izh jupiter 5 probleem.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
izh jupiter 5 probleem.
mul on iz jupiter 5 ja enam ei lähe tööle:) ma võtsin silindrid maha ja avastasin et tihendeid polnudki aga alguses sai küll sõita kuidas on see võimalik ja mida pean tegema et masin liiguks. Võtsin selle silindrid maha et kui käima läks siis sai 100 meetrit sõita ja suri välja siis veits pumpasin ja lükkasin ja läks tööle ja sama jama.
Re: izh jupiter 5 probleem.
Mul on Jupiter kolm ja ei liigu. Ma pole viitsinud teda korda teha ja ega mul teda vaja kah pole
Ole hea mootorrattur ja selgita oma probleemi natukenegi selgemalt! Grammatikatund ei teeks kah paha. Ma võin küll loll olla, aga sinu probleemist ei saaud ma mitte sittagi aru. Vana IZ-i omanikuna äkki saaks aidata..
-
Teema algataja
mul on ka jupiter ja ei liigu oma lolluse tõttu. niisiis asi sellest et kui ma endale tsikli ostsin siis masin töötas ja mingi 2nädala pärast enam ei liikund ainult nii et sain sada meetrit sõita ja siis jäi uuesti seisma kui ma natuke pumpasin siis hakkas uuesti tööle ja sain 100 meetrit sõita ja uuest jäi seisma ja nii kogu aeg seletage milles võis viga olla ja siis saan edasi kirjutada et mida teha.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Viga vist selles, et vähe pumpasid, jupiteril planetaga võrreldes poole rohkem pütte ja tuleb ka poole rohkem pumbata...
izh-nuni-raider kirjutas:mul on iz jupiter 5 ja enam ei lähe tööle
Selle pisiasja pärast ei maksa küll tööle minemata jätta.
Ega see sina ei ole, keda juba otsitakse?
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Tõesti vaata paagi kraan üle. ilmselt tuleb sealt kütte väga aeglaselt läbi kuna on mustust täis.
kui karpad küttet täis siis sõidabki nii kaua kui neis kütet jätkub sinupuhul siis 100 meetrit umbes.
oleks loogiline.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
to on mega hea pill forsitud mootor, krossiraam ja kärn jawa gaas
muideks on juba viga teada. kolb streikis koos kolvirõngastega
-
Teema algataja
minu pooldan ennem ilma forsimatta mootorid ainult lühendab eluiga ja muud.aga kui viga teada siis palju õnne.kas juba masin ligub?
-
Teema algataja
krt tee ykskord oma tsikel korda kogu aeg mingid probleemid
õpime õigekirja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
kas nüüd jälle katki ja mis siis viga on? kuidas muidu vastupidavus on endal on mul jupiter 3 ja vaja ainult kokku panna ja siis peaks korras olema?
-
Teema algataja
oneway1992 kirjutas:kas nüüd jälle katki ja mis siis viga on? kuidas muidu vastupidavus on endal on mul jupiter 3 ja vaja ainult kokku panna ja siis peaks korras olema?
kust sa seda võttad et katki on
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Sai kunagi jup kolmele jup viie pütid peale aetud. 160 km/h tuli nagu lopsti ainult, et kütet võttis ka oma 17-18 sajale.
-
Teema algataja
-JuP- kirjutas:oneway1992 kirjutas:kas nüüd jälle katki ja mis siis viga on? kuidas muidu vastupidavus on endal on mul jupiter 3 ja vaja ainult kokku panna ja siis peaks korras olema?
![]()
![]()
![]()
![]()
izh-nuni-raider kirjutas:ammu korras ,,
jõudsin juba ühe korra puus käija ja nüüd jälle
jup loe seda ja siis äkki saad aru.
-
Teema algataja
jah oneway asi nii et kui linna saan siis ostan uued kolvid+rõngad ja siis masin töötab.
aprill kirjutas:izh-nuni-raider
Tsikkel: iz jupiter 5 (2pütane)Kohast sa selle 2pütase jupiter v. said või on neid ka ühe pütiseid
![]()
Sai kunagi jup kolmele jup viie pütid peale aetud. 160 km/h tuli nagu lopsti ainult, et kütet võttis ka oma 17-18 sajale.
rahune maha ära kohe pahanda
-JuP- kirjutas:oneway1992 kirjutas:kas nüüd jälle katki ja mis siis viga on? kuidas muidu vastupidavus on endal on mul jupiter 3 ja vaja ainult kokku panna ja siis peaks korras olema?
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Teema algataja
izh-nuni-raider kirjutas:jah oneway asi nii et kui linna saan siis ostan uued kolvid+rõngad ja siis masin töötab.
Tsikkel: iz jupiter 5 (2pütane)Kohast sa selle 2pütase jupiter v. said või on neid ka ühe pütiseid
![]()
Sai kunagi jup kolmele jup viie pütid peale aetud. 160 km/h tuli nagu lopsti ainult, et kütet võttis ka oma 17-18 sajale.rahune maha ära kohe pahanda
![]()
![]()
![]()
![]()
mis kurati kasutaja see on kellel 5 Postitust on kurati motikas see on selline et kogu aeg perobleemid srry kes sa ka poleks aga mu arust sa pole seda korda saanudgi
-
izh-nuni-raider kirjutas:jah oneway asi nii et kui linna saan siis ostan uued kolvid+rõngad ja siis masin töötab.
rahune maha ära kohe pahanda
![]()
![]()
![]()
![]()
Ega ma ei pahandagi, lihtsalt imelik oli vaadata. Andeks kui pahandasin. Parandasin eelmise posti ära.
Kahe taktilistel mootoritel tuleb kolb ja silinder korraga vahetada. Kulunud silinder ei tööta koos uue kolviga ja vastupidi. Nimelt sisselaskeaken ei sulgu korralikult. Kolvi ja silindri vahele jäävad pilud, mida mööda siis kütuse ja õhu segu karbussi poole tagasi läheb. Väheneb mootori võimsus ja halvemal juhul läheb käima ainult lükates.
Osta uued remont kolvid ja rõngad. Otsi korralik treial ja lase need uued kolvid vanadesse püttidesse sisse treida. Vaheta siis ka juba väntvõlli simmerlingid
silinder tuleb pärast hoonida ka ikka ja tavaliselt puuritakse, mitte ei treita
-
Teema algataja
jup palun äraa kirjuta minu teemase kui pole midagi tarka. palju võiks maksta siis silinder iz jupiter 5le kuna 1kolb on 124 krooni +40 krooni kolvi rõngad
-
Ints kirjutas:silinder tuleb pärast hoonida ka ikka ja tavaliselt puuritakse, mitte ei treita
Puuritakse ilma akendeta silindreid (vähemalt vanasti tehti nii) ja hoonimist pidasin loomulikuks asjade käiguks, mida siis ei ole vaja treialile ette mämmutada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.