IZ- 350 raami number ????
Moderaator: Moded
IZ- 350 raami number ????
Tre!
IZ- 350 1950.a. massin vaja veel arvele saada, kuid ei leia raamilt numbrit. Seal ees spilka? / plekist tükk needitud raami külge / seal number küll on. Aga ehk ei olegi teist numbrit selle väljalaske masinatel?
Teab keegi ?
Ette tänades:
Simm ivar
Re: IZ- 350 raami number ????
Kahjuks ise ei mäleta.Kuid helista Pertti-le tel.5297238,tema tegeleb vanemate aparaatidega.Äkki oskab öelda,midagi tarka.
Julgen väita,et 1965.a planeta 2 seda numbrit kuskil raami peal pole.Võimalik,et vanematel ka mitte.
Ma ise ei tea , aga automoto foorumist leiad kindlasti vastuse.
Võta heaks.Tore kui asi laheneb,ta selline normaalne vend,südamega asjajuures.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Peaaegu oleksin juba kirjutanud, et peale lipikul oleva numbri sa raamilt seda ei leiagi, kuid ... näiteks IZ-49 1952.a. on number löödud ka raami paremal pool asuvale osale, milline kinnitub juhiistme alt ja läheb tagumise amordi kinnituse kronsteini juurde, ühesõnaga signaali kohal. IZ-350 on selle kohapealt jäik ja praegusel kellaajal ei viitsi vaatama minna, sest see asub kodust veidi kaugemal garaazis.Jõudu otsimisele, kuid arvan, ega ARK-is selle kohta ei pruugita teada.
IZ-Planetal on number ainult lipikul.
Minu 1962a IZ Jupiteril on küll lisaks birkale ka number raamil ja see asub vasakpoolse tagaamordi ülemise kinnituse juures. Registreerimisel ja ülevaatusel oli see esimene asi mida otsima hakati.
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 7 korda
etv 1000 kirjutas:Julgen väita,et 1965.a planeta 2 seda numbrit kuskil raami peal pole.
Mul 1962 Planetal samuti number raami peal puudub. Kunagi, kui sai dokumendid tehtud, siis pandi lausa passi märge: Vin-kood etiketil.
Braap..
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
minu jup 3 oli vanade dokumentidega MARKEERIMATA, ehk raami number üldse puudus (http://tazavi.planet.ee/tsikkel/PA030014.JPG) pärast enda nimele registreerimist kleepisid ARK onud väga koledad kleepsud külge (lipendavad need kleepsud nüüd tuule ja vihma käes, ratta ülevärvimine on üka paras k**p)
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Ilmselt teema juba läbi aga lisan omapoolse info, et 1984. a Uralil puudus samuti number raamil. ARK esindaja väitis, et ei peagi olema. Number ainult raamil oleval metallplaadil. 1958. a M 72 aga number raamil täitsa olemas.

-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Igasuguse jama vältimiseks võib selle numbri ju ise raamile lüüa numbriraudadega. 7mm peaks olema õige kõrgus, vähemasti kunagi nii väideti ülevaatuse onude poolt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.