TGB variaatori rullikud?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: TGB variaatori rullikud?
Sportlikust huvist küsin, et mis selle teadmisega peale hakkad, kui teada saad?
kysi sellelt ,kellelt selle rolleri said.
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
-
Teema algataja
holma kirjutas:Sportlikust huvist küsin, et mis selle teadmisega peale hakkad, kui teada saad?
mõtlesin nats kergemad panna
-
GoodDevil kirjutas:holma kirjutas:Sportlikust huvist küsin, et mis selle teadmisega peale hakkad, kui teada saad?
Rullide mõõdud teada? Kui mõõte ei tea, siis mida nende kaalude teadasaamisega peale hakata.
-
Teema algataja
holma kirjutas:GoodDevil kirjutas:holma kirjutas:Sportlikust huvist küsin, et mis selle teadmisega peale hakkad, kui teada saad?
Rullide mõõdud teada? Kui mõõte ei tea, siis mida nende kaalude teadasaamisega peale hakata.
nojah ega ma ei tahtnud lahti kiskuma hakata ennem kui oleks täpsed andmed teada ja uued olemas aga kui muud moodi ei saa siis eks ma vaata need mõõdud üle kui aega tekib
-
GoodDevil kirjutas:eks ma vaata need mõõdud üle kui aega tekib
No mis see sinu käes siis ka ole. Variaatori piiraja ju ise eemaldasid, oleksid võinud kohe siis rullid üle mõõta ja kaaluda. 30min maksimaalselt kuluks ju asja teostuseks. Nujahh, head täpset kaalu ei pruugi käepärast olla. Silka kauplusesse digikaalu juurde.
-
Teema algataja
holma kirjutas:GoodDevil kirjutas:eks ma vaata need mõõdud üle kui aega tekib
No mis see sinu käes siis ka ole. Variaatori piiraja ju ise eemaldasid, oleksid võinud kohe siis rullid üle mõõta ja kaaluda. 30min maksimaalselt kuluks ju asja teostuseks. Nujahh, head täpset kaalu ei pruugi käepärast olla. Silka kauplusesse digikaalu juurde.
hetkel palju töid vaja kodus ära teha õhtul või öösel vb jõuaks garaasis midagi teha aga jah... täpset kaalu pole ka võtta ja lähim kauplus kui seda nii võib nimetada on üle 5 km
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.