Italjet Dragster 180
Moderaator: Moded
Italjet Dragster 180
niisiis, ehk oskab keegi rääkida mulle natuke sellset rattast. on kellelgi sõidukogemusi jne...
ratas muidu selline

ratas muidu selline

Viimati muutis Tim, 12 Okt 2004, 20:58, muudetud 1 kord kokku.
Jah, niipalju kui ma lugenud olen siis kiirendus on väga hea ja seda olen ka oma silmaga näha saanud. Juhtusin ühele lahedale loole ka peale. Niisis oli vend sõitmas sama masinaga ja jäi valgusfoori taga seisma. Kõrvale tuli Mersu SLK ja ütles, et kena mop teisel. Italjetiga vend siis küsis nii nalja viluks "Wanna race" ja seepeale autojuhil "thum up"(näitas pöialt). Järgmise foorini oli 100 yardi ja kui roheline tuli süttis oli Italjet paugust Mersust väga ees ja jõudis järgmise foorini enne Mersut. Lahe. nullist sajani läheb 4,8 sekundiga. mootor on 180ccm 2 taktne. Kirjade järgi 20 hobust. tõsine racing roller ja wheelie pill.
see pilt, mis ma esimses postis näitasin on jah müügis aga ei oska öelda kus kandis Eestis.
see pilt, mis ma esimses postis näitasin on jah müügis aga ei oska öelda kus kandis Eestis.
-
- Kontakt:
irw vot see on v2ga haige jutt et see roller l2heb 4,8sekundit 100ni irw.m6tle loogiliselt;);););Tim kirjutas:Jah, niipalju kui ma lugenud olen siis kiirendus on väga hea ja seda olen ka oma silmaga näha saanud. Juhtusin ühele lahedale loole ka peale. Niisis oli vend sõitmas sama masinaga ja jäi valgusfoori taga seisma. Kõrvale tuli Mersu SLK ja ütles, et kena mop teisel. Italjetiga vend siis küsis nii nalja viluks "Wanna race" ja seepeale autojuhil "thum up"(näitas pöialt). Järgmise foorini oli 100 yardi ja kui roheline tuli süttis oli Italjet paugust Mersust väga ees ja jõudis järgmise foorini enne Mersut. Lahe. nullist sajani läheb 4,8 sekundiga. mootor on 180ccm 2 taktne. Kirjade järgi 20 hobust. tõsine racing roller ja wheelie pill.
30cccmine Yamaha Aerox
kindlastiTim kirjutas:Jah, niipalju kui ma lugenud olen siis kiirendus on väga hea ja seda olen ka oma silmaga näha saanud. Juhtusin ühele lahedale loole ka peale. Niisis oli vend sõitmas sama masinaga ja jäi valgusfoori taga seisma. Kõrvale tuli Mersu SLK ja ütles, et kena mop teisel. Italjetiga vend siis küsis nii nalja viluks "Wanna race" ja seepeale autojuhil "thum up"(näitas pöialt). Järgmise foorini oli 100 yardi ja kui roheline tuli süttis oli Italjet paugust Mersust väga ees ja jõudis järgmise foorini enne Mersut. Lahe. nullist sajani läheb 4,8 sekundiga. mootor on 180ccm 2 taktne. Kirjade järgi 20 hobust. tõsine racing roller ja wheelie pill.

Muide väga ilus värv.
Viimati muutis GP1, 12 Okt 2004, 20:34, muudetud 1 kord kokku.
Derbi-The RED power
haige textTim kirjutas:Jah, niipalju kui ma lugenud olen siis kiirendus on väga hea ja seda olen ka oma silmaga näha saanud. Juhtusin ühele lahedale loole ka peale. Niisis oli vend sõitmas sama masinaga ja jäi valgusfoori taga seisma. Kõrvale tuli Mersu SLK ja ütles, et kena mop teisel. Italjetiga vend siis küsis nii nalja viluks "Wanna race" ja seepeale autojuhil "thum up"(näitas pöialt). Järgmise foorini oli 100 yardi ja kui roheline tuli süttis oli Italjet paugust Mersust väga ees ja jõudis järgmise foorini enne Mersut. Lahe. nullist sajani läheb 4,8 sekundiga. mootor on 180ccm 2 taktne. Kirjade järgi 20 hobust. tõsine racing roller ja wheelie pill.

siis raffas aint sellistega s6idaxki

55577055
SUZUKI GSX-R 1000 K7
SUZUKI GSX-R 1000 K7
suht hea kiirendus kindlasti arvestades rolelri kaalu ja võimsust aga 4,8 sekSFX kirjutas:irw vot see on v2ga haige jutt et see roller l2heb 4,8sekundit 100ni irw.m6tle loogiliselt;);););Tim kirjutas:Jah, niipalju kui ma lugenud olen siis kiirendus on väga hea ja seda olen ka oma silmaga näha saanud. Juhtusin ühele lahedale loole ka peale. Niisis oli vend sõitmas sama masinaga ja jäi valgusfoori taga seisma. Kõrvale tuli Mersu SLK ja ütles, et kena mop teisel. Italjetiga vend siis küsis nii nalja viluks "Wanna race" ja seepeale autojuhil "thum up"(näitas pöialt). Järgmise foorini oli 100 yardi ja kui roheline tuli süttis oli Italjet paugust Mersust väga ees ja jõudis järgmise foorini enne Mersut. Lahe. nullist sajani läheb 4,8 sekundiga. mootor on 180ccm 2 taktne. Kirjade järgi 20 hobust. tõsine racing roller ja wheelie pill.

