Bikeri Täika. 17.05.2008 Tallinna Motodepoo hoovis!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Bikeri Täika. 17.05.2008 Tallinna Motodepoo hoovis!!!
Tähelepanu
Esimene Bikeri Täika toimub 17.05 Motodepoo hoovis algusega 10.00-15.00
Oodatud on kõik eraisikutest müüjad kes tahavad oma seismajäänud kolast lahti saada. Hinnad peaks olema täikale vastavad. Vaata oma stuff kriitilise pilguga üle, ära päris sodi ka müüki too. Vahet pole kas müüd riideid, varosi või muud motostuffi.
Depoo poolt saaks kasutada riidestangesid ja riidepuid. Kes tahab võib lihtsalt autolt või rattalt müüa.
Külastajate autod palume parkida üle tee Säästumarketi parklasse. Seal on rahamasin ka.
Osavõtt ei maksa mitte midagi aga kui vähegi tead, et müüme tuled, anna palun teada. Saab nats ruumiga arvestada.
Vaatame mis sellest saab
Igasugune lisainf täika hotlainilt: 5202222
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Re: Bikeri Täika. 17.05.2008 Motodepoo hoovis!!!
Motopaks kirjutas:Külastajate autod palume parkida üle tee Säästumarketi parklasse.
Motikaga keelatud tulla jah?
-
- Kontakt:
Re: Bikeri Täika. 17.05.2008 Motodepoo hoovis!!!
sixkiller kirjutas:Motopaks kirjutas:Külastajate autod palume parkida üle tee Säästumarketi parklasse.
Motikaga keelatud tulla jah?
eee...ei Motikaga saab hoovi ka, arvasime, et autodest ummistub muidu kogu hoov ära. Mine tea kui suurt huvi see täika pakub.
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Kontakt:
matcho kirjutas:natuke rumal küsimus aga kas täika on tartu depoos ?? või tallinna omas ?
Tallinna omas. Mis ei tähenda muidugi seda, et keegi aktivist ei võiks seda samal ajal tartu depoosse orgunnida. Või nädal enne, siis on nagunii kõik tartu kevadpäevadel
Keegi?
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Re: Bikeri Täika. 17.05.2008 Tallinna Motodepoo hoovis!!!
Mina , eeldatavasti tulen , aga müüa pole praega suurt midagi , aga 1-2 asja ikka leiab.
Hitchiker kirjutas:Hea idee, ammu oleks olnud mõtet korraldada, saab ka garagest sodi vähemaks.
Oled sa kindel,et seal taarat vastu võetakse?
fh kirjutas:Tulen ikka läbi, kui midagi ebatavalist ette ei tule. Müüa kahjuks vaid ühed Ninja peeglid.
Ühe asja mehed, me võiks ju siis kopereeruda.
Siis saab teine teist vahepeal müümises abistada .. saab ka depoosse kiigata vahepeal, ei pea kogu aeg omi asju valvama.
Kui keegi minna ei viitsi, siis paar riide hilpu ( puhtad ja omaniku tel. nr küljes koos hinnaga) võib minu kätte ka tuua, eks ma katsun maha müüa.
VWman kirjutas:Kui keegi tahab seal midagi müüa ja ise kohale tulla ei saa, toimetage pakk mulle.
Mul muidu suht nadi, ühet paari kindadi seal müüa
Võib-olla tulen viskan sulle möödaminnes ühe veel sõidetava/põletatava tagarehvi Michelin Radial (mõõdud 160/60 ZR 17, hind: 100kr), äkki on kellelegi abiks.
Kuidas sind ära peaks tundma, pole olnud au kohtuda.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Tulen kindlalt nillima. Endale ja kaasale üht teist varustusest vaja ja raha uue kama jaoks napib. Näeme!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.