Camo stiilis sõidupüksid

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Distortion

Camo stiilis sõidupüksid

Lugemata postitus Postitas Distortion »

Plaanis endale soetada n.ö. laigulised sõidupüksid. Mõtlen just rohelise - pruuni laigulisi.

Lindstrandsi valikus on Fokker, kuid kes neid Eestis müüb? Bike & Boat Worldi ju enam pole.

Icon valikus on Superduty, kuid minuteada ei ole neil kaitsmete paigaldamise võimalust ja nad on mõeldud rohkem kergete suviste sõidupükstena.

Otsin pükse millega sõita terve hooaeg. Nad peaksid kannatama külma, vihma, tuult, olema eemaldatava sisevoodriga ja kaitsmete paigaldus võimalusega ning ventileerimisvõimalustega. Kes selliseid goretex materjalist pakub?

Jagage oma teadmisi ja soovitage firmasid kelle tooteid uurida.

HRC

Re: Camo stiilis sõidupüksid

Lugemata postitus Postitas HRC »

Jofama Halvarssons ja Lindstrandsi varustust müüb uus kauplus Tabasalus. Bikeman motopood Nooruse 1A, Tabasalu. Telefon: +372 50 26 084

Kasutaja avatar

ragnar

Re: Camo stiilis sõidupüksid

Lugemata postitus Postitas ragnar »

Ma sõidan selliste püksetga http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1493. Pole küll sinu soovitud värvid.. :?

Ise olen rahul. Sõitnud ka vihmaga ja ei juhutnud midagi . Kaitsmed(pehme vahtkummi taoline) põlvedel mida saab eemaldada. Puusadel pehmendused. Sees kiletaoline ärakäiv vooder. Üldkokkuvõttes olen rahul. Saab teinekord talvelgi niisama nendega ringi jõlkuda kui kaitsmed välja võtta.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”