Rutskade vahetus
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Rutskade vahetus
Tere
Kuidas vahetada rutskasid? Vana lõikasin maha. Uued niisama peale ei lähe. Mis ainega määrida, et peale saaks ja pärast rutska liikuma ei hakkaks.
Olen kuulnud ka suruõhu varianti, aga endal puudub võimalus.
See peaks olema selline aine, mis algul libe, pärast tahkub ära ( mingi liim? )
Tervitades
Re: Rutskade vahetus
Rihokene kirjutas:Tere
Kuidas vahetada rutskasid? Vana lõikasin maha. Uued niisama peale ei lähe. Mis ainega määrida, et peale saaks ja pärast rutska liikuma ei hakkaks.
Olen kuulnud ka suruõhu varianti, aga endal puudub võimalus.
See peaks olema selline aine, mis algul libe, pärast tahkub ära ( mingi liim? )Tervitades
Kasuta juukselakki.Väga tõhusalt toimib!
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Omalajal neid jalgratastele kümnete ja kümnete kaupa paigaldatud. Purgis mingi aerosool oli, võin valesti mäletada aga mingi WD40 moodi asi. Lükkad peale, läheb ilusti aga jääb siis ka kinni ja ei liigu kuskile. Sama asi mida rehvidele ka lasti teinekord, et ilusti läigiks. Proovi WD40-ga. Kui ei sobi, siis pese maha ja uuri edasi.
-
Suruõhuvõimalus puudub, nagu öeldud ja midagi spetsiaalset selle jaoks ostma ei pea. Ma räägin noh, aerosool-silikoon-wd40 laadne asi, veidi seda ja asi jonksus. Jäid kinni nagu liimitud. Üle ei pea ujutama. Kannatab proovida. Eeldab muidugi suht tihedaid kumme koostöös lenksuga, kui veidi liiga suured on, siis on tõesti mingit liimi vaja.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
-
Re: Rutskade vahetus
Rihokene kirjutas:Olen kuulnud ka suruõhu varianti, aga endal puudub võimalus.
IZH kirjutas:Surveõhuga saab väga hästi peale ja maha saab ka,ma alles eile proovisin
ja läheb paremini kui mingi õli või määrdega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.