Throttlemeister throttle-lock süsteem
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 283
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Throttlemeister throttle-lock süsteem
Ehk siis kuna mina ei ole antud teema pealkirjas nimetatud seadet või siis mingit ligilähedast seadet kusagilt Eesti Banaanivabariigist suutnud tuvastada, tekkis idee, et telliks otse tootjalt.
Kuna arvasin, et järsku on peale minu veel huvilisi sellele jubinale, siis mõtlesin, et teen siia teema selle kohta ja vaataks palju huvilisi on. Kui mingi hunniku huvilisi kokku saab, siis saaks vast teha ühistellimuse sinna.. tõenäoliselt võidab transakulde pealt märkimisväärselt.
Infot siis seadme kohta saab aadressilt www.throttlemeister.com
Re: Throttlemeister throttle-lock süsteem
Mul inglisk. veidi nigel. Mis jubin see on ja mis ta teeb?
Hurt kirjutas:Mul inglisk. veidi nigel. Mis jubin see on ja mis ta teeb?
Tõenäoliselt mingi mehhaaniline püsikiiruse hoidja taoline asi. Piirab gaasirutska asendit vms?
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kõikidel 2 gaasitrossiga ratastel on see juba niigi peal olemas - tross pingule ja asi korras, 0.-eek
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Minu arvamus:
einohh mida veel. jumala igav sõita ju "autopiloodiga"
sama igav kui oleks kõik naised kohe nipsust selili.. kogu asja võlu kaoks ära.
saaks aru kui asja mõeldakse miskile matkakale..
aga gsxr` le?
ausalt mina ei kujuta ette sellise jama kasutamist.lähen sportrattaga maanteele.. keeran kiiruse 90peale,panen "autopiloodi" peale ja siis ootan millal jõuan kohale?!?!
Püsikiiruse hoidjad tsiklitel on üldse rohkem sellised "tore-on-et-ta-küljes-on-vaja-teda-ikka-pole asjad". Autol jah, korjad jalad pedaalidelt ära, aga mis sellest seal tsikli peal abi on, seda ma küll ei suuda välja nuputada. Muidugi võib ju käed rinnale risti panna ja sõita niikui Winnetou
Neid on siin-seal veelgi näha olnud erinevates teostustes.
-
- Kontakt:
Idee ongi just matkamise kohapealt... kui juba 100km jutti lastud, siis gaasirutska käsi kaotab suhtkoht oma vereringe... hea on, kui on võimalus mitte peatuda, et vereringet taastada, vaid saan endal gaasi peale keerata ja siis kätt veidi puhata... ega ma mõtlegi seda päris nii, et nüüd maanteel keeran 90 peale ja siis magan
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
on sul alles vedel käsi
osta tennisepall ja mudi seda vabal ajal. kui tennisepall ükskord katki läheb, siis võid uuesti proovida tsikliga sõitmist
see on see kui tänapäeval on ainuke trenn sõita tsikliga mööda linna ringi ja ülejäänud aja arvuti taga istuda
tennisepalli asemel sobib väga hästi ka see:
ainuke miks võiks throttle locki nagu reaalselt vaja minna, oleks, kui tahaks mingeid trikke teha ja näiteks ratta peal sõidu ajal püsti seista.
meph kirjutas:Idee ongi just matkamise kohapealt... kui juba 100km jutti lastud, siis gaasirutska käsi kaotab suhtkoht oma vereringe...
sul on selline ratas, mis keerab käe veresooned kohe naksti kinni niipea kui käe lenksu peale paned?
piipzul on tegelt 101% õigus ja kõik need soovitused ka minu poolt. 100km on väike hingetõmbepaus, kui juba nii väikese maa pealt ihu "ära kuluma" kipub, siis leia endale mõni teine hobi. siin mingi hetk cb500 poolt pakutud plastvidin gaasirutska külge on veidi etem - sätid asendi paika, paned käed lenksu peale ja sõidad. eeldan, et valdava osast sõidad nagu valge kahvanägu mitte nagu Winnetou...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
see on jah täitsa asjalik:
motomarketis nägin müügil viimati.
Meph, sa äkki kogemata pigistad käega liiga kõvasti? ära ürita gaasirutskast vett välja pigistada..
Tere,
ostsin minagi Ironbutti jaoks sellise gaasitoe ja lootsin et teeb elu lihtsamaks. Installeerides selgus aga et see pagan pigistab nii et gaas jääb peale. Minu jaoks oli see igatahes liiga ekstreemne ja nüüdseks on vidin juba ilmselt kadunud asjade hulgas.
-
- Tsikkel: Honda Shadow Aero 1100
tramm66 kirjutas:Kõikidel 2 gaasitrossiga ratastel on see juba niigi peal olemas - tross pingule ja asi korras, 0.-eek
Missuhtes? kas tavalisel tänavasõidu pillil siis siuke asi peaks pääl nigu olema?
Kui gaasitrossid valesti ära reguleerid siis ei löö gaasi ise maha. Ongi sama lugu.
Piipz kirjutas:see on jah täitsa asjalik:
Siin oli pilt.
motomarketis nägin müügil viimati.
Motodepoos ka taoline asi letis, hinda ei vaadanud kahjuks.
Käe vedelus ei ole tegelikult siin teemaks, sõrmede suremine tingitud kahest asjast, vibratsioonist ja kinnaste valikust. Endal oli sama probleem, lihtsalt käsi nii krdi täpselt L ja XL vahepeal et XL suur ja L jube napilt väike, hästiistuvaid kindaid pole endale senimaani leidnud (seda siis umb. 12 aasta jooksul ). Muuseas, mina selle klõbina CB 500 käest sain (see käetugi, mitte püsikiiruse hoidja) ja probleem kadunud. Nii et soovitan!
-
- Kontakt:
Mõtlesin ise ka seda nn. labidat proovida, aga Scottoleri asi oli poest otsas kui otsimas käisin... kui motodepoost ka mingit derivatiivi võimalik leida on, eks proovin ära.
Samas mul kipub kinnastega sama häda olema... ma küll suhtkoht S ja M vahepealne
Ja noh... kas nüüd just siin teemas minu füüsis päevakordne on, aga eks trenni peaks rohkem küll tegema :p
Samas peale selle gaasikäe ära suremise pikal sõidul ühtegi muud probleemi nagu pole... ära nagu ei väsi ja kõik toimib, lihtsalt käsi kipub vereringe ebaadekvaatse olemise tõttu ära surema... kui ringi paugutada ja kusagil rajal kallutamas käia, siis seda probleemi pole... just pikematel ühtlasema kiirusega otsadel. Mugavusevärk, mugav inimene nagu ma olla proovin Osta või cruiser teiseks rattaks... intruder näeb päris musi välja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.