vennad Pedajad peavad sõna?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

vennad Pedajad peavad sõna?

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Nii sai siis nende kaudu sõidujakk tellitud.Jakk käes saadeti postiga koju kätte.Julgen soovitada teistele.Kirjutan sellest kuna tunti huvi kas asi toimib.Toimib!Lisa raha maksin ainult posti kulu 50 eek.

Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

Positiivsed kogemused ka siitpoolt.

Jutt käib siis louis.de-st kauba tellimisest.

Suska
Tsikkel: Suzuki

Lugemata postitus Postitas Suska »

Ma saatsin kirja kasutaja Vennad meilile, kuhu ta palus. Nüüd mitu päeva möödas ja pole vastanud. Kuidas teil oli, kas saite kiiresti vastuse või võiksin uuesti saata? (Saan muidugi aru, et neil on tööd palju aga võib-olla teil vastas sama päev) :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
dimi1974

Kas sa saatsid küsimuse või tellimuse.Tellimusele ta ei vastagi ennem kui saadab sulle 10% ettemaksu arve.Küsimusele sain kiirelt vastuseid.Helista.

Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Suska kirjutas:

Ma saatsin kirja kasutaja Vennad meilile, kuhu ta palus. Nüüd mitu päeva möödas ja pole vastanud. Kuidas teil oli, kas saite kiiresti vastuse või võiksin uuesti saata? (Saan muidugi aru, et neil on tööd palju aga võib-olla teil vastas sama päev) :)

mul läks 8 päeva :) jõudsin enne louisest ise tellida. kurss ei olnud ka kataloogihinnast päris 15,7 kanti vaid pigem 18.

Kasutaja avatar

13reede
Tsikkel: provokaator

Lugemata postitus Postitas 13reede »

Tellimus 22 jaanuar ja vidin kodus 15 veebruar...kõik OK.

Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

Nad on jah vanakooli meha vist, e-maili asemel suhtlevad pigem telefoni teel ;)

Leiutaja

Lugemata postitus Postitas Leiutaja »

retro kirjutas:

kurss ei olnud ka kataloogihinnast päris 15,7 kanti vaid pigem 18.

Võiks konkreetselt täpsustada seda teemat. Kas väidad, et siin teemas http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=37787 esimeses postis olev hinnainfo ei vastanud tõele? Et kataloogihind ja kõik nagu lubatud (v.a kataloogi soodushinnad)?
Sel juhul peaks tegema uue teema "Vennad Pedajad ei pea sõna" :)

Lihtsalt uurin kuna tellimus tuleb lähiajal ära teha...ja kui kurss siiski 18, siis pole mingit vahet millise kohaliku vahendajaga diili teha

Kasutaja avatar

Teema algataja
dimi1974

Rumal jutt kõik on nagu olema peab juurde tuleb postikulu.Minu jakk maksis 79.90 ja maksin selle eest neile 1250 eesti raha + 50 postikulu koju saatmise eest.See teeb ju kursiks 15,65.Kõik on ju korras.Telli julgelt ise olen rahul selle raha eest olid ka kaitsmed sees.

Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

vaatasin veel korra üle ja pean omale tuhka pähe raputama. kurss on ikka 15,65. vabandan paikuse poe ees siiralt ja lähen nüüd esimesse klassi uuesti lugemist ja matemaatikat õppima. vaatasin netist hinda ja kuna kõrval mahatõmmatud või restposten hinda polnud, arvasin, et see ongi kataloogihind. 10MB pdf ei suuda mu arvuti avada ja seetõttu sealt ei saand vaadata.

vennad

Lugemata postitus Postitas vennad »

Meilidele üritan jah vastata nii ruttu kui võimalik..aga lkahjuks on tööd tõesti palju ja küsimustele on lihtsam vastata siiski telefoni teel...siis kindel, et te ei vastust ootama jääma vaid saate selle kohe...

Märkasin, et probleem on pikk aeg enne vastust...nüüd siis parandasin end ja kohe,kui tellimuse kätte saan,saadan teile meili milles räägin edasisest..ja teatan aja mil kaup teliitud saab... :D

Aga väga meeldiv, et teil positiivne vastukaja.

Lisan veel oma telefoni numbri igaks juhuks 505 8506

Ja euro kurss on meie firmal 15,6466...kui nüüd täpne olla :)

Suska

Numbri võiksid ka enda profiili alla panna, ennem helistasin kogemata poodi, sealt sain õige numbri. Pärast otsisin foorumist ja tõesti oli number märgitud, aga jäi keset teemat kahe silma vahele. :)
Muidu, kui siia kiikad, siis kas odavama posti teenusega oleks ka võimalik saata (suunatulesi) kui ELS'iga 62krooni?

vennad

minul on võimalik saata mistahes postiteenusega...klient on kuningas 8)

Kasutaja avatar

Teema algataja
dimi1974

Et klient oleks kuningas peab ta ka kuningana käituma.
Me kõik oleme inimesed ka teenindajad ja ikka ei ole nii,et elan ennast välja teenindaja peal ja siis nõuan veel enda kuningliku teenindamist.

