Motoexotika 2008 28. – 30. märts
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Motoexotika 2008 28. – 30. märts
Nagu juba kombeks on saanud oleme ka sellel aastal Motoexotikal väljas. Selleks ajaks teeme uued särgid nii meestele kui naistele ja mingid mütsid ka.
Täpsem info mõne aja pärast
Exotika inff:
Motoexotika 2008 – Eesti esimene motomess!
– 30. märts
Tartu messikeskusesMärtsikuu viimasel nädalavahetusel kogunevad taaskord motohuvilised Tartusse. Messikeskuses peetakse 5ndat korda mootorrattanäitust MOTOEXOTIKA, mis on leidnud kindla koha huviliste kalendris. Külastajate arv on kasvanud aasta-aastalt ning eelmisel aastal oli see üle 10 tuhande.
Messi temaatikasse kuuluvad mootorrattad, motovarustus ja –riided, samuti moto- ja autoklubid. Sel korral on MOTOEXOTIKA uuendustena tulemas motoriiete demonstratsioon messilaval, tattoo show, motoskulptuuride võistutegemine ja kindlasti veel palju põnevat!
Anna aegsasti teada MOTOEXOTIKAL osalemise soovist!
TOIMUMISE KOHT
Tartu Näitused messikeskus
Kreutzwaldi 60, Tartu
AVATUD
- märts 12-18
- märts 10-18
- märts 10-16
KORRALDAJA
AS Tartu Näitused
Kreutzwaldi 60, 51014 Tartu
Majutuse erpakkumine Tartu Motoexotikale
Tartu uusimas Dorpat hotellis
27.-31.03.2008
Kahene tuba erihinnaga 888 krooni/öö
Ühene tuba erihinnaga 666 krooni/öö
Hind sisaldab hommikusööki ja tasuta sissepääsu Atlantisesse
Broneerimisel salasõna: MOTO
Info ja broneerimine +37 27 337 180 info@dorpat.ee www.dorpat.ee
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kui võrrelda, siis kumb nö "tegijam" üritus on - see, võ elumoto?
Minu personaalne arvamus - Elumoto on suurem aga kommertsim ja mitte nii "kodune". Motoexotika on kodusem, väiksem ja kuidagi mahedam. Pole nii teravat valgust, tugevat heli ja ka külastajad on kuidagi teadikumad ja asjalikumad. Vastavalt sellele on ka kaupmehed sõbralikumad...
Elumotost (eelmise aasta kogemus) jäi mulje, et rohkem pereüritus nädalavahetuse veetmiseks, kus muuhulgas saab näha läikivaid ja huvitavaid tsikleid. Tartu messil seevastu on tsikliringkonna kontsentratsioon palju suurem.
Minule kui kaupmehele on samuti Tartu mess kordades vastuvõetavam. Mitte niivõrd isegi ekspositsioonipinna odavama maksumuse tõttu kuivõrd arvestades korraldaja suhtumist eksponenti jne.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Primo kirjutas:Kui võrrelda, kumb automess on "tegijam" - kas Frankfurti, Tokyo, Genfi või hoopis Detroiti automess?
Langevarjur kukub taevast alla otse heinakuhja. Pärast mõningast toibumist küsib ta meeltesegaduses lähedal seisva matemaatiku käest, kus ma ole. Matemaatik seepeale "Heinakuhjas!".
Sa oled justkui see matemaatik. Sinu öeldus pole midagi valet, aga ólukorda arvestades on see täiesti kasutu.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Jah, nii on.Kuid me kõik elame Eestis ning algselt oli küll olemas Motoexotica, kuid hiljemalt tekkis juurde ka Elumoto.Nad ei tekkinud ühes ja samas linnas üksteisega konkureerima.Igal messil on omad eripärad ja "konksud" ( kui neid saab nii nimetada ).Nad asuvad erinevates maakondades ning tore on näha elutervet konkurentsi korraldajate vahel ning valikuvõimalust külastajatel.Eestis ei pea olema kõik monopoliseeritud
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
Tähelepanu!
Exotikal mahub veel Biker'i putkasse paar edevat ratast välja. Kas keegi tahab oma kätetööd teistele ka näidata?
