Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.
Tere, probleem siis selline.
Ratas seisnud mingi aja panen käima siis mootoris imelik kolin/klõbin,
see kaob mõne aja pärast ja kõik täitsa okei.
Seda heli ei teki peale igat käima panemist nagu tunduks, et kõik korras!
Milles võib probleem olla?
Kui kuumast peast klõbin puudub, siis on tegu klapiklõbinaga. Lase klapid ära reguleerida ja kui ikka klõbin sees siis on ka mootorikett lõtv, kuid sel juhul peaks klõbin ka kuuma mootoriga kuulda olema.
:D mehhaaniliselt pole midagi aga nagu see klõbin häirib
a asi on nii et kui läed tanklasse näit tankima jätad mota seisma...siis pingutist valgub õli ära ja kui uuesti käima masina paneb siis ei ole seda survet taga ja kett käib lopa lopa niikaua kui õli hakkab jälle pingutit suruma
mu eelmisel oli kaaa seesama viga seletasin lahti eelmisele omanikule...milleks äkki oled isegi sina kuna mul oli sama värvi gondliga sebar 94 aasta ja biker.ee s on veel üks teeema kus õpetab pingutit modima, otsi äkki leiad ülesse tolle teema algataja oli mu meelest madone ja kui näppe õliseks ei karda teha siis proovi järele ja anna teada mis juhtus
klapid lasin regullida, järelikult jah see mootoriketi teema ja kui see midagi hullu ei tee siis las olla
Seda on kümme minti ainult pingutada. Suht kerge teema. Kui ise ei viitsi jamada siis ma võin sind vähe aidata ka
.
Viidsin ikka aga äkki veidi juhendad kus mis. Arvan, et saan hakkama küll.
Paak maha,(täpset asukohta tean gixxeril, CBR'l peaks ka kuskil seal ikka olema) siis peaksid nägema üht jublakat kahe poldiga mootori külge kinnitatud (seal pool kus mootorikett jookseb), mille peal on hüdrovoolik, selle keerad lahti. Siis võtad kruvikeeraja, torkad sinna auku, kuhu hüdrovoolik kinnitub. Peale seda suru kruvikeerajat ja keeruta tagaratast kuues käik sees. Käib üks või kaks väikest nõksu ja ongi pingutatud.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.