Halvarssons, Lindstrands, Jofama Tekstiil
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Halvarssons, Lindstrands, Jofama Tekstiil
Kas keegi kasutab nimetatud tootja varustust ?
http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... php?lang=2
Kui jah siis kuidas komenteerite (hingavus, vettpidavus, kvaliteet jne), plaan uueks hooajaks uus komplekt osta ning uurin maad....
selga sai proovitud vist midagi sellist:
http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... d=60&cid=4
jalga sai proovitud pükse:
http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... d=64&cid=8
Iseenesest olid püksid ja jope küll väga mugavad seljas.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Halvarssons, Lindstrands, Jofama Tekstiil
Ghost kirjutas:Kas keegi kasutab nimetatud tootja varustust ?
http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... php?lang=2
Kui jah siis kuidas komenteerite (hingavus, vettpidavus, kvaliteet jne), plaan uueks hooajaks uus komplekt osta ning uurin maad....
selga sai proovitud vist midagi sellist:
http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... d=60&cid=4
jalga sai proovitud pükse:
http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... d=64&cid=8Iseenesest olid püksid ja jope küll väga mugavad seljas.
persse! kirjutasin pika jutu aga siis kogemata kustutasin. karotshe! Lindstrand Lizard on väga pro püx. kui soovid täpsemalt põhjendust siis erasõnum.
-
olgu! kirjutan uuesti.
olen aasta kasutanud Lindstrand Lizard püxe ja julgen soovitada. Võrdluseks mul Rukka goretex (hirmkallid) mida hilissügisel kasutan.
Lizard on tehniliselt minu keha jaoks väga ok. Lõige on optimaalne. Sääred piisavalt pikad.
KOkkuvõttes Rukka püxtest pea 3 (või vähemalt 2) korda odavamad Lizardid mul rohkem kasutust leindud kui rukka. Lihtne põhjus- Rukka on liiga soe meie kliimas enamus ajast. Vähemalt minu sõidustiili ja kiiruse ja kohtade juures. ehk põhjus ka selles et rukka on ainult musta värvi aga Lizardid khakivärvi kirjud mis suvel päiksega päris oluline.
Lizard on paljude ja heas kohas asetsevate taskutega. Säärepeal ülihästi toimivad tuulutuslukud (katsetatud +35 juures)
Ülisooja ilmaga lukkudega eemaldatavad sääreosad. lühikesed püksid suvel omastkäest. Samu lukke saab kasutada lisatuulutusena. Kõik lukud on ülikergelt toimivad. hea märk kvaliteedist.
Eemaldatavad ja suht korralikud kaitsmed põlvedel ja külgedel. Lisahinna eest. 500.-
Sääre alaosas korralikud pikad lukud koos krõpsudega millega saab päris hästi regullida sääreosa vastavalt saapale. Isegi krossisaapa tarvis on ruumi.
ees, seal kus tavaliselt püksiluku kohal on nööp, on kaheastmeline kinntitusaas. sain selle headusest aru siis kui ühel juhul kasutan turvisärki või siis mitte. turvise sabaosa mahub püksi sisse ja seetõttu on see kaheastmeline esihaak hea regullimisvõimalus.
Olemas vihmakindel sisevooder mida polegi saanud proovida sest siis kasutan juba Rukka kraami.
Käna ka pehmel pinnasel pannud ja kannatavad kukkumist küll. Asfaldil siiski arvan et mitte sest Lizard ei ole cordurast.
Vööosa sisemine külg võiks olla kaetud pehmema riidega. suvel vastu paljast nahka tundub materjal liiga robustne. Ilma lukkudeta oleks püksid liiga umbsed aga tuulutus toimib hästi. Et materjal on kehvem kui Goretex siis hingavus super ei ole. see eest peab tuult väga hästi. selle raha eest ei saagi paremat tahta. 2000.- +kaitsmed 500.- Võiks olla eemaldatavad traksid millest puudust tundsin. panin muud traksid. toimib.
juba mõtlesin et müüks oma rukka kallid püksid maha...liiga harva kasutan. On huvilisi?
