Millist tänavarehvi otsida?

Kogu tõde mootorratta rehvidest, nende rõhust, tootjatest ja kulumisest. Kui mootorrattur tunneb huvi mootorratta rehvide vastu siis vastus tuleb siit. Ja küsimused samal teemal elik mootorratta rehvide kohta ka ikka siia.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Laurius

Millist tänavarehvi otsida?

Lugemata postitus Postitas Laurius »

Küsimus suurele ringile:

Millist tänavarehvi oma kogemuse ja isikliku arvamuse põhjal soovitate?

Olen uudistanud Eestis pakutavaid ja tuhlanud ka Reifenversand-nimelises netikaupluses.

Minupoolne huvi on, et rehv oleks pigem kõva (ehk pikaealisem) ja pigem soodne.

Kui palju see määrab, ei tea, aga mõõdud on 120/70 R17 ja 180/55 R17.

Valik on lai ja reklaamtekstid on üks uhkem kui teine ... sestap olen huvitatud isiklikest kogemustest ja veendumustest.

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Tagarehv sai vahetatud 2 tuhat tagasi. Depoo pakkus 2 kilo kopikaid oli vist ei mäleta täpselt aga mudel peaks olema metzeler sportec m1 ja siiani olen rahul. Kuulujutud räägivad muidugi et hea rehv aga kiirelt kulub. siiani ei ole täheldand mingit erilist kulumist, eks oleneb kuidas ka sõita.
Aga et siis selline värk :)

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

mul tagarattal vana ja kulunud metzeler oli asfaldil parema pidamisega kui uus mitas( hinnalt aga odav) ja kui kurvis korralikult kallutada tahad, peaks nagu pehmem segu olema .

Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Re: Millist tänavarehvi otsida?

Lugemata postitus Postitas vincent »

Laurius kirjutas:

Valik on lai ja reklaamtekstid on üks uhkem kui teine ... sestap olen huvitatud isiklikest kogemustest ja veendumustest.

Kõva rehv ? Et las olla jaheda ja märjaga ohtlik, peaasi et kaua kestab ?:P Kui tahad natuke sportlikumat sõidustiili harrastada, siis ära rehvide arvelt pigem kokku hoia. Metzeler on küll kindlasti hea valik. Omadest kogemustest rääkides - mullu keset suve, olude sunnil , panin oma tsiklile Maxxise tagarehvi. Sõitnud igasugustes oludes , ega kurda. Hinna ja kvaliteedi suhtelt väga hea . Eriti hinnalt ;)

Teema algataja
Laurius

Vincent. Selline?
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1363

Seesama on mulle silma jäänud ja minu meelest seda ongi iseloomastatud kui kõvema seguga ja vastupidavamat tänavasõidu rehvi, millega rinkal konkureerida ei ole mõtet.
Aga ei ole jahedama ilmaga tekkinud tunnet, et pee alt läheb kurvis pidurdades?

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Hurt kirjutas:

Tagarehv sai vahetatud 2 tuhat tagasi. Depoo pakkus 2 kilo kopikaid oli vist ei mäleta täpselt aga mudel peaks olema metzeler sportec m1 ja siiani olen rahul. Kuulujutud räägivad muidugi et hea rehv aga kiirelt kulub. siiani ei ole täheldand mingit erilist kulumist, eks oleneb kuidas ka sõita.

Sama rehv R1-he all, küll 190-nd laiusega 3000 km ja läbi.
Nohh oleks saanud vast tiba veel aga ironbutt tuli peale ja vahetasin ära.
Rehvi lõpp kulub alati väga kärmelt seda võiks teda kui pikemale otsale kavatsetakse minna.

