Stiilne varustus chopperitele
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Stiilne varustus chopperitele
Esmalt osta endale varustus, ülejäänud raha eest tsikkel. Mõistlik soovitus. Tundub, et minu tsikli valik on langenud chopperile. Nüüd oleks plaan tsikkel ja varustus kokku viia...
Pole kuskil silma jäänud stiilset turvariietust? Minu mälu järgi linnapildis olen chopperitega sõitjaid näinud T-säri, nahktagi, munakoore ja jeans´idega. Võib-olla on minu mällu sööbinud need üksikud. Vaevalt nahkpüks ja munakoor on parim kaitsevarustus.
Kas oleks kellegil soovitada mõnda linki või poodi stiilse turvariietuse soetamiseks?
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Nahkriietus on saksa keeli "Lederbekleidung".
Ei tea, kuivõrd seal pakutav kaup stiilne on, aga mulle on justkui silma jäänud, et seal mõned hilbud kannataks selga panna ja pakuvad nagu veidi kaitset ka.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Re: Stiilne varustus chopperitele
Silver Bear kirjutas:Esmalt osta endale varustus, ülejäänud raha eest tsikkel. Mõistlik soovitus. Tundub, et minu tsikli valik on langenud chopperile. Nüüd oleks plaan tsikkel ja varustus kokku viia...
Pole kuskil silma jäänud stiilset turvariietust? Minu mälu järgi linnapildis olen chopperitega sõitjaid näinud T-säri, nahktagi, munakoore ja jeans´idega. Võib-olla on minu mällu sööbinud need üksikud. Vaevalt nahkpüks ja munakoor on parim kaitsevarustus.
Kas oleks kellegil soovitada mõnda linki või poodi stiilse turvariietuse soetamiseks?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Re: kuipalju
Dafxf kirjutas:Palju l6heb chopperi riietus maksma umbes?saapad, pyxid, jakk, kindad ja kiiver?
Nii lihtsalt ei saa küsida, nii erineva hinna ja kvaliteediga kaupa on saadaval, et see komplekti hind võib ikka väga palju kõikuda.
Vaata ebay.de-s ringi, seal valik ikka väga suur ja igasuguse hinnaga. Kui viitsid jamada, siis umbes nii poolega Eesti hindadest ikka kätte saad.
Kiivri soovitaks siiski kohapealt osta, võib ju pildil äge välja näha aga ma pidin mitmes poes mingi 10-15 tk enne läbi proovima kui täpselt pea järgi õige leidsin. Suurused erinevad ka tootjatel, ühe L võib olla teise S või ka XL ja seest on ka kuju erinev. Kataloogi järgi kiivert tellida ikka väga riskantne. Riietega pole nii hull, küll keha järgi paika venib. Või noh tegelikult venib küll kiiver ka aga targad mehed nii räägivad, et vähemalt see peab täpselt pea järgi passima.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Kännu kirjutas:Vaata ebay.de-s ringi, seal valik ikka väga suur ja igasuguse hinnaga. Kui viitsid jamada, siis umbes nii poolega Eesti hindadest ikka kätte saad.
Kiivri soovitaks siiski kohapealt osta, võib ju pildil äge välja näha aga ma pidin mitmes poes mingi 10-15 tk enne läbi proovima kui täpselt pea järgi õige leidsin. Suurused erinevad ka tootjatel, ühe L võib olla teise S või ka XL ja seest on ka kuju erinev. Kataloogi järgi kiivert tellida ikka väga riskantne. Riietega pole nii hull, küll keha järgi paika venib. Või noh tegelikult venib küll kiiver ka aga targad mehed nii räägivad, et vähemalt see peab täpselt pea järgi passima.
Tegelikult tuleks kiiver algselt osta isegi tiba väiksem. Kiivri sisemus kohendub mõne ajaga Su pea kuju ja suurusega, alles siis on ta kõige turvalisem.
Oldbear kirjutas:Kännu kirjutas:Vaata ebay.de-s ringi, seal valik ikka väga suur ja igasuguse hinnaga. Kui viitsid jamada, siis umbes nii poolega Eesti hindadest ikka kätte saad.
Tegelikult tuleks kiiver algselt osta isegi tiba väiksem. Kiivri sisemus kohendub mõne ajaga Su pea kuju ja suurusega, alles siis on ta kõige turvalisem.