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Kes neid kaubamärke Eestis müüb?
Annan enda 10 punkti ka Lizard pükstele. Tuulutus toimib ja taskud on tõesti kuidagi jube hästi paigutatud ja piisavalt neid(mina pole veel kõiki taskuid täis saanudki ). Ja ühed vähestest pükstest mis ma leidsin müügil olevat,millel on lühikeste pükste funktsioon olemas. Jube mõnus on ikka kuskil reisul olles sääred ära võtta ja natukene vabamalt ringi käia.
Vihmavooder katsetatud ja toimib.....600km vihmas ja ainukesed asjad mis pärast kuivad olid olid jalad(ülejäänud kehale hakkas kuskilt kraevahelt sisse nirisema millegipärast)
Ise kasutan Lizard pükste all krossika põlvekaitsmeid mis kenasti ära mahuvad sinna alla.
Ja suvel see kamo värvus on hea....enne neid sõitsin musta värvi Held pükstega ja siis oli saun.
Igatahes soovitan ja mõtlen, et lähitulevikus peaks ka Lindstrandi jope prooviks ka ostma juurde...praegune on suve tingimustes liiga umbne.
Lindstrandi ja Halvarssoni kaupa müüb nüüdsest Bikeman...Moto Maania andmetel:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Ei oma kokkupuuteid selle varustusega, aga targutaks siiski niisama kõrvalt
Kui sa kavatsed ette võtta pikemaid trippe kui vaid linnavahelsõit ning ka igasuguse ilmaga, mitte ainult suvises päikselõõsas, siis omast kogemusest soovitaks jope-pükste kombinatsiooni, mis kataksid alaselja korralikult ära. Antud lingi taga olnud jope kipub mu hinnangul lühikeseks jääma. Värk selles, et sõites tõuseb jope alumine serv tuule mõjul nõksa rohke, üles kui niisama kuivalt proovides pluss istudes pikemalt kipuvad püksid allapoole vajuma ning tulemuseks on paljas selg. Lühiajaliselt tähendab see lihtsalt külma, pikemaajaliselt võib kaasa tuua igasugu pahasid (ja tsiklisõitu pikemaks ajaks välistavaid) haigusi. Alternatiivseks abivahendiks on soe neeruvöö.
-
Jope on küll eest lühikene aga tagant pikem ja püksid ning jope saab omavahel tõmblukuga ühendada, nii et see mure et selg paljas peaks ära langema. Vana varustus samamoodi lukuga ühendatav ja väga bro asi on see, annab ikka väga palju sooja juurde. Samas neeruvööd võiks nii ehk naa kasutada jahedamate ilmade korral, hoiab kenast alaselja soojas. Jah Motomaanial on õiged andmed, Bikeman müüb seda tootjat. Kas kellelgi Lindstrands jopega kogemusi on ? Seljas oli küll sigamugav aga kõik muu mis mugavuse juurde kuulub ? Kahjuk värvivalikus sellist Lizard stiilis heledat jopet polnud mis oleks ka kuumema ilmaga väga hea, valikus kahjuks ainult musta värvi joped.
Kasutan ka ise sama firma tooteid ja võin kinnitada, et pole paremaid leidnud. Jope ja püksid on omavahel võimalik lukuga kinni tõmmata. Selle tulemusena ei jää selg paljaks. Lisaks on olemas lukuga pükste külge kinnitatavad traksid, mis vajadusel samuti selja ära katavad.
Halvarssons, Lindstrands, Jofama varustust on nüüd võimalik saada Tabasalust uuest motokauplusest Bikeman. Kohe Klooga mnt ääres. Kui ma ei eksi siis aadress oli Nooruse 1a.
