Jaanipäev
Moderaator: Moded
Mõni aasta tagasi sai üks lahedamaid Jaanipäevi veedetud tsikli seljas. Lasime Madone`ga mööd linna ringi, külastasime tuttavaid, grillisime ja alkoholi järgi ei olnud nagu vajadustki. Linn oli nii tühi rahvast, et tsikliga mööda linna sõites tekkis tunne nagu oleks ülejäänud maailm välja surnud ja meie oleks viimased elavad
Mis jaanipäeva te siin peate? Eestlane peab leedopäeva, mitte mingi seniilse ristija johannese järgi nimetatud jaanipäeva.
Veel parem oleks pidada hoopiski suvisteid. Vat see on yks väärt tähtpäev.
Suvisted: http://maavald.ee/maausk.html?rubriik=61&id=456&op=lugu
Leedoaeg: http://maavald.ee/maausk.html?rubriik=61&id=455&op=lugu
Jaanipäeval Vaiblas Võrtsjärve ääres oma pulmas olen. Ja nüüd tuleb ka hakata vaatama uut ratast, naine hakkas peale käima, et ostame ja mis mul siis selle vastu küll olla saaks Kahju nendest kohe, kes räägivad et salaja pidid ratta ostma jne. Mul on tõsiselt vedanud
Üks vägevamaid ja kuulsamaid lõuna-eesti tulesi läbi aastate on Võrumaal Metsavenna talus (eelmine aasta üle 1600 inimese!).
Eelmise aasta jaanist oli ka Reporteris pikem lugu.
Tsiklimeestele pidavat ka eraldi aiaga piiratud ja valvega telkimisala olema!
http://www.metsavennatalu.ee/index.php? ... icle&id=62
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Tsikelman kirjutas:Jaanipäeval Vaiblas Võrtsjärve ääres oma pulmas olen. Ja nüüd tuleb ka hakata vaatama uut ratast, naine hakkas peale käima, et ostame ja mis mul siis selle vastu küll olla saaks
Kahju nendest kohe, kes räägivad et salaja pidid ratta ostma jne. Mul on tõsiselt vedanud
Vaatame ja arutame seda asja 5a pärast uuesti. Eks näis, mis juttu sa siis ajad..
-
Teema algataja - Postitusi: 778
- Tsikkel: Honda CBF 1000
pyramiid kirjutas:Tsikelman kirjutas:Jaanipäeval Vaiblas Võrtsjärve ääres oma pulmas olen. Ja nüüd tuleb ka hakata vaatama uut ratast, naine hakkas peale käima, et ostame ja mis mul siis selle vastu küll olla saaks
Kahju nendest kohe, kes räägivad et salaja pidid ratta ostma jne. Mul on tõsiselt vedanud
Vaatame ja arutame seda asja 5a pärast uuesti. Eks näis, mis juttu sa siis ajad..
Ka 5 aasta pärast ei ole kellelgi midagi öelda.Arvan,et naistel tuleks vähem mõelda meeste eest muidu lähevad liiga karvaseks need naised.
Tihver kirjutas:Mõni aasta tagasi sai üks lahedamaid Jaanipäevi veedetud tsikli seljas. Lasime Madone`ga mööd linna ringi, külastasime tuttavaid, grillisime ja alkoholi järgi ei olnud nagu vajadustki. Linn oli nii tühi rahvast, et tsikliga mööda linna sõites tekkis tunne nagu oleks ülejäänud maailm välja surnud ja meie oleks viimased elavad
See hea mõte!! Ehk on sel aastal ka selliseid huvilisi? Teeks järgi!?
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
dimi1974 kirjutas:Kahjuks ei ole naisel sellist sõnaõigust,et ma peaksin muretsema.
Ta ei ole nii blond,et hakkab sõna võtma seal kus pole vaja.Ja tänu sellele on ta siiani täitsa pandavPole vaja muretseda.Mina saan hakkama.
Tere.
Ega sa ometi elus inimesest nii räägi? See ikka kumminaine?
Lgp Veikko
www.facebook.com/realbikerid
-
Teema algataja - Postitusi: 778
- Tsikkel: Honda CBF 1000
pahadeplaneet kirjutas:dimi1974 kirjutas:Kahjuks ei ole naisel sellist sõnaõigust,et ma peaksin muretsema.
Ta ei ole nii blond,et hakkab sõna võtma seal kus pole vaja.Ja tänu sellele on ta siiani täitsa pandavPole vaja muretseda.Mina saan hakkama.
Tere.
Lgp Veikko
Kas sul on kogemusi kumminaisega,et tead võrrelda.
Minul kahjuks selline ekstreemne kogemus puudub.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
dimi1974 kirjutas:pahadeplaneet kirjutas:dimi1974 kirjutas:Kahjuks ei ole naisel sellist sõnaõigust,et ma peaksin muretsema.
Tere.
Lgp VeikkoKas sul on kogemusi kumminaisega,et tead võrrelda.
Minul kahjuks selline ekstreemne kogemus puudub.
Tere Dimi
Mul on kogemusi ka mölakatega nii et sellest ka tekkis küsimus.
Kogemusi on kuhjaga kui see Sind huvitab,nii autode,mootorrataste,jne.
Lgp Veikko.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tänatud: 12 korda
Huvitav, mis jama Leinol selle Nikiga on - igale oma üritusele veab kaasa ja rikub ära Isegi romurallile ei saanud selel pärast minna, et keegi kurtis seal "mul on väike väike"
loodetavasti Jõgeva Treffi säästetakse sellest
Siit tundus see Metsavenna oma kõige vahvam esialgu.
Kas keegi suuremat heinamood omav foorumlane kah Harju poole peal miskit korraldaks. Moon oleks külaliste poolt.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.