Tekstiil Rukka vs. Evo
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tekstiil Rukka vs. Evo
See teema suunatud siis eelkõige nendele, kes vastava firma(de) püksi ja jakki kasutavad.
Mõnikord vaja pikemalt peatududa ja et palav ei hakkaks, siis Evo varustusel olemas lukuga avatavad tuulutused. Rukka varustusel (pean konkreetsel silmas sellist jakki http://www.rukka.com/lfashion/rukka/ruk ... 6.2&zoom=1 ) peaks olema aga omadus lasta kehal hingata.
See lukkudega variant on selline nagu on, kogu kehal see ikkagi hingata ei tohiks lasta, kuid kas rukka riietel kasutatav materjal laseb seda teha või mitte?
Ma arvan, et +25 või palavama ilmaga pikemalt peatudes palav hakkab sul nagunii, juba kasvõi must värvuse pärast.
Evo riideid olen pruukinud ja neil lukkudel nüüd väga suurt jahutavat toimet minuarust küll ei ole, võibolla oleneb ka mudelist. Mul olid kõige tavalisemad püksid/jope.
Btw, sa hindasid oled ikka uurinud, ma arvan, et evo vs. rukka hind erineb ca 3 korda.
-
Teema algataja
CB500 kirjutas:Btw, sa hindasid oled ikka uurinud, ma arvan, et evo vs. rukka hind erineb ca 3 korda.
Olen isegi selga proovinud mõlemit ning olen hinnast teadlik. Kõik asjad peale selle hingamise (õhutamise) olen enda jaoks juba selgeks teinud. Minu teema point - ma tõesti ei taha tõdeda mõne aja pärast, et jälle olen ostnud varustuse, mis ei ole selline nagu ma tahtsin.
-
Teema algataja
Kui on vaja tuulutust siis pane suvel õhem varustus selga.... endal vanemat sorti rukka millel eriliselt lukke ja vidinaid peal ei ole ( olen 3. h paduvihmas sõitnud ... piiskagi sisse ei tule ) , sõbral uuem rukka mudel kus igasugu lukke ja vidinaid rohkem peal ... sealt (lukkude juurest) immitseb ajapikku vihm sisse .... öelda tahan seda, et need tuulutuskohad võivad nõrk koht olla ... evo kohta ei oska midagi öelda aga oma rukka varustusega küll ülimalt rahul
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Mina kasutan küll Rukka varustust, aga mitte teemaalgataja poolt viidatud, vaid hoopis seda jopet ja asjakohaseid pükse. On küll väga head ja soojad asjad, vooder on vihmakindel ja puha. Ning on ka tuulutuslukud olemas, jopel 4tk, pükstel 2tk. Aga +25 juures seistes hakkab palav illa. Minul vähemalt, aga see võib olla tingitud mu nahaaluse rasvkoe paksusest. Samas, nii jopel kui pükstel on võrkvooder, mis keha kenasti kuiva ja õhu liikumises hoiavad. Mina igatahes väga rahul ja uue varustuse soetamisele küll ei mõtle.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Mul ka EVO jope/püksid, praeguste ilmade sõita on hea, ainult küünarnukkide juurest hakkab nats läbi tuult laskma, ei tea põhjust, aga selat hakkab nats külm, aga kui sa küsisid sooja ilma kohta, siis muud ma ei oska öelda kui et praegu hakkab toas täitsa soe nende või kui liigudata( mul esimene hooaeg üldse käsil praegu )
Kasutan kah evo kolmekihilist varustust. Ainuke asi, mis seal umbseks teeb, on see vihmavooder. Sestap enamus ajast sõidan ma ilma selleta. Ning kui sadama hakkab, peatun tee ääres ning 1 minutiga on mul see vooder seljas ning jatkan sõitu. Olen sõitnud pikalt lausvihmas ja tilkagi ei ole läbi tulnud. Samuti kasutan ma vihmavoodrit teinekord kylmadel hommikutel sooja saamiseks, sest ka tuult ei tule sealt sittagi läbi. Kui all on pikkade varrukatega pusa või kampsun, siis ei tundu asi nii umbne.
