kumba valida
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kumba valida
Otsisin küll vanematest postitustest, kuid ei leidnud migagi nende rataste kohta
Silma hakanud 2 mudelit, erinevad küll aga ... maksumuse piir ca 20tuh.
Oskate midagi head-halba minu valikute kohta kosta?
http://microgrupp.ee/index.php?option=c ... &Itemid=75
ja teine
http://www.trendimport.ee/index.php?pro ... group_id=4
Kõik arvamused teretulnud!
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mõlemad hiinakad, seega võib kvaliteet teinekord nina kirtsutama panna.
Esimene nelja, teine kahetaktiline. Soovid erksamat sääsepininat võta kahetaktiline. Rahulikumat madala jorinaga liikurit, siis neljataktiline. Tol neljataktilisel on peal vägagi levinud Honda Monkey kloonmootor, mis enamusel siinmüüdavatel mudaratastel peal. Juppe ka liikvel neljataktilisele eestis rohkem.
Tolle kahetaktilise mootori väljanägemine viitab Minarelli AM6-le. Eks hiina poisid oma klooni teinud. Usun, et kui plastid välja jätta on too Keeway X-Ray Supermoto vennas. Eks mine katsu ja proovi. Ostad ju siiski endale.
Kui ma ei eksi, siis see esimene on Kinroad?
Kui ongi nii, siis sellega pole küll midagi peale hakata.
Just see hiinakas on kuidagi eriti praagilt välja kukkunud.
Tuttav ostis samasuguse tutika ja juba poest tulles pead enamus kruvisid üle keerama.
Esimese nädala jooksul saatis poodi tagasi, kuna selle ajaga jõudis tal tagumised suunakad üles sulada, esitule pirn läbi minna ja elektristarter andis otsad. Võibolla sattus ta lihstalt väga praagi osta, kuid mina seda masinat küll ei usalda.
Minu valik oleks raudselt see teine, kuid vali siiski ise.
-
Teema algataja
hei
See TMS Supermoto on kindlasti asjalikum valik- 2 takti, vesijahutus, erk minek ja juba pildilt vaadates on näha suur materjalide kvaliteedi vahe, kuigi mõlemad on hiinakad.
igal juhul võta moto nr.2
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: hei
Kala kirjutas:juba pildilt vaadates on näha suur materjalide kvaliteedi vahe
Kuidas on võimalik sitahunnikut ja shokolaadihunnikut pildil eristada, kui erinevus on ainult lõhnas ja maitses?
-
Teema algataja
Välimuselt eneselegi meeldib see 2-e taktiline enam- pole veel enese silmaga üle kaenud, eks võtab jalad kõhu alt ja teeb selle reisu ära.
Mutrite keeramisega saan küll hakkama aga mingi putitaja-tuunija ma küll pole. Tahaks rahulikult 1 max 2hooaega sõitmist harjutada ja siis suurema m3 load ära teha, kuna vanust ammu piisavalt sõidukogemust ainult napib ning suure papi eest autokoolis lisatunde ei taha küll võtta. Hea muidugi, kui rattal ka mingi järelväärtus alles (et ei peaks vähesõitnud korralikku 20t ostetuna ratast 5t eest müütama)
Tegelikult vaatasin küll Gilera-t aga, oi kurja need ju 33 ja 35t! Üheks hooajaks? Ma ei tea?
-
- Kontakt:
frederico kirjutas:Tegelikult vaatasin küll Gilera-t aga, oi kurja need ju 33 ja 35t! Üheks hooajaks? Ma ei tea?
Vaatasid Jaguari ja ostad Daewoo?
Kui reaalselt üheks hooajaks, siis võta parem just korralik derbi, yamaha, gilera, sest neil on olemas ka arvestatav järelturg ja masin on ka aasta pärast selline, et on veel mida müüa.
Teine võimalus on võtta 4t hiina masin, kas antud eksemplar, yamasaki nime all müüdav või muu analoogne.
Nende hinnad odavamad ja selletõttu ka lõpphäving väiksem, sest hiinlaste järelturg on väga kahtlane asi, sest olematu hinna pärast ostetakse neid hulgi nagu saiasid, ja need, millest poisikesed mingi ime läbi jagu pole saanud, lähevad enmuses müüki, et natuke asjalikum asi osta. See aga võib tähendada seda, et turul ületab pakkumine nõudluse ja lahti saamiseks pead peaaegu niisama ära andma. Lisaks võib välja tulla see, et tegu ei ole eriti heade asjadega ja ohvri leidmine on keeruline - proovi sa näiteks kellelegi aasta vana qinqui rollerit maha müüa.
