mõistus on otsas-säde on,bentsu tuleb ka peale aga ei kaivit
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
mõistus on otsas-säde on,bentsu tuleb ka peale aga ei kaivit
mul läksid rõngad katki,peale seda panin uue kolvi ja rõngad.silinder olex nagu ok. aga ei kaivitu,kuigi säde ja bentsu tuleb peale. aga nagu millegi pärast ei ole kompressiooni,kuigi on uued rõngad ja kolb. ei tea mida teha. tegu on Zid pilodiga.
-
teema
Selliseid isehakanud remontijad on mulle ka toonud oma rolleri remonti (millel kolb ja muud asjad vahetatud ja ei käivitu) Miks te ei viitsi siis uut silindri ja silindri kaane tihendit panna? Alumine papist ja ülemina mingi pehme plekk nagu tina.
selge. mingi pehme plekk nagu tina on sama pehme plekk nagu tina.
poisid , läbi aegade on seda tihendit tehtud alumiiniumist või punasest vasest. alumiiniumi saab pehmeks kui ajada see kuumaks ja siis lasta rahulikult maha jahtuda. kõik alumiiniumi margid ei lähe pehmeks. punane vask aga läheb pehmeks kuumutades ja siis kiirelt jahutades ( külma vette, õlisse j.n.e.). Vase temp. on paras siis kui värv hakkab "jooksma".
No ma ei saa aru,mis vahet sellel on mis materjalist see tihend on,üttlesin sellepärast pehmest metallist nagu tina,et mingi algaja ei hakkaks viilima seda rõngast mingist suvalisest metallist ja siis kurdab siin foorumis oma muret,et just panin uue tihendi ja ikka mootor ei tööta.See tihendike ei maksa niigi mitte eriti suurt summat.Ja ei soovita seda tihendit ise meisterdama hakata,sest siis muutub põlemis kambri maht, kui teed valest paksusest tihendi,minek võib jääda lahjemaks ja nii edasi.
-
Teema algataja
tegemist on zid pilodiga.
canyondrift kirjutas:Äkki ajab kuskilt õhku välja, parem oleks ka siis kui mainiksid ära mis masinaga tegu on...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.