Tegin numbritõstuki
Moderaator: Moded
Tegin numbritõstuki
Tervist!
Paljud mäletavad palju kära tekitanud numbritõstuki teemat.
Mis iganes otstarbel keegi teine seda kasutada mõtleks, mina arvan, et tegemist on lihtsalt laheda asjaga ja bike või streetfighter tüüpi ratastele huvitav aksessuaar.
Modelleeritud Solid Edge keskkonnas:
Tükid CNC pingis välja lõigatud:
Avad keermestatud ja faasid tehtud:
Natuke treimist:
Süsi plaadid ka CNC`s lõigatud.
Alumiiniumdetailid mustaks anodeeritud ja asi kokku pandud:
R1 küljes:
Mul endal see YZF1000R küljes.
Tõstuki sees on 12V Faulhaberi elektrimootor, toide võetakse otse akult või läbi süüteluku.
Ees lenksu peal on 2 asendiga lüliti - üleval või all.
Tõstuki küljes 2 lõpulülitit ja 2 dioodi.
Lõpulülitite asendeid saab vabalt muuta vastavalt kui kõrgele või madalale on vaja number lasta.
Kui keegi tahab omale ka siis ES.
Terv,
K.
USAsse sellise gizmoga ei maksa tikkuda vist:
http://www.visordown.com/motorcyclenews ... /1969.html
Re: a
Tiit Berg kirjutas:... kui netist saab 90 doltsiga =/
Osad neist on ikka suht sitanikerdised kah.
Tar kirjutas:USAsse sellise gizmoga ei maksa tikkuda vist:
Oh, some new laws will help. riiigghhtt. Now, when a cop goes to stop a fast moving bike, or a stunter, He's DEFINITELY gonna bolt!
And, how much "danger" is that biker really affecting other motorists? I do agree, there is a time and place for stunting, and flying. Its not on the hiways. But new laws will probably just compound the problem.
Sama kehtib siin Eestis ju tegelt, kui igast ägedaid seadusi hakatakse välja mõtlema. Vägiväld sünnitab vägivalda.
Rootsis kasutatakse tavalist auto keskluku mootorit numbri tõstmiseks - sellist suurt kärakat sinna perse alla pole küll vaja.
Fredy.
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
-
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
Tar kirjutas:USAsse sellise gizmoga ei maksa tikkuda vist:
Jänkistanis läevad üldse lood hulluks : http://www.newstarget.com/022308.html
Aga selle vidina kohta - kui aega ja stiimulit on , võib kõiksugu naljakaid vidinaid valmis teha. Paistab väga viisakas töö olevat.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Töö kvaliteet on tõesti väga hea. Oleks mul sellised võimalused ja oskused, siis ei tegeleks ma küll sellise jama tootmisega vaid teeks midagi asjalikumat.
Minugi soovitus on, et ära seda kasutama hakka. Kuigi hetkel ei keela ükski õigusakt sellise seadeldise kasutamist, siis pikemas perspektiivis tekitad sa sellega kõgile tsiklikasutajatele (rohkem küll baigimeestele) probleeme. Lihtsalt politsei hakkab tsiklitele suuremat tähelepanu pöörama. Ja ega see eest ärasõit erilist pääsu ei anna. Ainult selleks korraks. Jääd järgmine kord muu asjaga vahele (küll ratas ja riietus ära tuntakse) saad topelt. Keegi ei tuleta eest ärasõitmist isegi meelde vaid leitakse muu põhjus. Paljudel politseiautodel on paigaldatud juba kaamerad, millega kogu sinu tegevus eest ärasõitmisel fikseeritakse. On ka üks võimalus, et sellise seadeldise paigaldamist tõlgendatakse ümberehitusena ja saadetakse kordusülevaatusele. Ümberehitusena saab tõlgendada igasugust tegevust, mis lisab mingeis detaile või muudab sõiduki välimust või mingit osa. Ehk siis ümberehitusena ei ole käsitletav näiteks istmekatete vahetus või paigaldus. Mida ütleb sellise kordusülevaatuse kohta TÜ punkt, seda hetkel ei tea.

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
nolev kirjutas:Oleks mul sellised võimalused ja oskused, siis ei tegeleks ma küll sellise jama tootmisega vaid teeks midagi asjalikumat.
Kust sa tead, mida ta veel teeb nende seadmetega? Äkki teebki midagi asjalikku. Ja riiete ning tsikli värvi ja mudeli põhjal ei saa minuteada tagantjärgi trahvi teha, kui kiiver ka peas on ja numbritki ei ole ärasõidul näha. Juriidiliselt peaks see nii olema. Ma ei viitsi moraali lugeda. Kena MacGyveri vidin muidu.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
noo
usun, et tegija tegi selle asja siiski oma lõbust ja vabast ajast. ja ega siis pea teda kasutama ja hakkama seadusesilmal eest kimama. oligi ta ju mõeldud kui huvitav lisaaksessuaar. ehk... see et sul riist püksis on, ei tähenda, et sa kedagi vägistama peaks hakkama
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Re: noo
marccuballa kirjutas:usun, et tegija tegi selle asja siiski oma lõbust ja vabast ajast. ja ega siis pea teda kasutama ja hakkama seadusesilmal eest kimama. oligi ta ju mõeldud kui huvitav lisaaksessuaar. ehk... see et sul riist püksis on, ei tähenda, et sa kedagi vägistama peaks hakkama
Jah, aga unistamist ei keela keegi
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Sa tituleeeri se vidin manuaalselt reguleeritavaks tagumiseks aerodünaamiliseks vidinaks ( antitiib mille küljes on numbrimärk vaid juhuse tahtel ) mis aitab perset maas hoida.
patendeeri ära ja paiska müüki nii netis kui motopoodides.
Kui mõni seda mittesihipäraslt kasutab on se tema mure.
minule turustusidee eest kõigest 20% müügituludest
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.