Stiilne varustus chopperitele

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Silver Bear

Stiilne varustus chopperitele

Lugemata postitus Postitas Silver Bear »

Esmalt osta endale varustus, ülejäänud raha eest tsikkel. Mõistlik soovitus. Tundub, et minu tsikli valik on langenud chopperile. Nüüd oleks plaan tsikkel ja varustus kokku viia...
Pole kuskil silma jäänud stiilset turvariietust? Minu mälu järgi linnapildis olen chopperitega sõitjaid näinud T-säri, nahktagi, munakoore ja jeans´idega. Võib-olla on minu mällu sööbinud need üksikud. Vaevalt nahkpüks ja munakoor on parim kaitsevarustus.
Kas oleks kellegil soovitada mõnda linki või poodi stiilse turvariietuse soetamiseks?

Kasutaja avatar

Sadness
Tsikkel: Mutt
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sadness »

www.louis.de

Nahkriietus on saksa keeli "Lederbekleidung".

Ei tea, kuivõrd seal pakutav kaup stiilne on, aga mulle on justkui silma jäänud, et seal mõned hilbud kannataks selga panna ja pakuvad nagu veidi kaitset ka.

----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Vaata ka siitvalik üle ja kui midagi silma jääb, siis anna teada. Teen väga hea hinnapakkumise.

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Re: Stiilne varustus chopperitele

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Silver Bear kirjutas:

Esmalt osta endale varustus, ülejäänud raha eest tsikkel. Mõistlik soovitus. Tundub, et minu tsikli valik on langenud chopperile. Nüüd oleks plaan tsikkel ja varustus kokku viia...
Pole kuskil silma jäänud stiilset turvariietust? Minu mälu järgi linnapildis olen chopperitega sõitjaid näinud T-säri, nahktagi, munakoore ja jeans´idega. Võib-olla on minu mällu sööbinud need üksikud. Vaevalt nahkpüks ja munakoor on parim kaitsevarustus.
Kas oleks kellegil soovitada mõnda linki või poodi stiilse turvariietuse soetamiseks?

http://www.motomarket.ee/index.php?lang=est&main_id=27

Teema algataja
kalev 1

Lugemata postitus Postitas kalev 1 »

Kuskil Tartu lähedal ka tehakse nahast vastavalt sinu soovidele, kaitsmed ja kõik nagu vaja. Kahjuks ei ole otsest kontakti.

Teema algataja
kalev 1

Lugemata postitus Postitas kalev 1 »

Ja hind on tunduvalt sootsam kui poes. näiteks püksid 2500.See oli küll eelmine aasta.Leidsin ka mingi nr 5187821 Kai.

Teema algataja
joala

Lugemata postitus Postitas joala »

Mina leidsin tallinnast motodepoost ( minu meelest peaks see tartus kaa olema, ja kaup igalpool sama ) , kiiver, tagi, püksid, saapad ja kindad, nahast ning kokku hind 11 850.- väga kenad, ja mugavad, ja pidid head ja vastupidavad ka olema . :D

edu siis varustuse ostmisel .

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

ja vaata et sa narmad ka igale poole külge paned. vähemalt pool meetrit pikad.

Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

Motodepoo pakub kaubamärki ICON, väga stiilne varustus minuarust. Mälu järgi tegeleb Motopaks ka sama stuffiga. ;)

http://www.rideicon.com/product_group.jsp?category=1237

Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Credo kirjutas:

ja vaata et sa narmad ka igale poole külge paned. vähemalt pool meetrit pikad.

Ei ole sa midagi "VEIDI õel." Ikka päris õel kohe!!! ;-) :twisted:

Teema algataja
Dafxf

kuipalju

Lugemata postitus Postitas Dafxf »

Palju l6heb chopperi riietus maksma umbes?saapad, pyxid, jakk, kindad ja kiiver?

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Vaata ka uute poodi tähtveres (MC39 pood).Seal pusasid ja stuffi vähemalt sellises stiilis, kindlasti saab ka tellides midagi head.

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Re: kuipalju

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Dafxf kirjutas:

Palju l6heb chopperi riietus maksma umbes?saapad, pyxid, jakk, kindad ja kiiver?

