Otsin abimeest kes tellib kaupa mopshop.de lehelt
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 315
- Tsikkel: MT-09
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 7 korda
Otsin abimeest kes tellib kaupa mopshop.de lehelt
Tahaks lehelt http://www.mopshop.de/shop/ tellida mõningaid osasid aga ei saa sealsest keelest mitte midagi aru. Kas leidub keegi kes tellib sealt ja saaks minu valitud osad ka tellimusse lisada?
Ainukesed minupoolsed tingimused oleksid, et see inimene peaks olema vähemalt 16a vana olema ja peab "täitsa vabalt suhtlema" (kes oleks igapäevaselt msnis või vastaks telefonile ehk et ei kaoks ära).
Re: Otsin abimeest kes tellib kaupa mopshop.de lehelt
Ei tea kuidas suhtlemisega küll lood on aga ehk saab aidata RK foorumist
http://rolleriklubi.pri.ee/viewtopic.php?f=42&t=14721
-
Aista kirjutas:Ei tea kuidas suhtlemisega küll lood on aga...
Ma tean. Ei vasta mu tingimustele.
Kasuta internetis leiduvate tõlkelehekülgede abi (http://www.google.com/translate_t?sl=de&tl=en). Ma ise ka ei mõika saksa keelt, küll aga inglise. Tellimise ajal tõlgin kõik tekstid kiirelt ära ja siiani olen küll kenasti hakkama saanud. Ma ise võtan kaupu ebay.de lehelt vahest ja seal ka puha saksa keel..
Internetis leiduvad tõlke-spetsid ei oska näiteks Metrakiti silindrite juures olevat juttu küll tõlkida. Kolme olen proovinud ja juttu pole veel inglise keeles lugeda saanud. Järelikult on asi puudulik.
-
Kuna ühtegi abilist ei leidnud, siis tellisin ise omal käel.
Postikulu oli 10kg paki puhul 32.- eurot ja see tuli Saksast DHL-ga 25 (!!!) päeva. Üldse läks aega tellimuse esitamise päevast kuni kättesaamiseni 35 päeva.
Maksta sai ainult rahvusvahelise pangaülekandega, mille eest SEB-i internetipank võttis teenustasu 370.- krooni!
Romka: kirjutas:Kuna ühtegi abilist ei leidnud, siis tellisin ise omal käel.
Postikulu oli 10kg paki puhul 32.- eurot ja see tuli Saksast DHL-ga 25 (!!!) päeva. Üldse läks aega tellimuse esitamise päevast kuni kättesaamiseni 35 päeva.
Maksta sai ainult rahvusvahelise pangaülekandega, mille eest SEB-i internetipank võttis teenustasu 370.- krooni!
Hanzapangast on küll võimalik teha euroopa sisest makset millelt praktiliselt ei võetagi teenustasu.
nm5 kirjutas:Romka: kirjutas:Kuna ühtegi abilist ei leidnud, siis tellisin ise omal käel.
Maksta sai ainult rahvusvahelise pangaülekandega, mille eest SEB-i internetipank võttis teenustasu 370.- krooni!Hanzapangast on küll võimalik teha euroopa sisest makset millelt praktiliselt ei võetagi teenustasu.
SEBis samuti, nimeks asjal SEPA makse.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Tellisin ise samast kohast. Ülekanne netipangas 30.- eek. Saatmiskulu 3,6kg pakk 17.- EUR.
27.oktoober pandi kaup nende poolt posti. 31. oktoober kaup Tallinnas. 03.november kaup Saaremaal ja käes. Ei ütleks, et
kaua oleks tulnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.