Motokas 30!!! 15.02.08 Veski kõrtsis
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Motokas 30!!! 15.02.08 Veski kõrtsis
Hei, sõbrad!
Hea meel teatada, et planeeritud vananemine toimub ka sellel aastal ja juba heas tuntud kohas.
Reedel, 15.02.2008 Veski kõrtsis Laki tänaval. Algus kell 20.00
Tantsuks ansambel Red Bull
Täts itt, ära lilli too
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Kontakt:
Re: Motokas 30!!! 15.02.08 Veski kõrtsis
Suzumen kirjutas:Motopaks kirjutas:Täts itt, ära lilli too
motokas
Mida siis võib kaasa haarata sünnipäevalapsele (alkot ka ei või vist eriti kõrtsi kaasa tirida
) ?
Ei ole vaja midagi tuua tule ja peame koos pidu!
Ja kes ei suuda kohe kuidagi niisama tulla, siis toogu natuke midagi sellist mida on lihtne kaasas kanda ja ära kulutada
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Re: Motokas 30!!! 15.02.08 Veski kõrtsis
Motopaks kirjutas:Ja kes ei suuda kohe kuidagi niisama tulla, siis toogu natuke midagi sellist mida on lihtne kaasas kanda ja ära kulutada
Valget HIINLAST???
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
rallitaja kirjutas:15. veebruar on reede. Sellele järgnev 22. veebruar on ka reede. Ehk siis nädal peale 15. veebruari olen mina pool kolmekümnest...
Varja erutust! Paksul on õige päev pühitsemiseks 18. Veebruar!!!
-Lihtsalt avastasin, et asi on hoopis niiviisi välja kukkunud.
baltroon kirjutas:rallitaja kirjutas:15. veebruar on reede. Sellele järgnev 22. veebruar on ka reede. Ehk siis nädal peale 15. veebruari olen mina pool kolmekümnest...
Varja erutust! Paksul on õige päev pühitsemiseks 18. Veebruar!!!
-Lihtsalt avastasin, et asi on hoopis niiviisi välja kukkunud.
Mis siin erutuda, ma teadsin et see õige päev pole. Aga õiget päeva ei teadnud ka - neutraalne. Samuti pole omaenese sünnipäev minu jaoks teab mis püha asi, pigem selline teisejärguline värk - kui tahan, siis tähistan, kui ei taha, ei juhtu ka midagi.
-Ma ju ei öelnud, et nädal peale motoka sünnipäeva minu sünnipäev tuleb - ütlesin, et nädal peale 15. veebruari . Seega peaks kõik korras olema...
Suzumen kirjutas:mufista kirjutas:Äkki vahetaks selle Bon-Boni vastu välja?
Kas see oli nüüd nalja eest
![]()
Mina lipsuga Väintsi sünnale ei kavatse tulle ainult selle pärast, et hiljem kuhugi Bonabinosse minna. Tahaks ikka "normaalset" läbu
Ei tulegi lipsuga või???? Deem... ma siis panen ka oma kõige seksikama kleidi kappi tagasi...

A teemasse - nii et võib üle ukse astuda ning viis pihku suruda igal juhul ?
Lihtsalt küsimus - kas on oodatud lähedasemad bikerid või sobib ka hägune tutvus biker.ee kokkutulekutelt.
KIBU kirjutas:või äkki muf ikka tuleb selle oma kõige seksikama kleidiga a võtab selle näiteks tantsides seljast nii väintsi auks ja teiste rõõmuks?
Tort ära nüüd jända. Marss kapist välja tagasi.
Tort kirjutas:Panen ka oma kõige seksikama kleidi kappi tagasi. Teie kaotus.
-
- Kontakt:
Yerba kirjutas:A teemasse - nii et võib üle ukse astuda ning viis pihku suruda igal juhul ?
![]()
Lihtsalt küsimus - kas on oodatud lähedasemad bikerid või sobib ka hägune tutvus biker.ee kokkutulekutelt.KIBU kirjutas:või äkki muf ikka tuleb selle oma kõige seksikama kleidiga a võtab selle näiteks tantsides seljast nii väintsi auks ja teiste rõõmuks?
Loomulikult võib, täiesti avalik üritus ju Iga tutvus võib mingi hullu peo käigus häguseks muutuda
nii, et tule läbi!
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.