www.motorcycle-superstore.com

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Tsikkel: on vajaka
Kontakt:

www.motorcycle-superstore.com

Lugemata postitus Postitas valgehiinlane »

Tere,
mida arvate pealkirjas mainitud netipoest? Tahaksin sealt osta siis vihmajope, kindad ja jalanõud, telliksin läbi netikuller.ee
Konkreetsed soovitud riided : http://www.motorcycle-superstore.com/3/ ... nsuit.aspx
http://www.motorcycle-superstore.com/3/ ... eouts.aspx
Kuigi ilmselt jalanõude ostmiseks raha ei jätku.
Kas sellise hinna eest on mõtet neid osta, kui ma ilmselt veel kasvan neist välja(kokku läks vist umbes 2100 krooni kanti) ja kas nendega on kellelgi kogemusi?
Ja oskate äkki öelda ka mindagi selle netikuller.ee kohta, on see usaldusväärne?

kasutajanimi on väga random (lol)
Kasutaja avatar

Piats

Re: www.motorcycle-superstore.com

Lugemata postitus Postitas Piats »

Kui netikullerit ei usalda või lihtsalt ei soovi kasutada siis minu kaudu saab ka. PM !

Kui kellegil on Usa-st vaja saada eestisse mingit tsikli juppi või midagi muud siis PM
Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Vihmakomplekt tundub suht kirves, kuigi ei tea sellest kaubamärgist suurt.
Kas kodumaa pinnalt sellist asja ei oleks mõtekam vaadata?
Näiteks siit kasvõi.

Keretööd
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

USA-st pidi kokkuvõttes tulema odavam?
Terv.

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Olen sealt tellinud. Väga hea koht on.
Kui abi vajad anna teda..

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

valgehiinlane kirjutas:

Kas sellise hinna eest on mõtet neid osta, kui ma ilmselt veel kasvan neist välja

vanasti aitas väljakasvamise vastu bellamore või priima, pani kenasti kasvu kinni :D :D :D

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

tnacc kirjutas:
valgehiinlane kirjutas:

Kas sellise hinna eest on mõtet neid osta, kui ma ilmselt veel kasvan neist välja

vanasti aitas väljakasvamise vastu bellamore või priima, pani kenasti kasvu kinni :D :D :D

:D ma ikka mõtlesin, et kas need riided kallid pole kui peab niikuinii uued millalgi ostma. :bsmile:
Terv.

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

pyramiid kirjutas:

Vihmakomplekt tundub suht kirves, kuigi ei tea sellest kaubamärgist suurt.
Kas kodumaa pinnalt sellist asja ei oleks mõtekam vaadata?
Näiteks siit kasvõi.

valgehiinlane kirjutas:

USA-st pidi kokkuvõttes tulema odavam?
Terv.

Arvestades pyramiidi pakutut, siis mis loogika see sul valgehiinlane on :roll: :roll: :roll: (togi)

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Millest ma räägin, on hinna ja kvaliteedi suhe, aga ega ma kindlalt ka ei tea... Võibolla siiski ainult kuulujutud...
Aga valik on küll välismaal kordades suurem. :bsmile:
Kas muidu need vihmakombekad koosnevadki ainult kilest, mis peatab vihma ja veidi tuule, või on neil ka veidi mingisugust voodrit või midagi selletaolist veel? Kui on ainult kile, siis ma pole kindel, kas ikka tahan sellist ainult vihmakombekat. Samad on tavalised nahast mootorratta kombekad kordades kallimad ja nende jaoks mul raha pole.
Kas muidu vana nahast lendurijope ja teksapükstega on väga julm kukkuda? Jope on küll 20 aastat vana, aga pole kunagi kasutatud, nii et see on korras.
Ja veel : kas see dragbike.ee-s pakutud 100% siidist kiivrisukk on ikka 100% siidist? Päris siidist on ikka enamasti kallim ju.
Terv.

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

Kodulehel neil kirjas, et Motorcycle Superstore only ships to the U.S., Canada, Puerto Rico and APO/FPO address.

Kuidasmoodi see kaup teie kaudu eestisse jõuab kes tellinud sealt on?