see ikka v6imatu et 70ccmine rolller l2heb 100kmhni 5sekundit!!!!!ken100 kirjutas:Hmm
olen kuulnud juttude järgi , et ühel mehel on Aprilia Aerea MHR (tehase täistuuninguga). 70cc jne.
See pidavat ka 5sec 100le olema. (muidugi maksab 55k see)
Kui ta tahab siis ütleb oma nime ise siin ma usun.
30cccmine Yamaha Aerox
ei ole midagi võimatut, tao piisavalt plekki alla ja saad sellise asja. see juba ju nagu võistlusroller, millega nad ringrajal sõidavad. nii ära tuunitud, et vähe pole.SFX kirjutas:see ikka v6imatu et 70ccmine rolller l2heb 100kmhni 5sekundit!!!!!ken100 kirjutas:Hmm
olen kuulnud juttude järgi , et ühel mehel on Aprilia Aerea MHR (tehase täistuuninguga). 70cc jne.
klge aga vaadake nyyd mingi 1000ccm3 l2heb ju mingi 2-3 seki ja siis mingi tuunitud roller l2heb 5 seki mis on 70ccmi???ebaloogiline juuu....Tim kirjutas:ei ole midagi võimatut, tao piisavalt plekki alla ja saad sellise asja. see juba ju nagu võistlusroller, millega nad ringrajal sõidavad. nii ära tuunitud, et vähe pole.SFX kirjutas:see ikka v6imatu et 70ccmine rolller l2heb 100kmhni 5sekundit!!!!!ken100 kirjutas:Hmm
30cccmine Yamaha Aerox
Kuskilt lugesin, et kiireimad ajad on 6 sekundilised.SFX kirjutas:see ikka v6imatu et 70ccmine rolller l2heb 100kmhni 5sekundit!!!!!ken100 kirjutas:Hmm
Derbi-The RED power
no ned on tehasetuuning kah ja kindlasti parib teenindus ja kõik kah.. seal ikka rõvedalt kalli jupid ka peal..
Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
Kui asja loogiliselt ikka võtta on see vägagi võimalik et 4.8 sekundiga 100'ni. Arvestades et roller kaalub keskmiselt ca. 100 kg.
Bike'idega võrrelda pole ju mõtet , et nagu: "bike sõidab 2-3 sekiga et kuda see 4.8 võimalik siis on?", väga lihtne, sest biked kaaluvad kordi rohkem ju!
Eks sellel Italjet dragsteril siis mingi suvaline hernepüss ka pole aistevahele loobitud vaid ikka korralikult tasakaalustatud ja väga hea tulemuseni jõutud.
Ja kui 125'sed tsiklid on juba deforseeritud 25-35kW, siis pole mitte mingit kahtlustki et Italjet Dragster 180 on võimas (nimi ka juba viitab 180'sele mootorile, see veelgi suurem kui 125'ne)
Bike'idega võrrelda pole ju mõtet , et nagu: "bike sõidab 2-3 sekiga et kuda see 4.8 võimalik siis on?", väga lihtne, sest biked kaaluvad kordi rohkem ju!
Eks sellel Italjet dragsteril siis mingi suvaline hernepüss ka pole aistevahele loobitud vaid ikka korralikult tasakaalustatud ja väga hea tulemuseni jõutud.
Ja kui 125'sed tsiklid on juba deforseeritud 25-35kW, siis pole mitte mingit kahtlustki et Italjet Dragster 180 on võimas (nimi ka juba viitab 180'sele mootorile, see veelgi suurem kui 125'ne)
Bike ja roller on kaks täiesti eri asja.Stagga kirjutas:Kui asja loogiliselt ikka võtta on see vägagi võimalik et 4.8 sekundiga 100'ni. Arvestades et roller kaalub keskmiselt ca. 100 kg.
Derbi-The RED power
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Stagga kirjutas:Kui asja loogiliselt ikka võtta on see vägagi võimalik et 4.8 sekundiga 100'ni. Arvestades et roller kaalub keskmiselt ca. 100 kg.
Deforseeritud 25-35kw 125-seid pole olemas. Forseeritud võib olla 25kw näiteks. Võistlustehnika siis juba rohkem. 4,8 sek sajani on saavutatav ainult väga võimsa mootoriga ja lühikese ülekandega ja küllaltki kerge masinaga. Ma ütleks et see 4,8 on vägagi ülepakutud. minu tsikkel läheb näiteks läheb sajani 5-6 sekiga. 5.0-i vist päris ei saavuta.
nojah
ega roller vist 4,8 ikka ei kiirenda küll. Esiteks on liiga väiksed rattad all. teiseks ta pole voolujoonelise kujuga, Kolmandaks rolleril istud sa nagu seisaks püsti ja kui tuul nii kiiresti näkku lendab siis päris jama(kinnise kiivriga muidugi mitte), neljandaks kui inimene ongi püsti ja kannatab tuule välja siis inimene on tuule takistuseks, ennem läheb 125 bike 4,8 kui 180 roller
btw, see on see mida mina arvan. Muidugi 4,8.... mix osta siis uus 125 bike mis maxab umbes 80k(täitsa uus) kui võix osta mingi rolleri mis on 50k umbes, ei tea hinda
tõenäoliselt odavam....
Aga kui oled rolleri fan, siis 25k sellise eest on super ja veel 2001 aasta, umbes sama vana 125 bike vist umbes 40-50k

Aga kui oled rolleri fan, siis 25k sellise eest on super ja veel 2001 aasta, umbes sama vana 125 bike vist umbes 40-50k