-
Ghost kirjutas:Jope on küll eest lühikene aga tagant pikem ja püksid ning jope saab omavahel tõmblukuga ühendada, nii et see mure et selg paljas peaks ära langema. Vana varustus samamoodi lukuga ühendatav ja väga bro asi on see, annab ikka väga palju sooja juurde. Samas neeruvööd võiks nii ehk naa kasutada jahedamate ilmade korral, hoiab kenast alaselja soojas. Jah Motomaanial on õiged andmed, Bikeman müüb seda tootjat. Kas kellelgi Lindstrands jopega kogemusi on ? Seljas oli küll sigamugav aga kõik muu mis mugavuse juurde kuulub ? Kahjuk värvivalikus sellist Lizard stiilis heledat jopet polnud mis oleks ka kuumema ilmaga väga hea, valikus kahjuks ainult musta värvi joped.
just! kahjuks on enamus tsikliriideid musta värvi. eriti eesti poodides. mõneti arusaadav sest eriti meie teedel sõites heldam jope määrduks sigakiiresti. suvel on must värv piinarikas kui päike lõõskab. liikumisel pole probleemi aga linnavahel või aktiivsemalt maastikul sõites on must peavalu. külma ilmaga must on ok. aga kui palju me siis ikka külmaga sõidame? pigem enamasti eelistame soojemat ja kuivemat ilma.
Heledama riide eeliseks on väljapaistvus liikluses. must selles mõttes jälle jama. Mida kirjum riietus seda suurem tõenäosus et oled autodele nähtav.
keegi kommenteeriks neeruvööd? kas sellest on abi ka selja toetamisel või pigem siiski sooja hoidmiseks? või on neil ka erinevusi. et kallimad paremad. toetavad tugevamalt jne.
Ise ostsin kunagi Lizzardi püksid Bike Worldist.
Need küll ülihästi vastu pidanud.Paar korda olen asfaldil liugu ka lasknud ja siiani on terved.
Talvel olen käinud nendega suusatamas.Kaitsmed on sees ning julge tunde annab mäest alla kihutades.
Kaks erinevat voodrit on mida saab välja võtta.
Tuleb välja,et Bike World neid enam ei esinda.
Iga tootja kodulehel on koht kus on Dealers.
Vaatan,et eestis on uueks esindajaks http://www.bikeman.ee
OT: Aga kas keegi soovib veel öelda, et Bikeman müüb antud firma tooteid? Bikeman nimi siin juba 3 korda läbi käinud ju
(Moded võivad mu postituse ära kustutada)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
keegi kommenteeriks neeruvööd? kas sellest on abi ka selja toetamisel või pigem siiski sooja hoidmiseks? või on neil ka erinevusi. et kallimad paremad. toetavad tugevamalt jne.
Mõlemat üldjuhul kui see sul juba ümber on, eks ta annab nii sooja kui ka toetab alakeha. Ma väga süvitsi ei uurinud teemat enne kui endale ostsin, aga olen kuulnud fliisi ja windstopperiga versioonidest, mis on ilmselgelt sooja peal väljas ning olen näinud suht silmatorkavate plastosadega vööd, mis siis peaks rõhuma toele ja kaitsele. Kuigi tuleb mainida, et ega Eesti motopoodides erilist valikut pole ning ega müüjad oska kah suurt midagi konkreetsete eksemplaride omadustest rääkida.
Ostsin endale neeruvöö Streetmotost paarisaja krooni eest ja olen täiesti rahul. Hoiab selja soojas ka jahedamatel päevadel ning vaatamata oma suht pehmele olemusele toetab ka alaselga nii piisavalt, et sõiduväsimus tuleb aeglasemalt peale just pikkadel sõitudel.
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
sang kirjutas:kida.
Ostsin endale neeruvöö Streetmotost paarisaja krooni eest ja olen täiesti rahul. Hoiab selja soojas ka jahedamatel päevadel ning vaatamata oma suht pehmele olemusele toetab ka alaselga nii piisavalt, et sõiduväsimus tuleb aeglasemalt peale just pikkadel sõitudel.
oskad öelda, palju see apteekides müüdavast erineb?
