Soome politsei piiras tsiklijõugu pidutsemiskohta
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
Re: Soome politsei piiras tsiklijõugu pidutsemiskohta
eestis veel ei ole nii...väidetavalt pidi nbk soomes kõige kurikuulsam olema
-
kas eestis on yldse midagi sellist meedias kirjutatud...eesti tsiklimeeste kohta...
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Piiramine kestis mitu tundi?
Kas vastuhakk oli siis nii suur?
Artikkel kuidagi lünklik,nagu püütakse midagi välja jätta.
Võib ka lihtsalt minu paranoilisus olla, kuid kuidagi imelikult kirjutatud.
Mnjah, suured klubid, suured teod.
http://www.pohjatuultepojad.net
-
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
suht OT aga mida tähendab selline märge nagu 1% nende vesti peal?
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
oh bljaa...võtke kasvõi lahti see siin ja lugege
http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle ... Percenters
iga motikamees võiks ikka teada selliseid elementaarseid asju
allan777 kirjutas:oh bljaa...võtke kasvõi lahti see siin ja lugege
http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle ... Percenters
iga motikamees võiks ikka teada selliseid elementaarseid asju
Hmm .. Mina miskipärast arvan ,et Piipz teadis seda ja tegi lihtsalt peent huumorit !
Mis aga teemasse puutub siis...
Laimea totuus
Rva B | 3.11.2008 11:22Paikallinen moottoripyöräkerho ei kuulu Bandidoksiin, eikä ole edes ns probationary-jäsen.
Poikien pikkujouluihin pyrki muitakin kyläläisiä kuin naapurin setä. Eivät päässeet.
Naapurin setä pääsi, veti paikalla viinaa reippaasti ja rupesi sitten rehvastelemaan.
Kaveri talutettiin huonossa hapessa kotiin.
Kun savu rupesi nousemaan katolta, pojat kävivät katsomassa mitä hittoa siellä nyt tapahtuu. Auttoivat sitten lapset ulos. Kysykää vaikka sen vaimolta, sehän oli siellä koko ajan...Jos koko hommassa joku rikos on tapahtunut niin se on naapurin miehen uhoilu ja pullistelu.
Ja yhden paikallisen poliisin pakonomainen tarve päästä mediaan, hinnalla millä hyvänsä.
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
allan777 kirjutas:oh bljaa... iga motikamees võiks ikka teada selliseid elementaarseid asju
Milleks?
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
hannes kirjutas:allan777 kirjutas:oh bljaa... iga motikamees võiks ikka teada selliseid elementaarseid asju
Milleks?
Muidu võib pahandusi tekkida teatud onudega ma arvan
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
ma tõesti ei teadnud seda ning ma pigem küsin seda siit, kui mõne klaassilmaga bandidose onu käest
aga nüüd siis tean... ja tänud ka OT-le kaasaaitamise eest
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Mõned seigad lähiminevikust, ime, et poliisi kõrvadel ei seisa
Cannonball MC Lahden jäsenet kostivat vuonna 1999 tapahtuneen ampumatapauksen ampumalla Bandidos MC:n johtaja Björn Isakssonin, jäsenen Sakke Pirran sekä Black Rhinosin Juha Jalosen Lahdessa 18. tammikuuta 2000.
Rautatienkadun ja Puistokadun risteyksessä sijaitsevan pitserian eteen oli pysähtynyt kaksi autoa, joista juoksi sisälle ravintolaan kolme miestä. Ravintolassa alettiin ampua kello 12.18. Pitseriassa oli 23 henkeä. Kuolleita oli kolme ja loukkaantuneita oli viisi, joista kaksi täysin sivullisia. Yksi ammutuista selvisi luotiliiviensä ansiosta. Jutussa otettiin kiinni kymmenen henkilöä, joista ketään ei iltaan mennessä pidätetty.
[[29. heinäkuuta]] [[2005]] Bandidosin Suomen presidentin ja toisen jäsenen epäiltiin ampuneen [[Glock 17]] -tyyppisellä pistoolilla kahta ravintola Iltakoulussa istunutta Rogues Galleryn jäsentä Vaasanaukiolla Helsingin Sörnäisissä, joista keskivartaloon haavoittunut on Rogues Galleryn presidentti Djamel Benguerrah.
[[26. huhtikuuta]] [[2008]] Tampereen poliisi sekä [[Karhuryhmä]] tekivät rynnäkön [[Tampere|Tampereen]] Bandidos-tiloihin.