Vot see on minu meelest imelik soovitus! Minu kogemus ütleb seda, et kui kiiver kuskilt natukenegi pigistab, hakab see pikema sõidu jooksul no niimoodi häirima, et sõitu ei ole võimalik jätkata.
Ja ma ei ole suutnud veel ühtegi kiivrit parajaks sõita, igaljuhul on enne seda kannatus katkenud.
Minu soovitus on, et kiiver tuleb leida igati paras, ehk ta peab olema tihkelt ümber pea ja mitte kuskilt ei tohi mitte midagi häirida.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Uue kiivri ostmisel peab lihtsalt arvestama sellega, et kiiver esimest korda pähe pannes kohe liiga mugav ei tunduks - on oht et oled liiga suure numbri valinud. Hea lihtne kontroll on pead kiiresti vasakule-paremale raputada. Kui kiiver on suur siis hakkab ta pea suhtes liikuma, õige suurusega kiivriga seda ei juhtu. Aja jooksul tõmbub iga kiivri sisemus veidi kokku ja ta muutub tõeliselt mugavaks.
Kui aga kohe on tunda et mõni koht väga teravalt surub - kõrvad, lõug vms - proovi suuremat numbrit või teist mudelit.
Mis aga puutub chopperi riietusse (ma loodan et me ikka räägime siin chopperitest, mitte customitest ega cruiseritest) siis standardvarustus ongi T-särk, teksad ja munakoore kujuline kiiver. Kui juba oled nii suurte munadega mees et chopperiga sõidad, siis tee seda stiilselt. 100%. Hädapärast sobib meie kliimas ka üleni nahast varustus aga kiiver kindlasti munakoor. Ei ole jubedamat pilti kui stiilne chopper ning selle seljas rinkakiivriga ja tekstiilis vennike .
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
Teema algataja
Dafxf kirjutas:Palju l6heb chopperi riietus maksma umbes?saapad, pyxid, jakk, kindad ja kiiver?
mina sain motodepoos hinna kokku 11 850 eesti raha !
offtopic: mis vahe on chopperil ja cruiseril. ja mis asi on munakoor kiiver ?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
joala kirjutas:offtopic: mis vahe on chopperil ja cruiseril.
Biker.ee otsing annab sellele küsimusele päris ammendava vastuse. Üks variantidest, postitatud kellegi kris.i poolt L apr 21, 2007 21:36
Klassikuid http://www.pm.ee/bikehelp/classif.html tsiteerida siis:
"Chopperil on eriti pikk esihark, tilgakujuline bensupaak, lai väikese läbimõõduga tagaratas, kõrge ja lai lenks, jalatoed on viidud ette jne".
Lisaks omalt pool veel tagavedrustuse puudumise.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
raitonrait2 kirjutas:vb OT aga kui teid ameerica chopperi vennad huvitavad siis vaadake OCC tegemisi discoveri pealt
Ja ausalt öeldes ei ole a la nende OCC otsesõitmis " vedrustuseta "kopteritega mitte muhvigi siin Eestis teha. Kaunistamaks garaazi või kodu sobivad küll.
Minu arust on chopperi/ cruiseri puhul väga ok tavaline must riietus. Korralik nahktagi ilma neetideta ja metall lukkudeta. Mustad mitte nahast püksid, enduro püksid on ideaalsed( lasevad ka kotti..el tuulduda, ei pressi emaseks ja mingid korralikud mustad saapad.Ise kasutan näiteks Nitro bike saapaid. Stiililiselt ei lähe võibolla kokku aga enduro püksid mahuvad hästi peale ja üldpilt on hea. Must kiiver musta visiiriga ja volllaaa. Stiil ja maitsekus on saavutatud
kodanik S.S.D.D´le vihjeks OTna et neid nn otsesõitmise rattaid leidub ka Eestis päris piisavalt ja nendega ei ehita garaazi nurka vaid nii mõnigi mees sõidab nendega ilmselt aastas kordades sama palju läbi kui enamus kellel rattal lihtsalt hobiks aegajalt.
Aga jah stiilne riietus on ikka see mis sulle endale stiilne ja mugav tundub, kellegi teise pärast ei ole eriti mõtet maonahast saabast ja kullatud pandlaga cowboy rihma kanda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.