-
See neeruvöö ei haaku kuidagi teemaga, ma saan aru et kõik tahavad oma kogemusi jagada aga seda saab ka teha PS teel või vastava teema all kus neeruvöödest ja seljakaitsmetest juttu, mind ikkagi huvitas nimetatud tootja tekstiilvarustus.
oskad öelda, palju see apteekides müüdavast erineb?
Ei oska.
See neeruvöö ei haaku kuidagi teemaga, ma saan aru et kõik tahavad oma kogemusi jagada aga seda saab ka teha PS teel või vastava teema all kus neeruvöödest ja seljakaitsmetest juttu, mind ikkagi huvitas nimetatud tootja tekstiilvarustus.
Ära kurjusta, peremees Selline lihtsalt on internetivestluste olemus: sinu algatatud teemat kas ignoreeritakse või hõivatakse. Mitte et ma häbi ei tunneks, aga mis teha.
-
Ghost kirjutas:See neeruvöö ei haaku kuidagi teemaga, ma saan aru et kõik tahavad oma kogemusi jagada aga seda saab ka teha PS teel või vastava teema all kus neeruvöödest ja seljakaitsmetest juttu, mind ikkagi huvitas nimetatud tootja tekstiilvarustus.
kuula tarka juttu sest see on asjalik! mingi mõttetu teemaväline jutt on jama aga neeruvöö haakub 101% teemaga! küll vananedes aru saad milleks neeruvöö hea saab olema.
Nojah, ma ei oskagi midagi öelda. Ma ei kahtle absoluutselt neeruvöö vajalikkuses ja headuses ning vanaduses me mõtleme kõik tagant järgi, ja heietame kõigile mis oleks võinud jätta tegematta ja mis oleks võinud olla olematta... Aga jah andke tuld, ehk ikka joppab nii et kuidagi ümber nurga keegi kogematta jutu käigus mainib midagi jopede kohta
seda 3 kihilist jopet pean silmas: http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... d=62&cid=4
-
Ghost kirjutas:Nojah, ma ei oskagi midagi öelda. Ma ei kahtle absoluutselt neeruvöö vajalikkuses ja headuses ning vanaduses me mõtleme kõik tagant järgi, ja heietame kõigile mis oleks võinud jätta tegematta ja mis oleks võinud olla olematta... Aga jah andke tuld, ehk ikka joppab nii et kuidagi ümber nurga keegi kogematta jutu käigus mainib midagi jopede kohta
seda 3 kihilist jopet pean silmas: http://www.jofama.se/motorcycle_wear/pr ... d=62&cid=4
et mul jopet Lindstrandi oma ei ole siis jään vastuse võlgu. Jope puhul on määravaks tuulepidavus (ka siis kui kihte vähendada) ja tuulutus. vaid väga kallis jope saab hingata ilma tuulutsavadeta (nt minu Rukka APR). seega odavama otsa jopel peaks kehvemat materjalihingavust kompenseerima tuulutusreguleerimis võimalused ehk lukud ja klapid võimalikult paljudes kohtades.
Et Lindsrtand on ka selline jope kuhu on ette nähtud kaitsmed siis et need kaitsmed ka toimiks, peab jope olema sinu kehakuju jaoks eriti sobiva lõikega. seega kui jopel on sees kaitsmed ja lisavoodrid siis peab jope selga mõnusalt mahtuma ja väga paras jääma sest kaitsmed peavad asuma õigetes kohtades ja mitte kehast kõvasti eemale hoidma. ehk siis jope peab suht ümber olema et kaitsmed toimiksid 100%
vot häda algab sellest kui sa hakkad voodreid seest ära võtma ja oh imet....jope muutub mitme numbri võrra suuremaks!! Sa ju ei taha et suvel näeksid välja nagu väike poiss kes tõmbas selga issi jope kus näpuotsadki varrukast välja enam ei paista. Lisaks suur jope hakkab tuules mõnusalt tuult püüdma ja laperdama-lotendama. Rääkimata et kaitsmed asuvad kes seda enam teab kus.
