaraha võlgu võtnud pole? Junn ikka päris jahe juba
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Eelnimetatud Vaido müüs mulle tsikli ära, ostu-müügi lepingu tegi alaealisena (tükk aega kirjutasime ja hiljem osutus see täiesti kasutuks), "dokumente" tal kaasas polevat ja luuletas muidugi maad ja mered kokku. Jõhker suli, kala on 2 tuhhi sees, lihtsam on vist sitta mitte puutuda, hakkab veel haisema. Kui keegi algatab politseis tema vastu midagi, siis andku märku. Usun, et neid tünga saanuid on veel teisigi.
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
pole kunagi bivahendite pooldaja olnud...aga kui kardad et läheb haisema siis tuleb abivahendeid kasutada...et ei peax kätega puutuma.....kahju kuulda et selline moljo haapsalus elab...ei ole õnnestunud näha ...ma annax vitsa korralikult...hea alandav ja valus ka
tollboy kirjutas:Vaido viiluste kasutab ka ratet !http://www.rate.ee/userinfo.php?id=1899874
Kui probleeme nimetet kodaniku kättesaamisega, siis võtke arestimaja uksetaha järjekorda
tollboy kirjutas:Ohooo....mida värki minu sõbrast räägitakse !
Noormees nimega Valdo Viiluste.
Olin kunagi loll ja ei teadnud seda poissi eriti hästi kuid teadsin tema isat.
Viisin heausklikult oma suzuki tema juurde remonti kus ta pidi vahetama kolvi ja tegema värvimistööd.
Kolvivahetus nägi välja selline ,et mina ostsin uue kolvi ja nädal peale ratta kättesaamist võtsin huvi pärast silindri maha ja ahhoi imet mingi vana kolb sees.
Värv oli lastud igalt poolt tilkuma ja osad kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] olid krunditud ja enamvähem kuid muist otse vanale värvile lastud.
Tööde teostamise ajal võttis noormees minult ka sularahas 2000 eeki võlgu mida ta ei ole tänapäevani ära maksnud.
Tema suust on tulnud kõiksugu vastuseid,vabandusi ja lubadusi kuid raha pole ma siiamaani näinud.
Kui see noormees peaks seda postitust lugema siis võtku teadmiseks ,et Eestimaa on krdi tilluke ja ma teen sulle väga haiget.
Peale seda postitust võttis minuga ühendust Vaido Viiluste elukaaslane kes andis mulle Vaido järjekordse uue numbri ja palus ,et ma kiiresti temaga ühendust võtaksin ,mida ma ka tegin.
Võlg sai makstud paari nädalaga.
Vaido Viiluste on oma võlad minuga nüüdseks klaarinud ja eks ma tean ka nüüd kellega tegemist on.
Huvitav kas tütarlapse nimi on tõesti SIMO
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
kotk kirjutas:Huvitav kas tütarlapse nimi on tõesti SIMO
loe kaks korda teema lõpp uuesti läbi , käi sarkasmi kursuselt läbi ja siis loe uuesti veel korra.
Peale seda peaksid ise ka aru saama
No klge.. võiks ikka kogu loo ära rääkida kui juba avalikustamiseks läks.. niisama lahmida, et see ja see tyyp on jobud ja võlgu ja plikad jne. ei ole mõistlik. Ma ei ole oma lubadustest taganemise ega võlgu jäämise poolt, aga ma arvan edaspidi võib tekkida nii mõnelgi asjatuid probleeme.
Reints
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Reino kirjutas:...niisama lahmida...
tegelikult kui aus olla , siis ega selle Simo jutt tõesti maksa midagi ja temaga tehtud suulised kokkulepped ei maksa tõesti midagi ... isegi kui ta räägib MOTOAIDA nimel !
Poiss ise elab ju küll hästi, vähemalt erinevates foorumites olen näinud ta "uhkeid" autosid, mida ta siis tuunib:D
Nii, et poisil ju pappi peaks olema:D
Nüüd tuleb välja, et vist ostab oma evosse bensiini laenatud raha eest
Sry, ei midagi isiklikku lihtsalt tögamisetuju
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.