Kasutaja avatar

Lang
Tsikkel: XV1700 RS WARRIOR

Lugemata postitus Postitas Lang »

mina ka väga rahul nende teenindusega...
sain oma kauba kätte ja kogu protseduur käis nii nagu lubatud.

soovitan teistelegi ning kasutan ka edaspidi nende teenuseid

:bsmile:

SREU #0273

Suska

dimi1974 kirjutas:

Me kõik oleme inimesed ka teenindajad ja ikka ei ole nii,et elan ennast välja teenindaja peal ja siis nõuan veel enda kuningliku teenindamist.

Ega see vihje minu peale suunatud polnud, või sain ma valesti aru?

Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas romulus »

Sain ka oma tellitud träna ilusti ja õigel jala kätte. Tipp-topp teenus!

Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23
Kasutaja avatar

Teema algataja
dimi1974

Suska kirjutas:
dimi1974 kirjutas:

Ega see vihje minu peale suunatud polnud, või sain ma valesti aru?

Ei ole räägin üldiselt.Tänapäeval on lihtsalt asjad käest ära ja nii edasi. :D

Kasutaja avatar

hary
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

re

Lugemata postitus Postitas hary »

See Pedajate teema ei toimi... saatsin üle 10-se nimstu näidatud mailile, ei tulnud jupp aega vastust, siis kirjutasin ja messisin muudle kontaktidele, - huvi puudus...
No mis siis ikka, võtsin siis ise käsile ja uurisin, et milles see nende kasu siis seisnebki...ja vaata aga.. regasin ja helistasin Saksa ja ajasin muidu juttu ja sain ka re-selleriks 8-) no et siis esialgu kataloogi hindadest 25% maas, transa 20 eur
Et soovitan aga ise tellida ei miskit keerulist...see OÜ on meil siin juba igaühel..tellisin tonni eur eest omale varustuse ära..krd odav ikka tuli küll.. ee.. mingit teenust ma ei paku ..siis maksuamet ka rahul 8-)

Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

oeh....
Sai ka saadetud eile meil sinna nimistus olevale aadressile....ei tea kas saab vastuse....või ka soovitud esemed....

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Klienditeenindus neil paraku longab ... tugevalt!
:evil:

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

Loodetavasti asi siiski muutub ja need kes on soovi avaldanud ka saavad seda mida soovivad.... :oops: :roll:

Nad pole ka vbla arvestanud sellega, et huvi on suur selles kataloogis pakutava vastu...

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660

Suska

Ma praegu ei viitsi helistada, meilile nad vist nagunii praegu kiirelt ei vasta. Aga kas see eelviimane tellimine, 25. veebruaril kas see kaup on kohal? Et kas kellegiga on ühendust võetud?

EDIT: Öeldi, et 14. märtsil võib-olla kuuleb midagi.

vennad

Klienditeenindus meil longab aint siis kui meilid saadetakse motopoe aadressile... :?

Mina olen müügimees..ma ei tööta motopoes..seega ka need meilid ei tule mulle,kui motopoe poisil meeles siis annab mulle tellimuse edasi kui ei siis ei anna.. 8)

Nii see paraku on...

Ja võib tõesti olla, et meilidele alati kohe ei vasta, aga kahjuks on müügitöö liikuv ja alati ei ole aega meile kontrollida..aga ei usu et keegi saaks öelda, et igasugune tagasiside puudub....

Igaljuhul püüan end parandada ja igaühele,kes tellimuse saadab vastata, et sain kätte meili ja mil kavas tellida..Siis ehk rahvas rahul...

Lisan veel siia juurde, er kõik kes saatsid tellimused peaks olema saanud ka kinnitused...kauba tellin homme...kui ettemaks selleks ajaks tehtud lisan ka teie kauba tellimusse...

NB! Kui keegi vaatab meili ja näeb et kinnitust ei ole..ehkki teab et on kauba tellinud PALUN andke endast märku.

Ette tänades
Janar Lillemets
janar.lillemets@gmail.com
(kõik tellimused palun sellele meilile)

Kellel veel huvi, on täna veel võimalus tellida...jõuate veel homsesse tellimusse :D

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

aga ärge oma äri siia foorumisse üle kolige. Ehk siis kliendid - saatke müügimehele meil või helistage. Pole vaja iga vidina saatust siin foorumis arutada.

Suletud

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”