Ma pakun välja et kui jopet proovid selga siis mõtle mis perioodil sa seda kõige rohkem kasutad, et mis ilmastikuga ja välistemperatuuri juures.
Headel jopedel on võimalus reguleerida varruka või keha laiust spets rihmade või trukkidega et seda siis parajaks teha vastavalt sisevoodrite kasutamisele.
Kraekõrgus on väga oluline aspekt kui sõidad ka jaheda ilmaga (ma ei mõistagi neid baigijopesid -kostüüme meie kliimas kus krae puudub, ok keset suve linnas veel, aga maanteel...?)
Ja kui jopet selga proovid siis eemalda neid voodrikihte ja proovi kõik versioonid läbi. Ja istu tsikli selga kui vähegi võimalik. siis näed varruka pikkust ja tagaosa kui kõrgele see ennast kisub jne. Proovimisel pane oma kindad ka kätte, et näed palju jope rannet katab.
Vihmapidavus on vähemmäärava tähtsusega selles hinnaklassis jopel, sest enamus aega sõidad ju kuiva ilmaga. Alati saad kasutada kaasavõetud vihmakomplekti mille siis peale tõmbad. Paariks korraks aastas sobib mulle ehituspoest 100.- maksev komplekt väga hästi et kuiva katuse alla pääseda...Minust vihmasuhajat nagunii ei saa!
Jutt jumala õige, eks seda peab iga jopega ja püksiga vaatama et oleks võimalikult paras. Õnneks selle konkreetsel jopel on väga õhuke Outlast soe vooder mis ei mõjuta nii palju jope suurust võrreldes praegusel Held jopel mille on ikka päris paks vooder ja jope suurus muutub kardinaalselt. Mnjah kas siis tõesti vihma kindluse jaoks on vaja jope eest 20 K välja käia ja need alla 10 000 joped ei kõlba kuskile. Praegune jope on nii pekkis et kui peale sülitada siis ka vist eest märg kohe ei ole ka eraldi vihma voodrit. Evo vihmavoodrit sai mingi hetk eelmine hooaeg päev läbi vihmas uhades testitud oma jope all ja töötas 100 %. Loodan et see vihma vooder ikka oma tööd teeb...
-
Ghost kirjutas:Jutt jumala õige, eks seda peab iga jopega ja püksiga vaatama et oleks võimalikult paras. Õnneks selle konkreetsel jopel on väga õhuke Outlast soe vooder mis ei mõjuta nii palju jope suurust võrreldes praegusel Held jopel mille on ikka päris paks vooder ja jope suurus muutub kardinaalselt. Mnjah kas siis tõesti vihma kindluse jaoks on vaja jope eest 20 K välja käia ja need alla 10 000 joped ei kõlba kuskile. Praegune jope on nii pekkis et kui peale sülitada siis ka vist eest märg kohe
ei ole ka eraldi vihma voodrit. Evo vihmavoodrit sai mingi hetk eelmine hooaeg päev läbi vihmas uhades testitud oma jope all ja töötas 100 %. Loodan et see vihma vooder ikka oma tööd teeb...
vihmapidavus vähendab hingavust. see ongi see häda. üks kahest. sellepärast goretex maksabki rõvepalju et suudab mõlemaga enamvähem hästi toime tulla. kõik mis on odavam kui gore jääb alla nii hingavuselt kui vihmataluvuselt (v.a. täisumbne kile või kumm mis 100% vett peab). materjal mis ei hinga saab samamoodi märjaks seest sest kehast eralduv niiskus kondenseerub materjali sisepinnal. ja materjal mis on niiske ei hoia enam soojust, sest niiskus juhib soojuse riiete seest välja. eriti jahutava tuule kaasabil.
Et kui rahakott kannatab siis tasuks Gore-Tex poole vaadata hoopis ?
