1. mai Tallinnast- Pärnu kokkutulekule
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 66
- Tsikkel: GSX-R1000
1. mai Tallinnast- Pärnu kokkutulekule
äkki liiguks juba mitmekesi koos pärnu, need kes lähevad päev varem ja ka need kes 1. mai hommikul pärnu liiguvad? korjaks veel märjamaalt ja tee pealt ka rahvast juurde.
mis arvate???
MOTORCYCLES were dangerous????
ootan oma mai töögraafikut siis teab täpsemalt öelda, mudu olex käpp ...
hmmmm... kas siin eelnevalt kuskil polnud kirjas, et
" Soovitan kohal olla 1.mail vähemalt 12.00.
Parkla on juba avatud 11.00
Paraad algab 13.00
Siis jääb aega paraadi koostamiseks.
Kogunetakse kesklinna sadama parklasse.
Samas jöuab veel tassikese teed juua, mida pakutakse kohapeal.
Kõikide sõprade-tuttavatega tervitada ja Pärnu rahvale oma tsikleid näidata."
kui töesti 11 söitma hakata siis (126km).... ja teepealt keegi veel liituda tahab :D
kena ilma
ronrix
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
arx805 kirjutas:Kella 10,00 start Laagri Maksimarketi parklast igati broo. Pihelga esialgne kella 11,00 -ne start oleks vist pisut paugutamiseks läinud
mis sul sellest?
ssdd www.emca.ee
Lahe, saab otse tulla ja hea lähedal ka http://www.h-dce.ee/events.php
+358458693818
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
racer kirjutas:Kella 10,00 start Laagri Maksimarketi parklast igati broo. Pihelga esialgne kella 11,00 -ne start oleks vist pisut paugutamiseks läinud
kirjutas tutika hayabusa omanik,
vaga tubli motorattur vist ,
Mõned siin on ka eeskirjadele alluvad ja lapsi mittesöövad mootorratturid
Uahhhhh! Igatahes paraadiga paraadile ei tea kas kujuneb samasuguseks massiürituseks, nagu igaaastane bikeri paraad rocca parklast hooaja avamise paraadile
Sealt maksi parklast pärnusse on ju tsips üle 100 kildi. Selle paugutame ühe randmeväändega ära...pole seal peatuda miskit! Või kui siiski märjamaa statolilis üks kakao ja eesti seksikaim toit(kabanoss) visiiri taha lasta....
oot ja 3 mai juba kõrtsitee üritus??? Ei tea kas kõrtsmik meid nõus juba neljapäeval lahkesti nõus võõrustama....pole ju mõtetki vahepeal tallinnasse tagasi sõita....sõidaks kohe pärnust paraadiga Jõesuusse
Tark ei torma!!!
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
racer kirjutas:
Kella 10,00 start Laagri Maksimarketi parklast igati broo. Pihelga esialgne kella 11,00 -ne start oleks vist pisut paugutamiseks läinudkirjutas tutika hayabusa omanik,
vaga tubli motorattur vist ,
Loomulikult olen ma tubli mootorrattur, ei tea kedagi kes selles kahtleks. Uus busa on jube hea gruisimis pill. Eks ma muidugi tahtsin ju hinges osta siiski intruderit aga veits läks vormistamisel sassi. Hingelt ma ju rahulik kroomimees ikkagist [/quote]
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
arx805 kirjutas:Kella 10,00 start Laagri Maksimarketi parklast igati broo. Pihelga esialgne kella 11,00 -ne start oleks vist pisut paugutamiseks läinud
sepp stardib üldse 11 45
aga kui ilma on ja kütust bensukas jätkub siis katsub ka 10 00 stardis olla,
mul ka üle 100 ei lähe
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Ei ole plaanis kellegi tuju kehva ilmaga rikkuda ja mine tea, võibolla on üldse ennustusega puusse pandud, aga andmed 1 maiks siis sellised:
http://www.ilm24.ee/?op=body&id=9&did=2899
Kui ilm väga kehva pole, olen isegi käsi!
Arvatavasti liituks Märjamaa Statoilist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.