Nii lihtsalt ei saa küsida, nii erineva hinna ja kvaliteediga kaupa on saadaval, et see komplekti hind võib ikka väga palju kõikuda.

Kasutaja avatar

Kännu
Tsikkel: Honda Shadow 750

Lugemata postitus Postitas Kännu »

Vaata ebay.de-s ringi, seal valik ikka väga suur ja igasuguse hinnaga. Kui viitsid jamada, siis umbes nii poolega Eesti hindadest ikka kätte saad.

Kiivri soovitaks siiski kohapealt osta, võib ju pildil äge välja näha aga ma pidin mitmes poes mingi 10-15 tk enne läbi proovima kui täpselt pea järgi õige leidsin. Suurused erinevad ka tootjatel, ühe L võib olla teise S või ka XL ja seest on ka kuju erinev. Kataloogi järgi kiivert tellida ikka väga riskantne. Riietega pole nii hull, küll keha järgi paika venib. Või noh tegelikult venib küll kiiver ka aga targad mehed nii räägivad, et vähemalt see peab täpselt pea järgi passima.

Teema algataja
Dafxf

saaksin saapad, pyxid, jaki, kindad ja kiivri 7500 kr. on see hea hind?

Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

Dafxf kirjutas:

saaksin saapad, pyxid, jaki, kindad ja kiivri 7500 kr. on see hea hind?

See oleks nagu väga hea hind. 8)

Teema algataja
Dafxf

elan ise iiris, siis eesti hindadest ei tea, arvasin ise ka et kuidagi odav tundub!need veekindlad korralikud riided, mitte nahk!

Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

Kännu kirjutas:

Vaata ebay.de-s ringi, seal valik ikka väga suur ja igasuguse hinnaga. Kui viitsid jamada, siis umbes nii poolega Eesti hindadest ikka kätte saad.

Kiivri soovitaks siiski kohapealt osta, võib ju pildil äge välja näha aga ma pidin mitmes poes mingi 10-15 tk enne läbi proovima kui täpselt pea järgi õige leidsin. Suurused erinevad ka tootjatel, ühe L võib olla teise S või ka XL ja seest on ka kuju erinev. Kataloogi järgi kiivert tellida ikka väga riskantne. Riietega pole nii hull, küll keha järgi paika venib. Või noh tegelikult venib küll kiiver ka aga targad mehed nii räägivad, et vähemalt see peab täpselt pea järgi passima.

Tegelikult tuleks kiiver algselt osta isegi tiba väiksem. Kiivri sisemus kohendub mõne ajaga Su pea kuju ja suurusega, alles siis on ta kõige turvalisem.

Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100
Kasutaja avatar

T.T.
Tsikkel: MV Augusta F4RR

Lugemata postitus Postitas T.T. »

Oldbear kirjutas:
Kännu kirjutas:

Tegelikult tuleks kiiver algselt osta isegi tiba väiksem. Kiivri sisemus kohendub mõne ajaga Su pea kuju ja suurusega, alles siis on ta kõige turvalisem.

Vot see on minu meelest imelik soovitus! :roll: Minu kogemus ütleb seda, et kui kiiver kuskilt natukenegi pigistab, hakab see pikema sõidu jooksul no niimoodi häirima, et sõitu ei ole võimalik jätkata. :cry: Ja ma ei ole suutnud veel ühtegi kiivrit parajaks sõita, igaljuhul on enne seda kannatus katkenud.
Minu soovitus on, et kiiver tuleb leida igati paras, ehk ta peab olema tihkelt ümber pea ja mitte kuskilt ei tohi mitte midagi häirida.

Cruise-Suzuki M1800R, Cross-Husqvarna 250, Speed-Kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV 1000, MV Augusta F4RR, City-Kawasaki Z750

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Uue kiivri ostmisel peab lihtsalt arvestama sellega, et kiiver esimest korda pähe pannes kohe liiga mugav ei tunduks - on oht et oled liiga suure numbri valinud. Hea lihtne kontroll on pead kiiresti vasakule-paremale raputada. Kui kiiver on suur siis hakkab ta pea suhtes liikuma, õige suurusega kiivriga seda ei juhtu. Aja jooksul tõmbub iga kiivri sisemus veidi kokku ja ta muutub tõeliselt mugavaks.
Kui aga kohe on tunda et mõni koht väga teravalt surub - kõrvad, lõug vms - proovi suuremat numbrit või teist mudelit.

