Hädas rolleriga
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Hädas rolleriga
Rolleriks 50 ccm hiinakas. Sai peale uus karpa ning kui tööle panna, läheb pöördesse küll, aga 30 sekundiga sureb välja - annad gaasi või mitte, ikka sureb. Segukruvi sai näpitud edasi-tagasi poole pöörde haaval, ei aidand.
Teab keegi, mis jama on? Head soovitused kuluksid ära
FH
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
automaattoores, segu, õhufilter sitane, karpa must, küünal lahti jne.. Tee kõigepealt primaarsemad asjad ära ning välista neid, siis oskab foorumirahvas rohkem abistada. Sellise info peale oskan ma vaid öelda, et saia peale käib või ning sinna vorsti peale pannes on täitsa söödav kraam. Esita oma probleem artikuleeritult ja kõigile arusaadavalt. Lihtsam oleks vist keegi targem kõrvale võtta, kuna sellist asja kirjutades jätad väga soss-sepa mulje.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Aris kirjutas:artikuleeritult ja kõigile arusaadavalt .
Seleta mulle lambale mis see sõna siin kontekstis tähendab?
Loodan ,et tarkpea leiab aega vastata.
Sinu mure:
vaata kõigepealt kas bensiin voolab ilusti peale. Kraan annab kütet läbi .
Bensu filter?
jne.
Äkki jookseb kütus aeglasemalt peale kui karburaator tarbib.
See mis esimesna pähe tuleb.
-
Teema algataja
"artikuleeritult" kirjutada... tore.
Aga jah, ma päris võhik ei ole aga rolleritest ei tea suurt miskit. Sõbral lihtsalt selline probleem ja ma ei suutnud oma väheste teadmistega midagi paremaks teha.
Benssu jookseb peale. Filter on täis, voolikud puhtad. Küünal puhas ja säde ideaalne. Selles ongi asi - kõik asjad on 104 korda kontrollitud. Aga jah, täna proovime antud nõuannete järgi veel asja kruttida. Küll ta tööle läheb, kus ta pääseb!
fh kirjutas:"artikuleeritult" kirjutada... tore.
Aga jah, ma päris võhik ei ole aga rolleritest ei tea suurt miskit. Sõbral lihtsalt selline probleem ja ma ei suutnud oma väheste teadmistega midagi paremaks teha.
Benssu jookseb peale. Filter on täis, voolikud puhtad. Küünal puhas ja säde ideaalne. Selles ongi asi - kõik asjad on 104 korda kontrollitud. Aga jah, täna proovime antud nõuannete järgi veel asja kruttida. Küll ta tööle läheb, kus ta pääseb!
Tõsta nõela taset ,või langeta ja proovi siis segu.(soovitav on segu kinni ja kaks pool ringi lahti ja siis edasi täppi ajada.)
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.