Saman päivän aikana [[Hyvinkää|Hyvinkäällä]], Parantolan kaupunginosassa, poliisi ja Karhuryhmä tekivät ratsian Hyvinkään Bandidos-tiloihin. Kaksikerroksisesta talosta otettiin kiinni neljä henkilöä, joista osa pidätettiin. Kiinniotot Hyvinkäällä tapahtuivat vastarinnatta ja poliisin ohjauksen mukaisesti. Poliisien järeää varustusta perusteltiin sillä, että he olivat ottamassa kiinni henkilöitä, joita epäillään ampuma-aseella tehdystä murhasta.
Rynnäköt liittyivät [[24. huhtikuuta]] [[Riihimäki|Riihimäen]] [[ABC (huoltoasema)|ABC-huoltamon]] pysäköintialueella tapahtuneeseen ammuskeluun, jonka seurauksena 28-vuotias riihimäkeläiseen [[1-800]]-jengiin kuulunut mies kuoli ja toinen samaan jengiin kuuluva loukkaantui.
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
tegelt on MC-de kujunemise ajaloo ja Sonny Bargeri kohta lugemist päris palju ja see on huvitav. kes viitsib netist otsida, see leiab. on ka igasugu pahna, kuid on saite, mis annavad asja edasi päris erapooletult. minu huvi asja vastu äratas üks sõber, kellelt sain ka esimese raamatu selle teema kohta.
-
Teema algataja
piloot kirjutas:Mõned seigad lähiminevikust, ime, et poliisi kõrvadel ei seisa
![]()
....
kõik noogutavad ja ümisevad mõistvalt ja paljutähenduslikult, aga mis see tekst siin rääkis? Kedagi tulistati vä?
-
- Tsikkel: Harley Davidson Electra Glide
Ei oska isegi noogutada ega ümised kuna ei valda soome keelt
Minumeelest kah nagu... pange oma soome keelt vastavasse alafoorumisse...
Piipz kirjutas:suht OT aga mida tähendab selline märge nagu 1% nende vesti peal?
OT, kui mul õigesti on meelde jäänud siis nemad on see 1% inimkonnast kellel on kõigest pooogen ja kes kellegile ei allu jne jne.
Nii on mulle meelde jäänud kusagilt, võibolla mäletan ka totaalselt valesti.
Edit- ok, vastus juba ülalpool lingi näol antud, ma ikka täiesti täppi ei pannud oma vastusega.
Aga teemasse rohkem sobivamat- soome keelse lingi võib ikka ära tuua, kui keelt ei jaga, siis keegi vast tõlgib.
Kõige täpsem inf on ju ikka kohapealt.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
S.S.D.D. kirjutas:OT, kui mul õigesti on meelde jäänud siis nemad on see 1% inimkonnast kellel on kõigest pooogen ja kes kellegile ei allu jne jne.
Nii on mulle meelde jäänud kusagilt, võibolla mäletan ka totaalselt valesti.
mulle ei ole niimoodi meelde jäänud. aga vbl ma mäletan valesti.
üldse on keeruline niimoodi tõde kuulutada, kui täpselt ei mäleta.
-
mix politsei pidevalt silma peal hoiab neil? sest nii nagu keegi siin välja tõi soome uudiseid...siis ei ytle need mehed ära ka avalikust tulirelvade kasutamisest
-
Nigga kirjutas:Minumeelest kah nagu... pange oma soome keelt vastavasse alafoorumisse...
Täpselt seda sama tehke siis ka oma ingliskeelsete postitustega!
M.K. kirjutas:piloot kirjutas:Mõned seigad lähiminevikust, ime, et poliisi kõrvadel ei seisa
![]()
....kõik noogutavad ja ümisevad mõistvalt ja paljutähenduslikult, aga mis see tekst siin rääkis? Kedagi tulistati vä?
Tulirelvade kasutamise osas on nad tõesti soomes kuulsust kogunud ja seda suht sageli ja avalikult aga see ei ole ainus põhjus, miks nad politsei huviorbiidis on - narkokaubandussega samuti.
Meil vast keegi kuulivestidega pizzat sööma ei lähe, seal aga ühel jäi tänu sellele hing sisse, et pizzerias kuulivesti kandis.
piloot kirjutas:Nigga kirjutas:Minumeelest kah nagu... pange oma soome keelt vastavasse alafoorumisse...
Täpselt seda sama tehke siis ka oma ingliskeelsete postitustega!
Mis Sa arvad, mitu siinset foorumikasutajat saab aru inglise keelest ja mitu soome keelest

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
nutt ja hala.....
kui kusagil metsas omaette ragistatakse ja teistega läbi ei käida,
siis ei pea jah teadma, mida mingid embleemid kellegi vestidel tähendavad.
neile aga, kes ka mujal ringi liiguvad ning veel ei tea, millega tegu on, siis soovitan kibekiiresti õppima hakata.