Kahjuks ei ole kasutanud Rukka varustust, aga minnes nahalt yle Evo tränile, siis olin ikke väga sillas.
-
Teema algataja
hannes kirjutas:On küll väga head ja soojad asjad, vooder on vihmakindel ja puha.
Kas vihmakindel on vooder või jope coretexist välispind? Olen aru saanud, et Rukka jopel tõrjub vihma välispind, Evo jopel aga sees oleva vooder. Kui ilusal suvepäeval sõita jopega (kust sisemised kihid on ära võetud) ja nagu välk selgest taevast hakkab sadama vihma, siis Evo varustusega oled märg nagu kassipoeg, Rukka omaga on aga kõik ok.
Erko kirjutas:Kas vihmakindel on vooder või jope coretexist välispind? Olen aru saanud, et Rukka jopel tõrjub vihma välispind, Evo jopel aga sees oleva vooder.
Kasutan Rukka vasrustust,millel on nimel lisaks veel miskine Air System.Jopel on äravõetav vooder, mis on mõeldud rohkem jaheda ilmaga sõiduks.Voodri eemaldamiset ei sõltu vihmakindlus-Gore membraan on jope väliskihi vahel.Põkste kohta võin öelda, et suvel sõites ventileerimine täiesti toimib, kuid varakevadel-hilissügisel on tuleb alla panna tuuletõkkega soe pesu(püksid), muidu on tunda sellist hiilivat jahedust. Olen mõelnud, et EVO sooja voodriga pükstega sellist probleemi vist ei ole?
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Erko kirjutas:hannes kirjutas:On küll väga head ja soojad asjad, vooder on vihmakindel ja puha.
Kas vihmakindel on vooder või jope coretexist välispind? Olen aru saanud, et Rukka jopel tõrjub vihma välispind, Evo jopel aga sees oleva vooder. Kui ilusal suvepäeval sõita jopega (kust sisemised kihid on ära võetud) ja nagu välk selgest taevast hakkab sadama vihma, siis Evo varustusega oled märg nagu kassipoeg, Rukka omaga on aga kõik ok.
isiklikust kogemusest eelistan jopet, kus vihmakindel sisu on juurde lisatav. igasugune vihmakindel teksiil, isegi kui ta on gore- tex, hingab vähem kui vett läbipaistev tekstiil. seega palavaga on jopel parem hingavus ja vihma korral pole suur probleem seisma jääda ja sisu sisse panna. väike miinus on see, et vihma puhul vettib väline jope pool ära ja tiba niiske tunne on hiljem.
Endal sarnane jope kui Hannesel -- Rukka Allroad. Sellel on vettpidav ainult Goretex membraaniga sisejope. Nii sise- kui välisjopel on sees Outlast võrk-vooder, mis aitab kuuma ilmaga higi juhtida su kehapinnast eemale ja vähendada "higist tunnet". Muidugi alussärk peaks ka olema vastav tehniline, mis higi edasi juhib, mitte tavaline puuvill. Allroad muidu superluks funktsionaalne jope, kuigi hinna poolest veits üle hinnatud mu meelest.
Nagu Dubweiser ütles, kui tahad sooja ilma jaoks, siis ära osta sellist jopet, millel väliskiht on vettpidav või Goretex-laadse membraaniga.
-
Teema algataja
Rebaseonu kirjutas:Nagu Dubweiser ütles, kui tahad sooja ilma jaoks, siis ära osta sellist jopet, millel väliskiht on vettpidav või Goretex-laadse membraaniga.
Eesti suvi on nagu si** suusailm ja vot selle jaoks tahan nii pükse kui ka jopet. Küsimus oli siiski selles, kui kuhugi pikemale sõidule minna ja tuleb näiteks paaritunnine söögipeatus, kas ma siis haudun seal sees ära või mitte. Aga igatahes olen enda jaoks vastuse kätte saanud, suured tänud kõigile
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.