Korralik autovärv spray pudelisse?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 1097
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Korralik autovärv spray pudelisse?
Tervist,
Otsisin mitmest firmast aga keegi ei paku sellist varianti. Seda kindlasti tehakse Eestimaa pinnal aga kas kellegil on kogemust või tead, kes seda korraldab? Asja mõte on see, et värvi saad täpselt õige tooni valida.
Aitähh võimalike vastuste eest.
Re: Korralik autovärv spray pudelisse?
makuke kirjutas:Tervist,
Otsisin mitmest firmast aga keegi ei paku sellist varianti. Seda kindlasti tehakse Eestimaa pinnal aga kas kellegil on kogemust või tead, kes seda korraldab?
Vanasti tegid sellist asja kõik suuremad autovärvimüüjad... Sellest aastast aga lahusti/vedeldi baasil värve enam töökodades kasutada vististi ei tohi... Seega äkki lõpetati ka see sprei pakendamine???
-
- Kontakt:
Sellest aastast on lahustibaasil autovärvi müümine keelatud ja vesivärvi purki võib panna küll, aga siis pead purgis värvikambri ka ostma.
Primo ütles asja kohta väga hästi.
Kui tahad korralikku värvkattega detaili saada, siis mine värvitöökotta.
Lahustibaasil autovärvi võid veel saada nn. tööstusvärvi nime all.
Nimelt vesivärvide nõue kehtib ainult sõiduautodele, veokad ja bussid värvitakse siiski lahustibaasil värviga.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
spinna kirjutas:Primo kirjutas:Võib-olla eksin, aga "korralik autovärv spray pudelis" kõlab samamoodi, nagu "korralik peegelfotokaamera mobiiltelefonis"
Kuni vesivärvide nõudeni oleks võinud täie kindlusega öelda : eksidki!
Küll nad need vesivärvid ka lõpuks spraypudeliise panevad.
Siiski ei ole mul usku sellesse spray saasta what so ever
Sprayga ei jää kindlasti töö kvaliteet sama, mis on töökodades
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
sprayga saab edukalt mingit pisemat detaili värvida, suurema pinna jaoks jääb värvitav pind ikkagi ebaühtlane, olgu siis see värv seal pudelis nii kvaliteetne kui tahes. asi on siiski pihustis. tsikliraamile saab sellise meetodiga ka enamvähem korraliku värvkatte peale. loomulikult ei anna see aga kvaliteedilt võrrelda korraliku püstoliga värvides.
-
Kemiflora jah teeb seda või vähemalt aasta tagasi tegi. Aga suurt pinda ei ole mõtet sellega katta. Väikeste asjade jaoks lased värvi purki panna ja katad pärast samasuguse aerosool lakiga. Tulemus mõnda aega kärab küll aga soovitan enne küsida, et kas antud värv ja lakk sobivad mida sa osta plaanid. Mul korra tõmmas lakk hullud mullid sisse
lisavarustuseks GSR600
re
Kadaka devori oma on pudeli koha pealt parim..Hiteki oma pehme mu arust see vee baasil kama mis ühekomponentne ...minu arvamus
-
Teema algataja - Postitusi: 1097
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
Re: re
hary kirjutas:Kadaka devori oma on pudeli koha pealt parim..Hiteki oma pehme mu arust see vee baasil kama mis ühekomponentne ...minu arvamus
Ehk täpsustad, mis firmaga tegu või mis aadressilt seda leida võib?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.