Ostsin endale ratta
Moderaator: Moded
-
Rubberoid
Teema algataja
Ostsin endale ratta
Tere.
Ostsin endale tsikli 2006 aastal.
Olen 96 kilo.
Tsikkel on V2, pritsung, tagaratas 240/40 R18
Mis õli on hea? Praegu on sees Bardahl 20W-50 mineraal.
Kas Penzoil õli sobix?
Vastata võivad: Bueller, Kris, Kommionu, Nigga.
Asi tõsine!
Thanx!!!!!
Vaja veica infi, kuna õlivahetus on tulekul.
![]()
-
Steelrider
- Kontakt:
Ma sõidan vene M-iga, kui kohapeal pöörded põhja ajada ja siis sidur laksuga lahti lasta tõmbab ikka julmalt ratast ringi enne kui välja sureb, eriti lume peal seega edasi käib megalt. Ise ei tea palju kaalun aga kasutan Ziguli õli ma arvan et see teeb mootori paremaks ja soovitan seda üldse kõigis tsiklites kasutada. Tsiklivärk on üldse tõsine värk
Sorri et mind listis polnud aga kommikas ja sepp lubasid mul postitada, nad ise ei osanud nagu öelda, mis teha vaja.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
taimo_80
- Tsikkel: Honda TL1000R
- Kontakt:
sang
TeadePostitatud: T veeb 12, 2008 14:21 Teema: [Note]
Käisin eila poes, ostsin pool kilo batoonkomme. Seetõttu olen väga rahul, sest autole said kah uued talvekummid alla (15-tollised ja muidu kah tuuningu-versioon, punaste naeltega).Milline õlu võiks mulle meeldida? Tahaks sellist, mis pohmakat ei tekita!
Mitte keegi ei või sellele kirjale vastata.
Lihtsalt pani LUKKU
Ei tea kas asi on minus, aga milleks on vaja öelda taga rehvi mõõte selleks, et inimesed sovitaks sulle õli karterisse??
Aga vastuseks, et osta täissünt ja mõni vedelam, kuna oletan et ratas on uuemat sorti.
Ai, ups ma pidin veel postitust muutma, kuna läks meelest vabandada et mind nimekirjas polnud ![]()
-
Vidget
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
redhott kirjutas:Mõnusalt pask teema, ootan juba huviga ässade saabumist
ja sõgedaid komentaare.Kunagi oli ziguli õlle, kui kuskilt selle leiad siis on vast õliks juba muutunud, too krt i hea
Ziguli õlu saadi muidugi kasutatud ziguli õli uuesti pakendamisel. Sarnane toorme leidmine on veel ka teistel nagu karu õlul ![]()
Eem kas see tagaratas peaks viitama mingile harley moodi asjale?
Let the good times roll.
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Re: Ostsin endale ratta
Rubberoid kirjutas:Tere.
Ostsin endale tsikli 2006 aastal.
Asi tõsine!
Thanx!!!!!
kuna mul ka õlivahetus tulekul siis äkki vahetaks omavahel
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
A30M
Teema algataja
a kui pikk sa oled? rasvamassi indeksi saab siis välja arvutada. vaatame, kas paneme su üldse kuuks ajaks kapsadieedile või lubame väherasvast kala ja oliiviõli ka menüüsse.
nüüd muidugi need maovähendamise operatsioonid ka moes. siis vala seda õli sisse nagu tahad, käibki libedamalt läbi!
ahjaa, diskrimineerija oled sa ka. ühtegi naisenime ma su listis ei näinud, a samas ma pole Kommionu kungi elusast peast näinud, veel vähem püksata. nimi viitab küll teatud maskuliinsusele, aga postitused on ikka üsna naiselikud tal.
-
Rubberoid
Teema algataja
-
koi
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Oot pidage nüüd hoogu!
Rubberiga on midagi väga tõsist lahti, sest sellist sõgedat kõnet pole ta varem pidanud. Kas jõi miskit rõvedat mõnuainet või...
Ehk läheks keegi kes tal ligidal, vaataks, mis toimub? Mul küll mehest
kahju ![]()
Krt kui ta mingit abi ei saa, siis kevadel ta tsikliga küll pole võimeline
sõitma! ![]()
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piret kirjutas:a kui pikk sa oled? rasvamassi indeksi saab siis välja arvutada. vaatame, kas paneme su üldse kuuks ajaks kapsadieedile või lubame väherasvast kala ja oliiviõli ka menüüsse.
nüüd muidugi need maovähendamise operatsioonid ka moes. siis vala seda õli sisse nagu tahad, käibki libedamalt läbi!ahjaa, diskrimineerija oled sa ka. ühtegi naisenime ma su listis ei näinud, a samas ma pole Kommionu kungi elusast peast näinud, veel vähem püksata. nimi viitab küll teatud maskuliinsusele, aga postitused on ikka üsna naiselikud tal.
tutvu kasutajanimede sünnilood alajaotusega
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Rubberoid kirjutas:Tere.
Ostsin endale tsikli 2006 aastal.Tsikkel on V2, pritsung
Täpsusta andmeid - mis ratta ja mootoriga on tegu või helista / saada e-mail.
Fredy.
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Bueller kirjutas:Täpsusta andmeid - mis ratta ja mootoriga on tegu või helista / saada e-mail.
Seriously?
![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.