Kas tasub osta.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
GT8887

Kas tasub osta.

Lugemata postitus Postitas GT8887 »

Tere!

Olen rolleri koha pealt suht algaja, aga oleks vaja siis osta üks vana saan mille hinnaks on 1800.- küsimus selles kas sellise raha eest tasub osta selline rolleri tükk nagu piaggo NRG..

VÄLIMUS:
Pilt

VEAD:

Ühesõnaga kõik kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] kuskilt katki ja ühte pole ollagi. Esi kondel [Motobot: õige on "gondel"] ainuke mis terve enam vähem natuke liimida ja norm.
Suunad ei tööta.
Spidomeetri trossi ei ole.
Paremat poolset linki pole.
Suunatule klaasid on katki.
Taga tuli pole originaal teise rolleri oma külge pandud.
Juhtmestikuga oli kah mingi jama seal lenksu juures vist.

unlimited
Tsikkel: Kawasaki EN500

Lugemata postitus Postitas unlimited »

Kui sõidab siis on see seda 1800eeku väärt, vägagi väärt kusjuures.
Kui aga oli kirja viga ja sa mõtlesid 18.000.- siis pole see seda väärt minu arvates.

Mopeed V-50 - Dirtbike-110cc - GasGas SM50 - Honda CBR125R - Kawasaki EN500
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

2/3 Eluliselt vajalikest funktsioonidest on ju korras - mootor ja veermik ok ja tuled põlevad. Esipidur tuleks kiireimas korras korda teha ja oleks 100% vajalikust olemas, kui amordid ka ikka korras on.
Masinat siis ju kõvasti selle olematu raha eest.
Plastmass on seal ümber nagunii puhas mittevajalik disainielement, mis nagunii katki läheb.
;)

Teema algataja
GT8887

Arvate, et tasub osta. Aga palju selline masin korralikuna väärt on, ma mõtlen kasutatuna mis hinnaga umbes on.

Muidu sõidab arendab kiirust kuskil 80-90KM/h.

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Müügikuulutusi oskad tõenäoliselt ise ka otsida ja sealt hindu vaadata.

See, palju mõni tänavasõiduks mõeldud mopeediklassi roller kiirust arendab, ei ole ka kuidagi foorumis aruteluteema, kuna seaduse järgi on sõitmine kiirmeini kui 45kmh keelatud.

Teema algataja
GT8887

Seda küll, aga ma ei leidnud soovist, ega kuldsest börsist piaggo NRG marki rollerit.

Kuidas juppide saadavus on sellisele tüübile, äkki keegi oskab midagi öelda. Kas üldse on võimalik kuskilt peale käest kätte ostmist mingeid juppe saada.

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Mootori ja transmissiooni detailid ning väljalase ei ole igal konkreetsel mudelil erinevad vaid on tüübipõhised - piaggio/morini/aprilia/jne mootor, tüüp xxx. Trossid, heeblid, karburaator jne on enamus universaaldetailid. Kere osadega, näiteks gondlitega aitavad põhiliselt ikkagi internetipoed... aga peale hindade uurimist sa tõenäoliselt neid omale uusi osta eriti ei taha. Ärimõtted, et ostad odavalt gondliteta/katkiste gondlitega rolleri, ostad gondlid külge ja müüd masina kasumiga maha, ei ole tihti eriti toitvad. Kui masinal kaubandusliku välimuse puudumine sind väga häirib siis tunduvalt odavam on näputööd teha ja olemasolevad tükid ära lappida.

Eestis mitteühtegi vaid rollerite varuosadele spetsialiseerunud poodi ei ole. Natukene leiad asju osadest motopoodidest - Mulgi Motoärist, Motodepoost, AP-motost jne. Enmus foorumites ennast reklaamivad tuuningjuppe müüvad "kotipoisid" soovitan vajalike varuosade hankimisel välistada - samamoodi võid need ka ise otse mõnest internetipoest tellida ilma neile vahendustasu maksmata.

Teema algataja
GT8887

Hmm. Kui ma tahaks seda ära osta ja korda, ning maha müüa siis ma arvan ma teaksin palju se kasutatuna ja korralik maksab. Pmts tahan ma teda korda küll teha, aga mitte maha müüa.

Ühte gondlit on mul kindlasti vaja parempoolset taga gondlit, kuna seda ei olegi.

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

plasti oma masinale võid küsida Mulgi Motoärist

http://www.mulgimotoari.ee/?id=10&keel=ee&toote_id=382

Teema algataja
GT8887

Okey ütleme siis nii oletame mul 5000.- kas osta se masin ja panna 3000 remondile või osta 5000.- eest mingi korralikum, Aga ma soovist vaatasin 5000 eest mingi freedo 1 ja sellise saab heal juhul :D.

Sain teada veel, et se Piaggo NRG SPORT mingi.

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Ma ütlen, osta ära, tee kõik funktsioneerivaks ja müü kähku maha, et korralik osta.

:D

Kasutaja avatar

minenohh

Lugemata postitus Postitas minenohh »

lõdvalt tasub. See 1800.- on ju võileivahind arvestades seda, et võrr on ju terviklik, mootor töötab ja küünal lööb sädet :o . Raudselt osta ära.

Kasutaja avatar

Taurivi

Lugemata postitus Postitas Taurivi »

Kindlalt tasub osta 1800.- eest
Sellel piaggio mootor, mis ün üks parim ja vead on ka väikesed, ma ie usu, et 5k eest mingi parema saaksid :wink:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”