Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.
Mul endal oli ka katkine tross ja originaal tellida oli nii depoost kui ramost 3 nädalat ja hind üle 500.- Siis läksin ostsin sealt pirita teletorni motopoest 150 krooniga mingi suvalise trossi, millel pikkus enamvähem sobis ja siis aretan endale selle külge kuidagi. Kui ei sobi, siis võtan selle sisu välja ja panen enda vana trossi ümbrise sisse. Mul oligi just see sisu katki ühest otsast. Ei ole aega pea kuu oodata, jube kehv on sõita kui kiirust ei tea, praegu peab tunde järgi sõitma enamvähem. Autodega ühel kiirusel.
ma veel ei teagi, aga homme proovin kuidagi panna sinna vana trossiümbrise sisse ja kui ei sobi, siis üritan sealt ülevalt kuidagi ära sobitada. Muidu kõik sobis, aga ülevalt see "mutter" või keere millega nagu näidiku sisse kerida, oli liiga suur. Näidiku enda vint oli palju väiksem, aga no kuidagi peaks ikka peale saama selle, 3 nädalat ja 500 krooni ma ei taha.
Otsisin vanale hondale ka trossi. Esindusest öeldi,et sellist marki tsiklit pole olemas!! Soovitasin neil oma lafka kinni panna.
Läksin depoosse ja seal oli asi riiulist võtta - palun!!
Mine küsi depoost, kus on asjalikud mehed. Ja võiksid võtta vana trossi kaasa - ehk on mõni muu margi oma sarnane, kui kataloogist ei näe.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.