Ahjaa ja nüüd siis läks alla Dunlop Sportmax D207.
Kõva rehv tuleb päris hea kilomeeter sõita ,et ilusti pidama hakaks .
2000 + mõni kilomeeter seljataga kerge kulumine on toimunud aga on lootust andev . :lol:

Viimati muutis Cado, 06 Mai 2008, 23:40, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

Laurius kirjutas:

Vincent. Selline?
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1363
Aga ei ole jahedama ilmaga tekkinud tunnet, et pee alt läheb kurvis pidurdades?

Ei, tegelikult lausa selline - http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1373 . Aga meil on erinevad tsiklid ka. Lihtsalt rääkides isiklikust kogemusest Maxxise brändiga, pidin meeldivalt üllatuma.Sõitnud olen ka nullilähedaste temperatuuridega, aga mõistlikult paremat kätt liigutades. Muide, Sa ei täpsustanud mis rattale rehvi otsid :)

Kasutaja avatar

T1m
Tsikkel: Zx-9r

Lugemata postitus Postitas T1m »

Kas bike'le ka Heidenau või Maxxis peaks sobima?
nimelt esirehv on otsas.... praegu mingi vana p..k lõigatud rinka oma, mis loeb auke ja roopaid paremini kui miski muu.

planeta 5; gsxf600; zx-9r
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Cado kirjutas:
Hurt kirjutas:

Sama rehv R1-he all, küll 190-nd laiusega 3000 km ja läbi.
Nohh oleks saanud vast tiba veel aga ironbutt tuli peale ja vahetasin ära.
Rehvi lõpp kulub alati väga kärmelt seda võiks teda kui pikemale otsale kavatsetakse minna.

Ahjaa ja nüüd siis läks alla Dunlop Sportmax D207.
Kõva rehv tuleb päris hea kilomeeter sõita ,et ilusti pidama hakaks .
2000 + mõni kilomeeter seljataga kerge kulumine on toimunud aga on lootust andev . :lol:

Noo saab näha kaua kestab mul see rehv. Praegu nagu lootustandev. Krt ei tahaks nagu uskuda et nüüd tuhande kildiga täiesti korralik muster nulli kulub. näis

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

libisevsidur

Re: Millist tänavarehvi otsida?

Lugemata postitus Postitas libisevsidur »

Laurius kirjutas:

Küsimus suurele ringile:

Millist tänavarehvi oma kogemuse ja isikliku arvamuse põhjal soovitate?

Olen uudistanud Eestis pakutavaid ja tuhlanud ka Reifenversand-nimelises netikaupluses.

Kui palju see määrab, ei tea, aga mõõdud on 120/70 R17 ja 180/55 R17.

Mul sama tsikkel, mis sul avataril ja ostsin motodepoost metzeler sportec m1 nii esimeseks kui tagumiseks. Esimese ostsin natuke varem, siis kui neil soodukas oli (väga hea hinnaga sai) ja tagumise lasin eile alla panna. Seega kahjuks ei ole nendega eriti kaua kulgeda jõudnud, et kulumise kiirusest oskaksin kogemusi jagada. Eelmised rehvid olid metzeler sportec m3 ja need olid isegi suhteliselt kulunud seisukorras hea pidamisega. Samas pööra tähelepanu ka tehase poolt rehvile ettenähtud kiiruseindeksile.

Teema algataja
Laurius

Sõidan sellesama rattaga, mis avataril ja ülla-ülla!, rehve otsin ka sellele rattale.
Kiirusindeks on kindlasti oluline infodetail aga Eestis naljalt üle 160-e ei kulge. Kui siis korraks!

Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas romulus »

Oma rattale sai ka sel kevadel Maxxis Supermaxx alla pandud, ning 8 aastat vanast Dunlopist on kindlasti parem 8) Praeguseks u 1000km kulgetud ja mingit suurt kulumist pole märganud. Peab ka normaalselt, pole veel kordagi libisema saanud. Müüja jutu järgi peaks sellel rehvil külgedel pehmem segu ka olema, aga sellele pole ise veel kinnitust leidnud, vähemalt näpuga katsudes.

Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”