-
Ghost kirjutas:Et kui rahakott kannatab siis tasuks Gore-Tex poole vaadata hoopis ?
gore on tõesti parim aga ka siin on omad nüansid. kas seda gore alati vajagi on? vot kui sa otsid ühte ja võimalikult universaalset siis kindlasti sooja lisavoodriga gore on parim. samas on gore kallis ja ka mitte parim kui väljas on +25. hea lahendus on minu meelest kaks jopet. suvine ja sügisene. suvine jope ei pea vihma vaid on hästi hingav (võrkvoodriga) ja peab piisavalt tuult. kaitsmesärk alla või sisseehitatud kaitsmed. paljude tuulutuslukkude- avadega. sügisjope siis paksem ja sooja voodriga ja heal juhul ka vettpidavam. eemaldatatavate kaitsmetega.
ühe gore eest võid saadagi kaks Lindstrandi jopet näiteks (kuigi Lindstrandil ei ole minu teada head suvejopet)
oleneb ju valik sellest et mis tsikkel sul on kui suure gondli või tuuleklaasiga, kus ja kuidas sa sõidad, oled sa metsas tuuritaja või pigem ainult maanteedel ja pikad otsad. kas su hooaeg on võimalikult pikk või valid ilma ja väldid vihma. seega nüansse on palju.
kindlasti on pikkade motomatkade riietus hoopis teine kui linnas tiirutamiseks.
fakt et ühte ja superuniversaalset asja pole olemas.
Natuke topiks nina vahel jälle Ei ole Goretex mingi imerohi ja pole kõik ülejäänud oluliselt kehvemad. Ühes paari aasta taguses GoDiscoveris oli membraanide test (lae alla ja vt lk 40-41). Lühidalt tooks välja kõige olulisema mõtte: "Rõivaste puhul enim kasutavate nn koorikmaterjalide hingavuse võrdlustabelist nähtub, käituvad hingavad materjalid väga sarnaselt. Seega, hingav tekstiil on oluline, aga mitte määrav. Olulisemaks tuleb pidada lõiget ja funktsionaalsust."
Oluline point on, et ükskõik kui hingav membraan üksi ei suuda niiskust (kas siis keha poolt toodetut või väljaspoolt riiete vahele sattunut) ära juhtida, selleks peab teda tugevalt aitama piisavalt hästi ventileeruv, aga samas vett pidav riietuse üldine konstruktsioon. Kahjuks seda võrdlustabelit ennast failis hästi näha ei ole, aga põhimõtteliselt on seal kõik tuntud membraanid oma hingavuses praktiliselt võrdsed, ei ole GoreTex oluliselt parem midagi. Gore paremus tuleb mängu sellest, et kõik GoreTexi silti soovivad tooted läbivad firma poolt testid ja kui toote konstruktsioon koostöös membraaniga tagab hea hingavuse, siis saab tootja ka GoreTexi märgi toote külge panna. See ei tähenda, et ainult GoreTexi sildiga tooted on head, need on lihtsalt garanteeritult head (ja on seega oma hindaväärt). Samas võib leida ka ilma selle sildita tooteid, mis on vähemalt või peaaegu sama head, aga ei maksa pooltki nii palju.
Tahan sellega öelda seda, et ärge olge krampis kaubamärkide ümber, võrrelge reaalseid omadusi ehk antud hetkel jope-pükste konstruktsiooni: kuidas on lahendatud ventilatsioon, kas on külmasildasid või kohti, kust võiks vesi sisse pääseda jne jms. Ega see kerge töö ole, netist väga palju tõsiselt võetavat ja võrdlevat infot ei leia (parimal juhul mingeid arvamusi mingitest tsiklifoorumitest) ja ega ka kaupmehed eriti täpselt oma müüdavat kaupa tunne. Aga eks elu ongi üks keeruline värk ja kohati tuleb lihtsalt usaldada sisetunnet Mõttekas oleks minna poodi kahekesi: üks ajab riided selga ja võtab sõiduasendi sisse ning teine hakkab sääri-varrukaid sikutama ja vaatama, mis võiks halvasti olla.