(et lihtsalt vältida "tühjast kohast tüli tekkimist" )
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ei hakka ma küll õppima (kui see mind just ekstra ei huvita), kuidas mõnd ülitundlikku neidu mitte solvata täiesti normaalse kodaniku käitumisega. Me ei ela metsas. Ja arvan ka, et need mehed pole mingid neiud, kes solvuksid, kui tavalised mitteteadlikud kaaskodanikud normaalse käitumise teel keretäie küsimata jätavad (niikuinii ei jõua kõigi olemasolevate gruppide erisusi (mitte-tsiklistid ka ju olemas) selgeks teha - pole ka mõtet).
Küsijale ei ütle muidugi keegi ära ja keretäie küsimisel ei oma ka tähtsust, kas sa tead, mis see 1% on või ei tea.
Paadunud "T.Ü.R.A. liikmena" ei kavatse ma küll kellegi peale alt üles vaadata pelgalt mingi embleemi pärast. Respekt tuleb välja teenida - ja see on juba hoopis teine asi.
[quote="S.S.D.D."]
OT, kui mul õigesti on meelde jäänud siis nemad on see 1% inimkonnast kellel on kõigest pooogen ja kes kellegile ei allu jne jne.
...et siis ikkagi mitte inimkonnast 1%, vaid moororratturitest! need olid need kes ei kuulunud ameerika mootorratturite assotsiatsiooni!
http://backyard.pri.ee
Säga kirjutas:kui kusagil metsas omaette ragistatakse ja teistega läbi ei käida,
siis ei pea jah teadma, mida mingid embleemid kellegi vestidel tähendavad.neile aga, kes ka mujal ringi liiguvad ning veel ei tea, millega tegu on, siis soovitan kibekiiresti õppima hakata.
Imelik!
Mul on eluaeg olnud sügavalt ükskõik need liivakasti mängud ümber embleemide, ringi olen kah liikunud nii metsas kui linnas, nii siin kui sealpool piiri, koos embleemikandjatega ja ilma. Ma ei näe mitte ühtegi tõsiselt võetavat põhjust hakata midagigi sellest kibekiiresti õppima. Ma pean iseendast piisavalt lugu, et tühja kohapealt mitte kellegile, ei embleemiga või ilma selleta kodanikule, hakata jalale või rattale kusema. Sellest johtuvalt ei teki tülisi ja mul on jätkuvalt savi, mida üks või teine embleem tähendab. Maksab inimene, mitte pilt.
Säga kirjutas:nutt ja hala.....
![]()
siis ei pea jah teadma, mida mingid embleemid kellegi vestidel tähendavad.neile aga, kes ka mujal ringi liiguvad ning veel ei tea, millega tegu on, siis soovitan kibekiiresti õppima hakata.
tundub,et oled õppinud mees,selgita siis paari sõnaga mujal ringi liikuvale mis need embleemid tähendavad näit.1% ???
mina näiteks ei tea,kuigi tunnen ja tean väga paljusi vesti mehi nii eestist kui ka põhjamaadest.
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
kaval kirjutas:Säga kirjutas:nutt ja hala.....
![]()
tundub,et oled õppinud mees,selgita siis paari sõnaga mujal ringi liikuvale mis need embleemid tähendavad näit.1% ???
mina näiteks ei tea,kuigi tunnen ja tean väga paljusi vesti mehi nii eestist kui ka põhjamaadest.
Siin ju eespool selgitati ilusti ära, vaata eelnevaid postitusi ka veidi http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle ... Percenters
+358458693818
-
Tarts kirjutas:Säga kirjutas:kui kusagil metsas omaette ragistatakse ja teistega läbi ei käida,
(et lihtsalt vältida "tühjast kohast tüli tekkimist" )Imelik!
![]()
Mul on eluaeg olnud sügavalt ükskõik need liivakasti mängud ümber embleemide, ringi olen kah liikunud nii metsas kui linnas, nii siin kui sealpool piiri, koos embleemikandjatega ja ilma. Ma ei näe mitte ühtegi tõsiselt võetavat põhjust hakata midagigi sellest kibekiiresti õppima. Ma pean iseendast piisavalt lugu, et tühja kohapealt mitte kellegile, ei embleemiga või ilma selleta kodanikule, hakata jalale või rattale kusema. Sellest johtuvalt ei teki tülisi ja mul on jätkuvalt savi, mida üks või teine embleem tähendab. Maksab inimene, mitte pilt.
Ega sel suurt vahet pole, kas lasta embleemiga või embleemita mehe ratta või varba peale, lõpptulemus on üks - see kusemise koht ainult selleks funktsiooniks jääbki, kui sedagi...
Aga see õppimise värk - american dream
veel uudiseid sealt maalt:
http://www.postimees.ee/?id=47944
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
mis seal kommentaarides Abja-Paluojaga on, kes seda nö kontrollib?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.