vennad Pedajad peavad sõna?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 778
- Tsikkel: Honda CBF 1000
vennad Pedajad peavad sõna?
Nii sai siis nende kaudu sõidujakk tellitud.Jakk käes saadeti postiga koju kätte.Julgen soovitada teistele.Kirjutan sellest kuna tunti huvi kas asi toimib.Toimib!Lisa raha maksin ainult posti kulu 50 eek.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Suska kirjutas:Ma saatsin kirja kasutaja Vennad meilile, kuhu ta palus. Nüüd mitu päeva möödas ja pole vastanud. Kuidas teil oli, kas saite kiiresti vastuse või võiksin uuesti saata? (Saan muidugi aru, et neil on tööd palju aga võib-olla teil vastas sama päev)
mul läks 8 päeva jõudsin enne louisest ise tellida. kurss ei olnud ka kataloogihinnast päris 15,7 kanti vaid pigem 18.
retro kirjutas:kurss ei olnud ka kataloogihinnast päris 15,7 kanti vaid pigem 18.
Võiks konkreetselt täpsustada seda teemat. Kas väidad, et siin teemas http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=37787 esimeses postis olev hinnainfo ei vastanud tõele? Et kataloogihind ja kõik nagu lubatud (v.a kataloogi soodushinnad)?
Sel juhul peaks tegema uue teema "Vennad Pedajad ei pea sõna"
Lihtsalt uurin kuna tellimus tuleb lähiajal ära teha...ja kui kurss siiski 18, siis pole mingit vahet millise kohaliku vahendajaga diili teha
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
vaatasin veel korra üle ja pean omale tuhka pähe raputama. kurss on ikka 15,65. vabandan paikuse poe ees siiralt ja lähen nüüd esimesse klassi uuesti lugemist ja matemaatikat õppima. vaatasin netist hinda ja kuna kõrval mahatõmmatud või restposten hinda polnud, arvasin, et see ongi kataloogihind. 10MB pdf ei suuda mu arvuti avada ja seetõttu sealt ei saand vaadata.
Meilidele üritan jah vastata nii ruttu kui võimalik..aga lkahjuks on tööd tõesti palju ja küsimustele on lihtsam vastata siiski telefoni teel...siis kindel, et te ei vastust ootama jääma vaid saate selle kohe...
Märkasin, et probleem on pikk aeg enne vastust...nüüd siis parandasin end ja kohe,kui tellimuse kätte saan,saadan teile meili milles räägin edasisest..ja teatan aja mil kaup teliitud saab...
Aga väga meeldiv, et teil positiivne vastukaja.
Lisan veel oma telefoni numbri igaks juhuks 505 8506
Ja euro kurss on meie firmal 15,6466...kui nüüd täpne olla
Numbri võiksid ka enda profiili alla panna, ennem helistasin kogemata poodi, sealt sain õige numbri. Pärast otsisin foorumist ja tõesti oli number märgitud, aga jäi keset teemat kahe silma vahele.
Muidu, kui siia kiikad, siis kas odavama posti teenusega oleks ka võimalik saata (suunatulesi) kui ELS'iga 62krooni?
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Sain ka oma tellitud träna ilusti ja õigel jala kätte. Tipp-topp teenus!
-
Teema algataja - Postitusi: 778
- Tsikkel: Honda CBF 1000
Suska kirjutas:dimi1974 kirjutas:Et klient oleks kuningas peab ta ka kuningana käituma.
Me kõik oleme inimesed ka teenindajad ja ikka ei ole nii,et elan ennast välja teenindaja peal ja siis nõuan veel enda kuningliku teenindamist.Ega see vihje minu peale suunatud polnud, või sain ma valesti aru?
Ei ole räägin üldiselt.Tänapäeval on lihtsalt asjad käest ära ja nii edasi.
re
See Pedajate teema ei toimi... saatsin üle 10-se nimstu näidatud mailile, ei tulnud jupp aega vastust, siis kirjutasin ja messisin muudle kontaktidele, - huvi puudus...
No mis siis ikka, võtsin siis ise käsile ja uurisin, et milles see nende kasu siis seisnebki...ja vaata aga.. regasin ja helistasin Saksa ja ajasin muidu juttu ja sain ka re-selleriks no et siis esialgu kataloogi hindadest 25% maas, transa 20 eur
Et soovitan aga ise tellida ei miskit keerulist...see OÜ on meil siin juba igaühel..tellisin tonni eur eest omale varustuse ära..krd odav ikka tuli küll.. ee.. mingit teenust ma ei paku ..siis maksuamet ka rahul
Klienditeenindus meil longab aint siis kui meilid saadetakse motopoe aadressile...
Mina olen müügimees..ma ei tööta motopoes..seega ka need meilid ei tule mulle,kui motopoe poisil meeles siis annab mulle tellimuse edasi kui ei siis ei anna..
Nii see paraku on...
Ja võib tõesti olla, et meilidele alati kohe ei vasta, aga kahjuks on müügitöö liikuv ja alati ei ole aega meile kontrollida..aga ei usu et keegi saaks öelda, et igasugune tagasiside puudub....
Igaljuhul püüan end parandada ja igaühele,kes tellimuse saadab vastata, et sain kätte meili ja mil kavas tellida..Siis ehk rahvas rahul...
Lisan veel siia juurde, er kõik kes saatsid tellimused peaks olema saanud ka kinnitused...kauba tellin homme...kui ettemaks selleks ajaks tehtud lisan ka teie kauba tellimusse...
NB! Kui keegi vaatab meili ja näeb et kinnitust ei ole..ehkki teab et on kauba tellinud PALUN andke endast märku.
Ette tänades
Janar Lillemets
janar.lillemets@gmail.com
(kõik tellimused palun sellele meilile)
Kellel veel huvi, on täna veel võimalus tellida...jõuate veel homsesse tellimusse