-
Nonii, sai siin ringi kolatud netis ja leidsin sellise lehe:
http://www.adrenalinatv.co.uk/product/?pid=4661
müüvad kenasti Lindstarnds tooteid mida sai käidud ka proovimas: Graffiti jope ja Lizard püksid
Kriblasin neile ka maili ja uurisin kas Eestisse saadavad nin kui jah siis mis on hind. Vastuseks sain et saadavad küll ja hinnaks jämedalt 25 naela ( ca 425,- eek) ehk saaks isegi odavamalt. Aga hinnad on väga meelepärased:
Graffiti jope: 3441,- eek
Lizard püksid: ca 1510,- eek
Pükste kaitsmed (põlved, puusad) 503,- eek
Postikulu: 425,- eek
Seljakaitset ei saanudki aru kas on või pole jopel. Hinnad natukene soodsamad kui meil.
Ega keegi juhuslikult pole kokku puutunud antud saidiga või veel parem sealt tellinud ?
Tere,
Kasutan Graffiti jopet ja sinna juurde GI pants püksid(lukuga ühendatav komplekt).
Seljakaitse ostsin juurde kuna selle tarvis on nimetatud jopel vaid koht olemas.
Antud komplekti kiituseks niipalju, et tuulutusavad on piisavad ka 25+ temperatuuridel.
Komplekt koos oma vooderkihtidega T-shirt`i peal kannatab veel +15 juures kenasti sõita, alla selle vaja
miskit toekamat juba alla.
Komplekt kannatab 2-3 tundi mõõduka kuni suure vihmaga sõitu ilma niiskust tundmata, sealt edasi
vajaliki siiski vihmariideid kasutada.
Kokkuvõttes julgen soovitada küll kui mugavat ja kvaliteetset...
Terv.
Ando
-
Ghost kirjutas:Nonii, sai siin ringi kolatud netis ja leidsin sellise lehe:
müüvad kenasti Lindstarnds tooteid mida sai käidud ka proovimas: Graffiti jope ja Lizard püksid
Kriblasin neile ka maili ja uurisin kas Eestisse saadavad nin kui jah siis mis on hind. Vastuseks sain et saadavad küll ja hinnaks jämedalt 25 naela ( ca 425,- eek) ehk saaks isegi odavamalt. Aga hinnad on väga meelepärased:
Seljakaitset ei saanudki aru kas on või pole jopel. Hinnad natukene soodsamad kui meil.
Ega keegi juhuslikult pole kokku puutunud antud saidiga või veel parem sealt tellinud ?
tellid küll odavamalt suts aga proovida ei saa!? mil moel sa garantiiasja lahendad kui see peaks tekkima?
palju sa kokkuvõttes säästad et sellise riski võtad? ma pole e-kaubanduse vastu aga kui hinnavahe on suht väike siis mina riskima ei hakkaks....
sang kirjutas:sellepärast goretex maksabki rõvepalju et suudab mõlemaga enamvähem hästi toime tulla. kõik mis on odavam kui gore jääb alla nii hingavuselt kui vihmataluvuselt
Natuke topiks nina vahel jälle
Ei ole Goretex mingi imerohi ja pole kõik ülejäänud oluliselt kehvemad. Ühes paari aasta taguses
Oluline point on, et ükskõik kui hingav membraan üksi ei suuda niiskust (kas siis keha poolt toodetut või väljaspoolt riiete vahele sattunut) ära juhtida, selleks peab teda tugevalt aitama piisavalt hästi ventileeruv, aga samas vett pidav riietuse üldine konstruktsioon. Kahjuks seda võrdlustabelit ennast failis hästi näha ei ole, aga põhimõtteliselt on seal kõik tuntud membraanid oma hingavuses praktiliselt võrdsed, ei ole GoreTex oluliselt parem midagi. Gore paremus tuleb mängu sellest, et kõik GoreTexi silti soovivad tooted läbivad firma poolt testid ja kui toote konstruktsioon koostöös membraaniga tagab hea hingavuse, siis saab tootja ka GoreTexi märgi toote külge panna. See ei tähenda, et ainult GoreTexi sildiga tooted on head, need on lihtsalt garanteeritult head (ja on seega oma hindaväärt). Samas võib leida ka ilma selle sildita tooteid, mis on vähemalt või peaaegu sama head, aga ei maksa pooltki nii palju.
