Aprilia RSV 1000 MILLE 1.0 V2

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
userman

Aprilia RSV 1000 MILLE 1.0 V2

Lugemata postitus Postitas userman »

Kui paljud siin foorumis omavad kogemusi ka Aprilia ratastega, kas selle tootja rataste kvaliteet on võrdväärne Suzuki, Yamaha ja teiste enam Eestis levinud markidega? Täpsemalt huvitaks Aprilia RSV 1000 MILLE 1.0 V2 käiv informatsioon. Aprilia RSV on mugav suur ratas kuid pole palju kuulnud selle kohta kuidas on tema kvaliteet ja varuosade saadavus Eestis.
Ehk siis kui oleks valida näiteks yamaha R1, Suzuki gsx-r1000, ja Aprilia Rsv Mille vahel siis kus nende kolme seas edetabelis asetseks Aprilia :lol:

Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Aprilia RSV 1000 MILLE 1.0 V2

Lugemata postitus Postitas Vidget »

userman kirjutas:

Ehk siis kui oleks valida näiteks yamaha R1, Suzuki gsx-r1000, ja Aprilia Rsv Mille vahel siis kus nende kolme seas edetabelis asetseks Aprilia :lol:

Ei ole ühtset vastust sellele küsimusele, see sõltub paljuski maitsest ja vajadusest. Kui plaan on rinkale minna, siis ilmselt oleks parim valik jaapanlane(2008a mudelitest Honda CBR 1000RR). Tänaval liiklemise osas võib Aprilia V2 pakkuda rohkem naudingut, eeldades et ei rikuta liikluseeskirju.

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

frogmaster

Re: Aprilia RSV 1000 MILLE 1.0 V2

Lugemata postitus Postitas frogmaster »

Mille kohta rääkida väga täpselt ei oska midagi öelda. Aga see-eest oman 2000 aasta falco-t, mis on sisuliselt sama rotaxi mootoriga. Mootorit ennast on aprilia kasutanud juba aegade algusest ja minu teada on need suhteliselt kuulikindlad. Kvaliteedi koha pealt arvan, et ega ta väga lagunema ei kipu, falcol näiteks on ainult 2-3 tüüpviga ja needki on suhteliselt tühised. Ainuke asi, mis minu rattal veidi häirib, on siduri raskus, vasaku käe näpud tuleb ikka korralikult ära treenida. Uuematel radial piduritega apriliatel võibolla seda häda pole, ei tea. Juppide saamiseks kasutan mina sellist kohta nagu ebay.co.uk, sealt tulevad jupid mingi 3-4 päevaga ukse taha, kohati on ka tunduvalt odavamad. AP motoga on mul vaid halbu kogemusi. Üldiselt mulle V2 meeldib rohkem juba hääle pärast. Loodan, et mu mulast oli veidi abi.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”