Kui jah, siis anna mulle teada.
motokas
5202222
laisaar@biker.ee
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Mode
eks selle aasta Elumoto näitab uut taset, aga eelkõige jääb ta siiski täitma sellist nn. osta-müü eesmärki. Ma ei mõtle, et Motoexotica seda ei tahaks, kuid sealne atmosfäär on võrdne esimese kevadise motokokkutulekuga. Nii teda paljud eksponendid ja külastajad ka võtavad. Ehk siis kui Tallinnas saad teada millised uued tuled ja viled on kasutamiseks välja mõeldud, siis Tartus saad teada kellega koos sa neid kasutada võiksid
Soovin mõlemale korraldajale jõudu, et leiaksite oma konkreetse niśśi, sest siis mahub vabalt igal aastal märtsikuusse kaks Eesti Motomessi
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Siinkohal tuleb valjuhäälselt hoiatada kõiki neid, kellel allergia paljaste tisside vastu. Ma ei tea küll, kuidas käesoleval aastal on asjad sätitud, aga tuginedes varasemale kogemusele näidatakse Motoexotikal paljaid tisse kordades rohkem, kui Elumotol.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
- Mode
hannes kirjutas:Siinkohal tuleb valjuhäälselt hoiatada kõiki neid, kellel allergia paljaste tisside vastu. Ma ei tea küll, kuidas käesoleval aastal on asjad sätitud, aga tuginedes varasemale kogemusele näidatakse Motoexotikal paljaid tisse kordades rohkem, kui Elumotol.
ehk on Eksootikal kindla orientatsiooniga külastajad, sest pärast seda messi ei ole kunagi mingit kiunu olnud.
My ass - kunagi ei ole liiga palju tisse
Pihelgas kirjutas:hannes kirjutas:Siinkohal tuleb valjuhäälselt hoiatada kõiki neid, kellel allergia paljaste tisside vastu. Ma ei tea küll, kuidas käesoleval aastal on asjad sätitud, aga tuginedes varasemale kogemusele näidatakse Motoexotikal paljaid tisse kordades rohkem, kui Elumotol.
ehk on Eksootikal kindla orientatsiooniga külastajad, sest pärast seda messi ei ole kunagi mingit kiunu olnud.
My ass - kunagi ei ole liiga palju tisse
igati nõus :D
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:My ass - kunagi ei ole liiga palju tisse
Amen selle peale
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Lugesin just seda õnnetut Elumoto teemat ja siin tissiteemat kohates ehmatasin alul ära... Õnneks tundub, et Motoexotical on asjad endiselt korras ja valjuhäälsed vagatsejad sinna teed üles ei leia. Elumoto kajastusi lugedes vajus karp lahti küll: kuidas minu meelest täitsa vaffast üritusest (olin seal lausa neljapäevast pühapäeva õhtuni jutti ja mul oli kogu aeg lõbus) saab lehekülgede kaupa tühja tatti pritsida. Mis keskmisest bikerlasest saanud on? Võltsmoralist! Pahurad, jätke heaga Tartusse tulemata...
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Motopaks kirjutas:Tähelepanu!
Exotikal mahub veel Biker'i putkasse paar edevat ratast välja. Kas keegi tahab oma kätetööd teistele ka näidata?
Kui jah, siis anna mulle teada.motokas
5202222
laisaar@biker.ee
ma pakuks seda mis polemõistlik teha ,mis juhtub kui pole piirajat ega tahhot - se on siis katoomi mootorit millest keps 4 cm väljas
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Keegi võiks tank-tsiklile vastukaaluks motoexotikale tuua IZH-i tehasest selle kummijuku (mis tundub küll olevat Peipsimeeste pealt kopeeritud), saaks ka näha kui hästi ta esipidur töötab
http://www.izhmoto.ru/img/1091994962/1091994975.jpg
Ostaks küll kui odavalt saaks
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Ryndor kirjutas:Keegi võiks tank-tsiklile vastukaaluks motoexotikale tuua IZH-i tehasest selle kummijuku (mis tundub küll olevat Peipsimeeste pealt kopeeritud), saaks ka näha kui hästi ta esipidur töötab
http://www.izhmoto.ru/img/1091994962/1091994975.jpg
Ostaks küll kui odavalt saaks
Vastukaaluks tank-tsiklile väljapanekuks oleks mõistlik Kuusakoskist 5 tonni vanarauda küsida - see annaks sama välja
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
arx805 kirjutas:Mul on hoopis selline küsimus Motoexotika kohta, et kas sõprus-tutvusringkond liigub reedel messile, või laupäeval ja mis päeva õhtul on ametlik afterparty?
Tegemist ikkagi ju esimese motokokkutulekuga sellel aastal, ehk maakeeli, mis päeva õhtul mehakkame
kurjad keeled naistesaunas rääkisid et laup juuakse tervepäev
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.