Tahan sellega öelda seda, et ärge olge krampis kaubamärkide ümber, võrrelge reaalseid omadusi ehk antud hetkel jope-pükste konstruktsiooni: kuidas on lahendatud ventilatsioon, kas on külmasildasid või kohti, kust võiks vesi sisse pääseda jne jms. .
seda ma mainisingi et gore on ENAMVÄHEM ja siiski parima tagatud kvaliteediga. ja just selletõttu mida nimetasid et tootearendus ja tehiliselt kõrge tasemega kvaliteedi ja toimivuse kontroll tagab maksimaalse lähedase tulemuse. kindlasti on odavamaid brände nagu nt windtex või mis iganes muu, aga mida vähem tuntud bränd seda suurem tõenäosus et asi on jama. ja jama võibki olla mitte materjal ise vaid toote lõige, tuulutusavad, lukud, taskud ja muu funktsionaalsus.
tavaliselt gore kõrge hinna tõttu ei hakka mingi suva tootja seda üldse kasutama. ta valibki umbropsu mingi muu vähem tuntud materjali, teeb ise tootedisaini hii hästi või halvasti kui oskab, mistõttu tema toote omahind ongi kordades madalam.
gore materjal on kasutusel tugevatel tootjatel kes soovivad maksimaalset tulemust ja klientide positiivseimat tagasisidet.
kui oled ümbermaailma purjetaja, mägironija, polaaruurija, siis näed sa gore märki kõige rohkem (gore gruppi kuulub veel terve plejaad patenteeritud kaubamärke nagu nt Polartec, Windstopper jne)
gorega võid ämbrisse astuda siis kui oled soetanud võltsgore (mida liigub ka ja mitte vähe) või et sa ei kasuta gore tooteid sihipäraselt ehk siis teed seda valel ajal vales kohas.
Eestisse toomise asjus räägi pacaaniga. Tema kaudu saad sa lasta saata kauba UK aadressile ning tuuakse seejärel Eestisse oluliselt odavamalt kui postiga saates.
Äkki on tootja kodulehel viiteid või mõõtmeid saamaks teada, mõõt kõige paremini sobib? Omast kogemusest tean näiteks, et üldjuhul on L ja XL vahe pikkuses minimaalne, aga ümbermõõdus oluline. Teine asi on veel lõige, isegi sama firma ja sama suurusega erinevate jopede vahel võib olla erinevusi, üks mõeldud jämedamatele keredele ja teine rohkem kõhnematele. Aga seda ei saa üldjuhul muidu teada kui selga proovides.
-
Lõin siin täpselt hinnad kokku ja pole pointi tellida, hinna vahe nii väike ja kui tuleb vale mõõt või praak siis jamamist oi kui palju. Ega muudmoodi ei kannatakski tellida kui et ennem on asi kuskil selga proovitud ja suurus täpselt teada. Eks ta paras risk ole ja selleks peaks hinna vahe ikka päris suur olema. Ei ole mõtet pilli lõhki ajada. Sama hinnaklassi altrenatiiv oleks vast EVO aga kuidagi tahaks ära proovida selle Lindstrands-i. Ega eriline vihmase ilmaga sõitja pole üldjuhul ei roni ratta selga kui sajab aga ega jah tuleb mingi kile jakk kuskilt ligi võtta ja kui ilm ikka päris kurjaks kisub siis see peale tirida ja asi ants. Kui tuulutus toimib ja kvaliteedi koha pealt ka nuriseda ei anna siis ju tibens. Kurb ainult see et 2009 aasta mudelil pole jopedel heledamat värvivalikut, püksid võtaks sellised: http://www.h-donline.com/images/lizard_10.jpg kui saaks jope ka samasuguse laiguga ja heleda oleks väga bro aga kahjuks seda Graffitit ainult musta värvi, mis teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.