Algaja otsib tsiklit 172cm/65kg/ A2 load.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1097
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Algaja otsib tsiklit 172cm/65kg/ A2 load.
Tere,
Varsti, mõne kuu pärast, saan kätte A2 load. Kuna plaanin osta tsikkli rohkem kui 2 aastaks, siis olen vaadanud kuni 600cc mootorrattaid. Kindlasti lasen panna 25kw piiraja. Mopeedide ja vene tsikklitega hakkasin sõitma 10 aastaselt. Praegu liigun ringi 125cc Derbiga, kuid natuke on kogemust ka 125cc 2T suzu krossikaga (30kw). Kuna ma ei hiilga oma pika kasvu poolest siis ratta valikul on oluline sadula kõrgus (umbes 80cm oleks OK). Hinnapiir tsikklil on 60 000.- . Endale meeldivad bike tüüpi rattad, aga ka naked bike'd ja Honda Hornet'id paistavad sümpaatsed.
Ratta ostan umbes talvel, nii et aega arutamiseks on küllaga.
Mina olen siin taolisi teemasid näinud kümneid ja kümneid, mis pea kõik korralikult läbi lahatud on.
Soovitan viitsimise raas kuskilt leida ja käituda, nagu mina käitusin oma esimest ratast valides, kasutades otsingut. Olen kindel, et suudad leida lugemist mitmeteks päevadeks. Ausõna, absoluutselt valus ei ole see otsingu kasutamine. Kui sa ei suuda leida kohta, kuhu sisestada otsinguks vajalikud märksõnad, siis helista mulle, juhendan sind selle keerulise kohani siin foorumis:)
Parimat,
Markus,
5157086.
Noo, kui üks 167cm pikkune habras neiu (mu enda hea tuttav) suudab Hornetit ohjata, siis ammugi üks tubli noormees! Seega sadula kõrgus ei saa kindlasti sulle probleem olema, kuigi jah, naked versioonidest on Suzu GSR-il kõige madalam istumine ning ka sõiduasend suhteliselt mugav! Mine ja proovi neid ise, siis saad kõige parema pildi!
oldmoped kirjutas:Misasjad on A2 load, mis organid ja mis seaduste alusel neid väljastavad ja mis liikuri või sõiduki juhtimiseks need vajalikud on?
Mootorratas, mille mootori võimsus ei ületa 25 kW või erivõimsus 0,16 kW/kg.
A2 kategooriat võib tulla õppima isik, kes ARK eksami ajaks on saanud 18 aastaseks.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
oldmoped kirjutas:Misasjad on A2 load, mis organid ja mis seaduste alusel neid väljastavad ja mis liikuri või sõiduki juhtimiseks need vajalikud on?
http://www.motokoolitus.ee
http://www.motokoolitus.ee/kursuseda2.htm
minumeelest on see kõige mõnusam moodus A kategooriat liigitada, ma ei saa aru miks ARK juba ei kasuta seda lihtne ja loogiline ju
A1, A2 ja A miskit keerulist pole. Jah A2 ametlikult pole olemas aga kõik ju teavad millest jutt käib või ikka keegi ei saa aru veel ???
liiklusseaduse viimane, maikuu muudatsu küll A2 kategooriat ei tunne
§ 21. Mootorsõidukite kategooriad
(1) Mootorsõiduki juhtimise õiguse (edaspidi juhtimisõiguse) seisukohalt jagunevad autod ja mootorrattad põhikategooriatesse A (mootorrattad), B, C, D (autod), BE, CE, DE (autorongid) ja nende alamkategooriatesse A1, B1, C1, D1, C1E ja D1E.
Vanuse piirmäärad kehtestab prg. 29 ja see on eritingimus. Vastasel juhul peaks ka autodel automaatkast eraldi kategooria olema, näiteks B2 ja prillikandlatele B4
ARK lähtub seadusest ja kui mõni loll küsib A2, siis saab ta siiki A eritingimus 4 load. Või saab mõni juba A2 ka?
Esiteks: Nii mõnegi autokooli kodukalt leiad juttu A2-alamkategooriast.
Teiseks:
Liiklusseaduse eelnõus (09.04.2008) on A2 täiesti sees. 2. jagu paragrahvid 87, 88 jne
http://eoigus.just.ee/?act=dok&subact=1&DOK_W=218111
p.s Täiega OT muidu juba.
-
- Tsikkel: VTX 1800
Ühte asja küsid ja siis saad kohe pasunasse.Kõik on ju niiiiiii kuradi targad.Vaja on ju oma teravat keelt ja vahedat mõistust demoda.
Sillakas oli jah ainus ,kes luges postituse läbi ja sai ka aru mis inimesel mure. Olgem rohkem tolerantsemad. Aga seda on vist palju küsitud.
Niimoodi ei julge varsti keegi nõu küsida.
-
- Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
Re: Algaja otsib tsikklit 172cm/65kg/ A2 load.
Tsikkel, tsikli, tsiklit.
Tänapäeva kooliharidus käib ikka hirmsasti alla...
Re:
makuke kirjutas:Üks asi on hea välimus, teine on see, kuidas see mulle jõukohane on. Aga Eks ma vaikselt otsin ja uurin nende kohta. Ma olen kindel, et teised on olnud sarnase probleemi ees ja siis oleks lihtsalt hea kuulata, et "võta kindlasti yamaha/suzuki need on kergemad ning madala sadulaga"
mina alustasin 600se Yamaha Fazeriga, kuivkaal 180midagi kg. sinust 2 cm lühem ja 10kg kergem, ja enne polnud vabsee kogemust, isegi mitte kooli jagu, niiet Hornet on jõukohane ja taltsutatav ..a Suzu on tõepoolest tunduvalt madalam.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Re: Algaja otsib tsiklit 172cm/65kg/ A2 load.
600-ne Fazer ON alustamiseks hea. Alustasin sellega 2005, ostsin 55k '98 aasta ratta, sõitsin 2 aastat ja 9000 km ja müüsin siis 50k maha. Ja uus omanik sõidab seni ajani ja on rahul. Ratas ülimalt töökindel, väga hea juhitavusega ja piisava minekuga. Esimese käiguga sai rulli keerates tagarattasse ka ilusti. Samas pöörete alumises otsas on igati rahulik. Ainuke asi mida ette võiks heita, on pisut "pehme" toruraam. Lenksuamort selles osas oli kõvasti abiks.
-
Teema algataja - Postitusi: 1097
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
Re: Algaja otsib tsiklit 175cm/70kg/ A2 load. LUKKU
Leidsin sobiva masina, teema on ammendunud. LUKKU
Re: Algaja otsib tsiklit 172cm/65kg/ A2 load.
Ja konkursi võitjaks tuli...?
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.