Probleem spidokaga!!!
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 116
- Tsikkel: Susuki GsxR K2
Probleem spidokaga!!!
Et siis mure järgmine, spidokas ei tööta(Honda CBR900 1998a.), vaatasin kaitsmed üle, need tundusid korras olema. Pole eriti tugev selles elektri värgis, äkki oskate nõu anda.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
Re: Probleem spidokaga!!!
Siit peaksid manuali saama http://manualz.info/index.htm Kontrolli pistikud üle veel...
-
- Tsikkel: lihtsalt r@t
Eelmise postitaja soovitus on tõesti õige! Tõmbasin selle manuali ja skeem üsna lihtne. Andurile tulevad pluss, miinus ja signaal mis läheb näidikule. Nii et kõige lihtsam konrolli kaitsmed üle (skeemi järgi keskmine kaitse C)ja siis mine alles juhtmete kallale!
-
ok, eks ma vaatan nv üle. Aga usun et ei ole pistikutes viga.
Cbril ei lähe spidomeetri juhtmed eraldi läbi kaitsmete! Nii et kui ei tööta vaid spidomeeter, siis ära sealt viga otsi:) Pigem arvan , et hakka otsima viga kõige kergemast, st spidomeetri andurist. Täiesti usutav, et peale ketivahetust näiteks on andur halvalt paigeldatud ja ei saa yldse käitust enam. Kui sealt viga sai leia, siis võta juhtmestik alles ette! Juhtmestikust nii palju, et cbril on spidoka ja anduri vahel ainult yks pistik, see asub (paremalpool) kytusepaagi all.
-
Selge...
aa selline küsimus ka siis järgi kohe, et kus ma tean et kas viga on anduris, või siis juhtmetes. Ise kaldun ka arvama et viga anduris ikka. Siit siis uus küsimus kohe, et kui andur läbi, kus ma uut leian. Kas tartust on võimalik seda saada?
Anduri leidmisega oskan ma aidata Sind kyll, mul omalgi 100% toimiv olemas ja yle jäämas. Millegipärast arvan, et seda ei ole Sul siiski vaja. Tõenäolisem viga oleks siiski, et kulunud on vahepuks, mis yhendab andurit ketiratast kinnihoidva poldiga. Selle vea kõrvaldamiseks on kõige kergem panna eelpool nimetatud poldi alla yks seib juurde Kui selles viga pole, anna teada, siis saab edasi mõelda!
-
Selge.....hakkan siis kõigepealt sellega pihta. Õnneks pikk talv ees veel:D
-
http://manualz.info/index.htm (spidoka sensorist pilte all pool)
uurisin seda spidoka värki ..aa segaseks jäi natuke siin pildil see värk.....ühe pildi pealt näitab et külje peal...aa teise pildi pealt näitab et mootori peal...
-
Mis asi see mootiri peal siis on? ja mul pole peale ühe mutri seal midagi...vähemalt esmapilgul.
Eks siis kordan ennast. Kui su ratas on originaalis, siis spidoandur saab käituse VEOKETI vedavalt ketirattalt ja kinnitub plastikust ketikaitsme/mootorikaane külge. Sorry, enam selgemini ma seletada ei oska:)
-
Kuidas ma seda kontrollida saan kas andur on töökorras v mitte?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.