Mis aga puutub chopperi riietusse (ma loodan et me ikka räägime siin chopperitest, mitte customitest ega cruiseritest) siis standardvarustus ongi T-särk, teksad ja munakoore kujuline kiiver. Kui juba oled nii suurte munadega mees et chopperiga sõidad, siis tee seda stiilselt. 100%. Hädapärast sobib meie kliimas ka üleni nahast varustus aga kiiver kindlasti munakoor. Ei ole jubedamat pilti kui stiilne chopper ning selle seljas rinkakiivriga ja tekstiilis vennike :evil: .

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Teema algataja
joala

Lugemata postitus Postitas joala »

Dafxf kirjutas:

mina sain motodepoos hinna kokku 11 850 eesti raha !

offtopic: mis vahe on chopperil ja cruiseril. ja mis asi on munakoor kiiver ? :D

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Pilt
braincap noh...munakoor

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

kris.

joala kirjutas:

offtopic: mis vahe on chopperil ja cruiseril. :D

Biker.ee otsing annab sellele küsimusele päris ammendava vastuse. Üks variantidest, postitatud kellegi kris.i poolt L apr 21, 2007 21:36

Klassikuid http://www.pm.ee/bikehelp/classif.html tsiteerida siis:
"Chopperil on eriti pikk esihark, tilgakujuline bensupaak, lai väikese läbimõõduga tagaratas, kõrge ja lai lenks, jalatoed on viidud ette jne".
Lisaks omalt pool veel tagavedrustuse puudumise.

terv
kris.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Selle stiilse varustusega on ju meie kliimas kahjuks selline lugu, et kodulinnas kannatab küll linnavahel aegajalt tsillida, aga matku tehes ei pea paraku enda tervis vastu. Mitmeks päevaks ikka ju t särgi ja teksadega välja ei lähe.

Kasutaja avatar

kris.

Aga miks ka mitte? Vihmakile võib ju hädaolukordade jaoks kaasas olla :lol: . Valdavalt ei ole chopperimehed (tänapäeval) ka erilised matkajad - 1x aastas koos saateautoga Super Rallyle sõitmist ei saa küll kuidagi motomatkamiseks nimetada :twisted: .

terv
Kris.

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

vb OT aga kui teid ameerica chopperi vennad huvitavad siis vaadake OCC tegemisi discoveri pealt :D

KOndimootor

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

See disco on nii ära leierdatud, et seal pole enam midagi vaadata, tooge parem selline ilm siia, nagu seal on.

Kasutaja avatar

S.S.D.D.

Lugemata postitus Postitas S.S.D.D. »

raitonrait2 kirjutas:

vb OT aga kui teid ameerica chopperi vennad huvitavad siis vaadake OCC tegemisi discoveri pealt :D

Ja ausalt öeldes ei ole a la nende OCC otsesõitmis " vedrustuseta "kopteritega mitte muhvigi siin Eestis teha. Kaunistamaks garaazi või kodu sobivad küll.

Minu arust on chopperi/ cruiseri puhul väga ok tavaline must riietus. Korralik nahktagi ilma neetideta ja metall lukkudeta. Mustad mitte nahast püksid, enduro püksid on ideaalsed( lasevad ka kotti..el tuulduda, ei pressi emaseks ja mingid korralikud mustad saapad.Ise kasutan näiteks Nitro bike saapaid. Stiililiselt ei lähe võibolla kokku aga enduro püksid mahuvad hästi peale ja üldpilt on hea. Must kiiver musta visiiriga ja volllaaa. Stiil ja maitsekus on saavutatud :lol:

Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

kodanik S.S.D.D´le vihjeks OTna et neid nn otsesõitmise rattaid leidub ka Eestis päris piisavalt ja nendega ei ehita garaazi nurka vaid nii mõnigi mees sõidab nendega ilmselt aastas kordades sama palju läbi kui enamus kellel rattal lihtsalt hobiks aegajalt.
Aga jah stiilne riietus on ikka see mis sulle endale stiilne ja mugav tundub, kellegi teise pärast ei ole eriti mõtet maonahast saabast ja kullatud pandlaga cowboy rihma kanda.

Loud pipes save lives!!!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”