Kasutaja avatar

pyramiid

valgehiinlane kirjutas:

Kas muidu need vihmakombekad koosnevadki ainult kilest, mis peatab vihma ja veidi tuule, või on neil ka veidi mingisugust voodrit või midagi selletaolist veel? Kui on ainult kile, siis ma pole kindel, kas ikka tahan sellist ainult vihmakombekat. Samad on tavalised nahast mootorratta kombekad kordades kallimad ja nende jaoks mul raha pole.
Kas muidu vana nahast lendurijope ja teksapükstega on väga julm kukkuda? Jope on küll 20 aastat vana, aga pole kunagi kasutatud, nii et see on korras

Ma arvan, et pead enesele siiski varustuse teema eelnevalt selgeks tegema valgehiinlane, siis tead ka mida tahta! (togi)
Ingliskeelne jutt siin, aga tõlgitud versiooni ja muud huvitavat leiad ka meie foorumist.

Keretööd
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

RaPtile kirjutas:

Kodulehel neil kirjas, et Motorcycle Superstore only ships to the U.S., Canada, Puerto Rico and APO/FPO address.

netikuller.ee toob minu teada igast kohtadest kohale, või siis kellegi läbi, kes elab Ameerikas või on parasjagu seal.

pyramiid kirjutas:

Ma arvan, et pead enesele siiski varustuse teema eelnevalt selgeks tegema valgehiinlane, siis tead ka mida tahta! (togi)
Ingliskeelne jutt siin, aga tõlgitud jutu ja muud huvitavat leiad ka meie foorumist.

Jah, seda ka muidugi. Põhimõtteliselt tahaksin lihtsalt nagu kaitset sõiduks, mis samas oleks ka vihmakindel ja võibolla ka tuulekindel. Aga nagu ma aru saan, siis odavalt sellist asja ei saa. Peab nahkjopega hakkama saama :bsmile:
Terv.

Kasutaja avatar

pyramiid

RaPtile kirjutas:

Ega otse vist saagi, enne USA aadressile ja sealt siis juba Eestisse. Kasutaja Eikki on siinkohal oma abi ikka pakkunud!

Keretööd
Kasutaja avatar

pyramiid

valgehiinlane kirjutas:

Põhimõtteliselt tahaksin lihtsalt nagu kaitset sõiduks, mis samas oleks ka vihmakindel ja võibolla ka tuulekindel. Aga nagu ma aru saan, siis odavalt sellist asja ei saa. Peab nahkjopega hakkama saama

Praegu foorumi ostu-müügi rubriik kõiksugu häid pakkumisi täis. Leia enesele norm kaitsmetega tekstiil, mis peab tuult ja vihma ja ongi mutt. Kui teksadega sõidad, ära kaitsmeid unusta. Saapad/kindad/kiiver ja ongi olemas!

Keretööd
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

pyramiid kirjutas:
RaPtile kirjutas:

Ega otse vist saagi, enne USA aadressile ja sealt siis juba Eestisse. Kasutaja Eikki on siinkohal oma abi ikka pakkunud!

Jep, tean.
Pole lihtsalt veel kindel, kas tahan välismaalt tellida. Võibolla ikka ostan Eestist, kui üldse. Aga tänud sellegipoolest abipakkujatele ja nõuandjatele!

pyramiid kirjutas:
valgehiinlane kirjutas:

Põhimõtteliselt tahaksin lihtsalt nagu kaitset sõiduks, mis samas oleks ka vihmakindel ja võibolla ka tuulekindel. Aga nagu ma aru saan, siis odavalt sellist asja ei saa. Peab nahkjopega hakkama saama

Praegu foorumi ostu-müügi rubriik kõiksugu häid pakkumisi täis. Leia enesele norm kaitsmetega tekstiil, mis peab tuult ja vihma ja ongi mutt. Kui teksadega sõidad, ära kaitmeid unusta. Saapad/kindad/kiiver ja ongi olemas!

