RICHA kaubamärk
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
RICHA kaubamärk
Tervist ratturitele.
Küsimus laiale ringile - kas keegi omab kokkupuuteid Richa varustusega ? Tundub, et siit-sealt on neid saada, hinnad päris ahvatlevad. Küsikski siis tagasisidet eelpool nimetatud toodangu kohta (vastupidavus, mugavus), sest teatavasti nägusast väljanägemisest vaid ei piisa
http://www.richa.be/en/indexen.htm
Tänud, kes viitsivad vastata.
Re: RICHA kaubamärk
Mul naisel on tekstiiljope sellelt firmalt, siiani on hästi teeninud. Mingis ilges tormis pole söitnud aga ... töö tundub hea ja kvaliteetne igatahes.
Olemas nahast sõidutagi, millega olen väga rahul, väga mõnus ja mugav.
Antud tagiga sai Norras kukkuminegi kiirteel üleelatud, jäin mina ja isegi tagi terveks.
Richa toodetest on mul saapad ja kindad. Kindad on väga mugavad ja tunduvad igati asjalikud. Saabaste üle kah ei nurise, vahetult pärast ostmist ei tahtnud saapa lukud eriti hästi käia, aga nüüd liiguvad normaalselt. Teine hooaeg lõpemas ja ühel saapal üks õmblus natuke lahti. Kindad täitsa terved. Mugavad - mulle meeldib
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650
-
Teema algataja
Endal teist hooaega Richa tagi, ja peab ülihästi vastu. Sõidetud nii vihmas kui külmaga ja on tõesti hea tagi.
Rennes ma arvasin, et sa pigem autumaailmasse oled pööranud.
Richa on euroopas väga levinud kaubamärk, huvitav, et seda meil ei ole. NAljakas oli kunagi sveitsis prantsuse bikerite kokkutulekule sattuda, enamik sõitjate varustust oli eestis täiesti tundmata margid nagu Marushin, Shark, Richa. Seda siis 3 aastat tagasi, nüüd vist on asi muutunud.
lisavarustuseks GSR600
Richa peaks päris hea kraam olema. Tartus ühes nn tööriistapoes müüdi mingiaeg vähesel määral richa kraami, vbolla on praegugi saada. Asub see koht uues sepa keskuses , mingi tööriistamarket vist oli.
Ei pea Sepa keskusesse minema, Richa maaletoojal BaltOilil on mitmeid teisigi edasimüüjaid: http://www.baltoil.ee/index.php?alam=45
Tartus on Richa kaubad saadaval Lõunakeskuse Autoringis.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Vaatan seda kataloogi ja niii kahtlaselt "Probiker"-i moodi kogu see kraam!
Edu
-
- Tänatud: 1 kord
Richa on hea kraam, Probiker'iga pole tal midagi tegemist.
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
OT aga..miks siinkohal Probikeri kaubamärk üldse teemaks tuli.
56915288 Tiit.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Oil-Cooled kirjutas:Richa on hea kraam, Probiker'iga pole tal midagi tegemist.
Vaatasin mõningaid asju (nt. Speed Spirit jope, Super Sport kindad ja Jump saapad) endal Probikeri kirjadega täitsa olemas olnud ja sarnasus on üllatav, va.kaubamärk.
Aga eks tänapäevases üleilmastumises võivad need asjad vabalt "ringluses" olla!
Edu
Oman ka richa nahktagi. Ja no selle raha eest pole ma küll paremat pakkumist näinud. Lehmanahast tagi + lisavooderdus ja õla-, küünarnuki- ja seljakaits(m)e(d). Ja kõik see 2700 krooni eest Kasutanud olen teda pool aastat ja siiani on hästi vastu pidanud.
-
Teema algataja
nm5 kirjutas:Oman ka richa nahktagi. Ja no selle raha eest pole ma küll paremat pakkumist näinud. Lehmanahast tagi + lisavooderdus ja õla-, küünarnuki- ja seljakaits(m)e(d). Ja kõik see 2700 krooni eest
Kasutanud olen teda pool aastat ja siiani on hästi vastu pidanud.
nm5 oskad öelda, mis kanaleid pidi selle tagi soetasid ?
-
Teema algataja
Kasutan STORM-tagi,EVEREST-pükse sain lihtsalt soodsalt.Tellisin juurde ka ST WIND GORE-TEX kapuutsi ja kindad Waterproof.Esimene sõit selle komplektiga oli ca 80 km vihmas jäin kuivaks.Praegu kindlasti midagi sooja alla.
-
Teema algataja
Kas Tartus vist Autoring müüb Richat ja Brauermotos oli ka vist mingil määral Richat.
Keerme kirjutas:nm5 kirjutas:Oman ka richa nahktagi. Ja no selle raha eest pole ma küll paremat pakkumist näinud. Lehmanahast tagi + lisavooderdus ja õla-, küünarnuki- ja seljakaits(m)e(d). Ja kõik see 2700 krooni eest
Kasutanud olen teda pool aastat ja siiani on hästi vastu pidanud.
nm5 oskad öelda, mis kanaleid pidi selle tagi soetasid ?
Tartust Autoringist (ehk siis lõunakeskusest)
-
- Tsikkel: Erinevad
- Kontakt:
Sõidan RICHA tekstiiljopega juba 2 aastat väga hea kolmekihiline teeninud mind niis uvel kui talvel, vett peab väga hästi Muidugi hind oli ka hea!
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan VN750 ('94)
Autoringis olen vaadanud mõningaid Richa näidiseid, kui sellist nagu sooviksin (s.o. siis New Millenium tagi+püksid või Orion tagi) pole näinud. Netist pole ju mõtet tellida sest nagunii paned mõõtudega mööda aga kas ükski kauplus on nõus toodet sisse tellima, kui pole kindlat ostjat? Nii et tegelt täiesti arvestatav probleem klientidele, kes soovivad pisutki omapärasemat stiili või mõõtu varustust.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Aldis kirjutas:Autoringis olen vaadanud mõningaid Richa näidiseid, kui sellist nagu sooviksin (s.o. siis New Millenium tagi+püksid või Orion tagi) pole näinud. Netist pole ju mõtet tellida sest nagunii paned mõõtudega mööda aga kas ükski kauplus on nõus toodet sisse tellima, kui pole kindlat ostjat? Nii et tegelt täiesti arvestatav probleem klientidele, kes soovivad pisutki omapärasemat stiili või mõõtu varustust.
väike nõuanne! mine proovi selle kaubamärgi teisi sarnaseid tooteid endale selga. siis saad mõõtkava teada. ja peale seda võid tellida ka netist kui soov tõesti niivõrd suur.
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.