kymco zx50 ei käivitu. Palun abi.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kymco zx50 ei käivitu. Palun abi.
Palun aidake. Kui käivitan rollerit käib imelik klõps. Tundub, et klõps tuleb variaatorist. Jagstarter on kinni kiilunud.
Kui pole mõnda aega käivitanud, siis esimene kord nagu hakkaks käima minema, aga ei lähe. Järgmised korrad klõpsib edasi.
-
Teema algataja
Re: kymco zx50 ei käivitu. Palun abi.
holma kirjutas:Lae aku täis.
aku on tutikas. 1 tund enne video tegemist ostetud. akus pole probleem (vist).
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
OnSomeBully kirjutas:1 tund enne video tegemist ostetud.
Millal Sa seda siis laadida jõudsid?
-
Teema algataja
oldmoped kirjutas:OnSomeBully kirjutas:1 tund enne video tegemist ostetud.
Millal Sa seda siis laadida jõudsid?
Uut akut ei pidanud laadima, pidi happe sisse kallama siis 15min ootama ja korgid peale panema. Siis pidavat aku täis olema, aga akus pole probleem.
Variaatoris käib klõps.
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Kas enne aku vahetust läks tööle?
Üldiselt laetakse ka uued akud ära!
Hääl on just selline, et pendiks hüppab oma pessa aga mootorit ringi ei jaksa ajada- aku tühi!
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Tagatuli vilgub küll käivitamise taktis, ju ikka vajab aku laadimist ja siis kaob ka käivitamise probleem.
-
Teema algataja
Pm läks käima küll, aga mina pole näinud seda töötamas. See oli ühe vanamehe oma ennem. Aga aku ei saa tühi olla, ma proovin laadida nädalavahetusel, aga ma ei usu, et see aitab midagi. Variaatoris jääks midagi nagu kinni ja aku ei jaksa enam ringi ajada. Selleks lähebki tuli ähmaseks.
-
Teema algataja
ja kui jalgstarter on kinni kiilinud, kas see tuleneb ka akust?
-
Teema algataja
Mõned on öelnud, et mootor on koos, aga kui kuulevad, et mootor nagu hakkaks korraks tööle minema, siis ütlevad, et ei saa koos olla, sest siis ei käiks mootor üldse ringi.
-
Kui sul kõik startimis jupid pekkis on, siis kruvi variokaas maha ja anna variaatorisse trelli ja kui siis ka tööle ei lähe siis on midagi viga, arvavasti süütes või karbussis, eeldades, et mootor hakkab ringi käima trelliga. Kui läheb tööle, siis tee kickstart ja starter korda.
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
OnSomeBully kirjutas:käigukastiõli oli mootoris:D
Kuskohas sellel rolleril käigukast veel on?
-
Teema algataja
Ma järeldan, et reduktori õli oli mingi valemiga mootorisse pääsenud? Või oli eelmine omanik bena seganud käigukasti õliga....
Need on ainukesed 2 varianti ja mõlemad tunduvad utoopilised.
reduktori õli mootorisse äkki seletad kuidas see juhtuda saab?ja ma arvan et ta ei tee segu,isegu kui teeks tõõtaks ta selle käigukastiõliga ka edasi,ise pikalt lasknud mingite vene huinaadega mis on jube paksud.aga kas üldse peale aku laadimist oled proovinud.ikka suht kindel et aku tühi sest kui ta täis oleks ei tõmbaks ta tagatuld nii pimedaks.ja kui vänt ka kinni kiilunud sis võta mootor laiali ja kontrolli kas sul väntvõll ikka ühes tükis
aeroks kirjutas:reduktori õli mootorisse
äkki seletad kuidas see juhtuda saab?ja ma arvan et ta ei tee segu,isegu kui teeks tõõtaks ta selle käigukastiõliga ka edasi,ise pikalt lasknud mingite vene huinaadega mis on jube paksud.aga kas üldse peale aku laadimist oled proovinud.ikka suht kindel et aku tühi sest kui ta täis oleks ei tõmbaks ta tagatuld nii pimedaks.ja kui vänt ka kinni kiilunud sis võta mootor laiali ja kontrolli kas sul väntvõll ikka ühes tükis
Ma ei tea kas ma õigesti aru sain aga ta sai vist masina tööle
-
Teema algataja
Roller töötab juba mõnda aega ilusti:D
paranduses öeldi et käigukasti õli ol mootoris ja mootor ei jaksanud ringi käia, sest mootor oli nii paksult õli täis. parandus maksis 1200.-
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
OnSomeBully kirjutas:paranduses öeldi et käigukasti õli ol mootoris ja mootor ei jaksanud ringi käia, sest mootor oli nii paksult õli täis
Kui need remondimehed tõesti nii ütlesid, siis pole nad mingid remondimehed. Sinu rolleril polegi käigukasti ju. Ja reduktoriõli(ülekande) ei sa samuti mootorisse jõuda. Niigi vähe toda reduktoriski.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.