Aga kas nahkjope muidu peab vastu vihmale ja tuulele?
Püksid ostaksin küll hea meelega. Ja kaitsmed. Praegu on ainult kiiver. Aga selle siidiga seoses oskab keegi öelda, kas see on päris 100% siidist kiivrisukk või on see mingist muust materjalist? Asub siin : http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=120&item=937
Terv.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Ütle inimesele, et taevas on 600 483 908 120 021tähte, siis ta usub.
Kirjuta pingile kiri:"Ettevaatust! Värske värv", siis ikka katsutakse näpuga järele!

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Ehk siis mida sa öelda tahad on see, et kirjutatakse igasugust asja, aga asi iseenesest (konkreetselt rääkides tollest kiivrisukast) h*i ongi selline nagu kirjeldatud?
Terv.

Kasutaja avatar

pyramiid

valgehiinlane kirjutas:

Kõik oleneb nahast, kui kvaliteetne on. Minul oli kunagi mingi odav nahkjope, sellega olin esimese 10 mintsaga vihma käes läbimärg, sama siis tuulekindlusega. Korralik ja kvaliteetne toode on ikka suht kallis, aga see investeering tasub end igati ära. Selleni jõuad ka sina kord oma arusaamistes ja kui mitte sel hooajal, siis tulevikus loodetavasti kindlasti. Olen arvamusel, et varustus olgu korralik kui vähegi hindad oma tervist!
Last but not least - tee juhiload ka ära, siis alles tänavale sõitma, eks! :bsmile:

Keretööd
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

Samasugust SIIDIST kiivrisukka saad ka proovida Tallinnas. On's eal ka miskit elastaani vmt vormi hoidmiseks sees, ei tea-enda oma kaugel kodus.
Oled endas selgusele jõudnud, millist ratast ja millist varustust tahad?
See sukk on suvel hea, krossi/endurokiivriga on aga sügistalvkevad perioodil jahe. selleks ostsin eraldi näomaski.
Motomarketis oli vist miski soodukas, kus sai paari tuhhiga tekstiili selga, ei pea alati üle suure lombi vaatama. Usun, et ka teistes poodides saad komplekti tükk maad odavamalt, kui letihind. Endal samuti tavaline veekindlam tekstiil, siiamaani vihmaga kuivaks jäänud, paduvihma ajal vedasin KV laigulise kileülikonna(120 EEK) lisaks peale.

edu

Ah jaa-LOAD :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

pyramiid kirjutas:
valgehiinlane kirjutas:

Kõik oleneb nahast, kui kvaliteetne on. Minul oli kunagi mingi odav nahkjope, sellega olin esimese 10 mintsaga vihma käes läbimärg, sama siis tuulekindlusega. Korralik ja kvaliteetne toode on ikka suht kallis, aga see investeering tasub end igati ära. Selleni jõuad ka sina kord oma arusaamistes ja kui mitte sel hooajal, siis tulevikus loodetavasti kindlasti. Olen arvamusel, et varustus olgu korralik kui vähegi hindad oma tervist!
Last but not least - tee juhiload ka ära, siis alles tänavale sõitma, eks! :bsmile:

Tegemist on lenduri tagiga, nii et peaks vist vastu pidama küll. Ja load teen, suvel.

ants01 kirjutas:

Samasugust SIIDIST kiivrisukka saad ka proovida Tallinnas. On's eal ka miskit elastaani vmt vormi hoidmiseks sees, ei tea-enda oma kaugel kodus.
Oled endas selgusele jõudnud, millist ratast ja millist varustust tahad?
See sukk on suvel hea, krossi/endurokiivriga on aga sügistalvkevad perioodil jahe. selleks ostsin eraldi näomaski.
Motomarketis oli vist miski soodukas, kus sai paari tuhhiga tekstiili selga, ei pea alati üle suure lombi vaatama. Usun, et ka teistes poodides saad komplekti tükk maad odavamalt, kui letihind. Endal samuti tavaline veekindlam tekstiil, siiamaani vihmaga kuivaks jäänud, paduvihma ajal vedasin KV laigulise kileülikonna(120 EEK) lisaks peale.

edu

Ah jaa-LOAD :bsmile:

Ratas on mul olemas, ja varustuse suhtes ka olen suhteliselt kindel küll, aga otsin siiski suhteliselt odavat vist :D
Aga eks ma siis uurin poodides ringi, käin ise kohal, eks nii ikka parem. Ja kui tõesti kuskilt enam-vähemgi korraliku ja mitte eriti kalli kombeka saan, siis loodan, et saan isaga kokkuleppele ja ostan ka ära. Kindad vist on ikka viimased asjad mida osta... (w) Tänud
Terv.

Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Lubadest ja rattast veel rääkides üks mootorratturite reegel : enne osta varustus ja kui ikka raha üle jääb, siis juba ratas! :bsmile:
Terv.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

valgehiinlane kirjutas:

Lubadest ja rattast veel rääkides üks mootorratturite reegel : enne osta varustus ja kui ikka raha üle jääb, siis juba ratas! :bsmile:
Terv.

....ja kui siis veel miskit üle jääb, osta load!

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

RaPtile kirjutas:

Ma ise siin sellepärast saan ka kätte asju :D

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

dragstar
Tsikkel: Shadow

Lugemata postitus Postitas dragstar »

jah, enne osta varustus siis ratas :bsmile: Ega ilma varustuseta ikka sõitma ei läheks. Enda varustuse ostsin eelmine sügisel ja ratta nüüd talvel. Mul ikka natuke jäi rattaks raha järgi :D

Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Oma praegused 40 kilomeetrit :D olen ilma varustuseta sõitnud...
Aga öelge, mida arvate sellest jopest : http://motopost.ee/detailid.php?437 asjal praegu soodushind ja siis saaks äkki ära osta. Või see tagi ei sobi sõitmiseks klassikalise rattaga?
Terv.

Kasutaja avatar

pyramiid

valgehiinlane kirjutas:

Oma praegused 40 kilomeetrit :D olen ilma varustuseta sõitnud...
Aga öelge, mida arvate sellest jopest : http://motopost.ee/detailid.php?437 asjal praegu soodushind ja siis saaks äkki ära osta. Või see tagi ei sobi sõitmiseks klassikalise rattaga?
Terv.

Mine proovi selga, siin ei saa nii asja soovitada. Tean näiteks, et mulle ei istu absull Macna joped, kisuvad siit-sealt, pole mugavad. Kehakuju ju nii erinev, seega mine kohale ja vsjoo..

Keretööd
Kasutaja avatar

Teema algataja
valgehiinlane
Kontakt:

Oeh, loodan et mulle istuvad, praegu päris head pakkumised seal motopostis.
Leidsin veel ühe huvitava allahindluse : http://motopost.ee/detailid.php?436 käin ise kohapeal siis ära, kui aega on ja kui on mõni nende jopede kasutaja siis kirjutage mulle review. Tänud.
Terv.

Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Lugemata postitus Postitas Kiire Putukas »

Ise sai ostetud mingilt laadalt vihma kostüüm jope ja püksid mis maksid 100 eeku neid oli laigulisi ja kollaseid.kokku pakkituna mahub ideaalselt
tsikkli istme alla.Joppe ja püksid käivad spets kotis.Sai selle vihma kostüümiga otepäält tallinna sõidetud laus vihmas koju jõudes oli nahk kombe täiesti kuiv.ainult saapad olid märjad.
Neid saab kalamehe poodidest ja jahimehekauplustest.kiiresti saab selga panna,tõmbad teiste riietepeale 5minutit ja sõit võib jätkuda.
Ise olen sellega väga rahul. :bsmile:

Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Vihmakad saad siit näiteks http://www.becky.ee/est/tooroivad/6.html

AS Becky
Laki 30A / Kadaka tee 129
12915 Tallinn ESTONIA
tel +372 670 6880
faks +372 670 6879

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Lugemata postitus Postitas Kiire Putukas »

just midagi sellist ja väga head vihmakad tsiklistidele. Enne oli mul 800 eegune loyis ühes tükis vihma kombe ja seda nahk kombe või teiste riiete peale kuidagi eipannud kuna ei lähe sellga mingi valemiga. Ja oli väga suur kui kokku pakkida .Oli mingist kummist vist,mahutada polnud kuhugi. :roll:

Kawasaki ZX-9R
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”