Siin viide ka masinale, mis jääb kahe Sinu väljapakutud mopeedi vahele - http://www.camex.ee/index.php?page=shop ... t&Itemid=1
-
Teema algataja
See s... hunniku ja shok... hunniku eristuse repliik oli muidugi muhe.
Aga jah võiks öelda, et silma viskasin audile a6 aga ostma hakkan võibolla kia ceed-i. Eks ikka lootuses, et rahvast rohkem, kelle rahakotile see ceed ka kasutatuna passlikum on
Tahan välistada seda momenti, et hiljem A load taskus ja kibelen ostma võimsamat ratast varakevadel (kui näen,et soovitud ratas silmapiiril aga vähe kallim, kui taskus raha) ja teine 30kilone 50m3 ootab ostjat kuid ( kuna päris 1/2 raha eest ka korralikku vähekasut pilli ära anda taha).
Üks rumal küs siis veel, et arvad, et see Orion võiks usaldusväärsem olla, kui see TMS Motard?
Küsin, kuna tõest ise ei tea nendest miskit.
-
http://keeway.ee/tdetail.php?de=16&cat=2
mis sellest arvad?
hind kyll kallim, kuid arvan et tasub 2ra ja juppe on võimalik ka saada nii tuning kui stokke
-
- Kontakt:
raitonrait2 kirjutas:hind kyll kallim, kuid arvan et tasub 2ra ja juppe on võimalik ka saada nii tuning kui stokke
Mispärast peaks sellest hiinlasest osalise disainierinevuse pärast 5000 krooni rohkem maksma kui trendimpordi omast ja kuidas on sellele rohkem osasid saada kui mootor, amordid, veljed, sumpa jne on mõlemal ühed ja samad?
raitonrait2 kirjutas:juppe on võimalik ka saada nii tuning kui stokke
Huvitav mis peaks sellest juppide saadavusest kasu olema?
Kui kasutaja ütles, et ta tahab seda masinat harjutamiseks ja lubas vaid paar hooaega sõita, siis pole ju tuuning juppe ometi vaja. Pealegi oli sooviks ka see, et jääks mingi väärtus, kuid peale tuunimist see vaid kahaneb.
Kui ta ostab ka tutika, siis ma usun, et neil on ka garantiid.
-
holma kirjutas:No kui mina peaks kasutatud mopeedi-rolleri ostma, siis kindlasti langevad valikust imekiiresti välja nn tüünitud asjad.
Olgem ausad, suurem osa meil ringiliikuvatest tuunitud mopeedidest-rolleritest on parajad sarad.
oleneb kuidas asi hoitud on ja kuida jupid kylge pandud ja 2ra timmitud
EDIT: tglt 1 asi kyll 6ige, stokk masin kestab kauem kui tuunitud
holma kirjutas:No kui mina peaks kasutatud mopeedi-rolleri ostma, siis kindlasti langevad valikust imekiiresti välja nn tüünitud asjad.
Olgem ausad, suurem osa meil ringiliikuvatest tuunitud mopeedidest-rolleritest on parajad sarad.
No jah, eks oleneb kõvasti jällegi sellest kes hakkab mopeediga sõitma täiskasvanu jaoks vb küll ei ole vaja kiirust ega tuuningut, aga samas noorema sõitja jaoks on see tunduvalt olulisem sest iseenesest kõik tuunimis jupid ikkagi suhteliselt kallid ja kui ise ei viitsi jamada sellise asjaga siis minu meelest ka suht normaalne osta ka tuunitud masin muidugi siinkohal tuleb osata masin üle vaadata et see ikkagi liialt läbi pole h****tud pole.
-
Teema algataja
Re: kumba valida
frederico kirjutas:Otsisin küll vanematest postitustest, kuid ei leidnud migagi nende rataste kohta
Silma hakanud 2 mudelit, erinevad küll aga ... maksumuse piir ca 20tuh.
Oskate midagi head-halba minu valikute kohta kosta?
http://google.ee/index.php?option=com_c ... &Itemid=75
ja teine
http://www.trendifmport.ee/index.php?pr ... group_id=4Kõik arvamused teretulnud!
Isiklikult ei ostaks kumbagi
Sama raha eest ka palju paremaid masinaid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.