HEAD ALGAVAT KOOLIAASTAT !
Moderaator: Moded
HEAD ALGAVAT KOOLIAASTAT !
Koolipoistele ja -tüdrukutele ja üliõpilastele, head ajuderagistamist 2004/2005 ! 

Suzuki GSX 750 Inazuma
jah praegu ütled et kool on mõtetu koht. aga tulevikus kui oled juba vanem siis mõtled et küll see kool oli ikka tore koht ja tahaks nii väga tagasi. ja oleks natukenegi paremini õppinud siis oleks ka parem töökoht. nii et õppige hästi ja TOREDAT KOOLI AASTAT KÕIGILE !!!!! endal tuleb ka muidugi homme kooli minna. 10-nes klass ootab.
-
- Kontakt:
Kord tulin rõõmsal meele kooli
ja esmalt tundus- siin on hea.
Ka õpsid paistsid emme moodi,
end tundsin hästi nende seas.
Ja päevikus veel viied-neljad
(ma algul olin tubli laps).
Siis tulid tikud,kahed,naljad
ja kerepeale andis paps...
Ja kõiges süüdi on vaid õpetaja,
kes halvasti mind õpetand.
Ma ainult siis võin teda armastada,
kui ükskord kooli lõpetan
Jõudu teile,õppige keeli ja komakohti,füüsikat ja mis seal veel oligi,see kõik viib edasi!
ja esmalt tundus- siin on hea.
Ka õpsid paistsid emme moodi,
end tundsin hästi nende seas.
Ja päevikus veel viied-neljad
(ma algul olin tubli laps).
Siis tulid tikud,kahed,naljad
ja kerepeale andis paps...
Ja kõiges süüdi on vaid õpetaja,
kes halvasti mind õpetand.
Ma ainult siis võin teda armastada,
kui ükskord kooli lõpetan
Jõudu teile,õppige keeli ja komakohti,füüsikat ja mis seal veel oligi,see kõik viib edasi!
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Ega see kool nii halb pole midagi. Mina kah homme kooli, aga mõelge kool=enamus asjast talv, talvel aega tsiklit ehitada kui palju.
Kaarel
Kaarel
Viimati muutis Kaarel, 21 Apr 2008, 14:57, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kontakt:
"Kuulge,sõbrad,räägin teile ühe kurva loo,
olin ju minagi kord vallatu ja noor..."
Lugu nii,et ka mina lähen kooli,sest nooruses ei olnud piisavalt nutti käia läbi kõik need õppeasutused,milles õpetatavat praegu hädasti vaja läheb ja nüüd tuleb käia distantstorkes ehk kaugõppes,endal juba habemes halli ja õpetajadki nii noorekesed.
Tark õpib ikka teiste vigadest,võtke siis ometi õppust ja KÄIGE KORRALIKULT KOOLIS!
olin ju minagi kord vallatu ja noor..."
Lugu nii,et ka mina lähen kooli,sest nooruses ei olnud piisavalt nutti käia läbi kõik need õppeasutused,milles õpetatavat praegu hädasti vaja läheb ja nüüd tuleb käia distantstorkes ehk kaugõppes,endal juba habemes halli ja õpetajadki nii noorekesed.
Tark õpib ikka teiste vigadest,võtke siis ometi õppust ja KÄIGE KORRALIKULT KOOLIS!
Viimati muutis jukutom, 01 Sept 2004, 14:18, muudetud 1 kord kokku.
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Re: HEAD ALGAVAT KOOLIAASTAT !
Päh... Ära ropenda...spinna kirjutas:Koolipoistele ja -tüdrukutele ja üliõpilastele, head ajuderagistamist 2004/2005 !

-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Kuna enamikule inimestest ei meeldi lugeda räiget serbohorvaadikeelset sõimu kooli ja kõige sellega seostuva aadressil, siis üritan suu kinni hoida. Niipalju ehk ütlen, et iga kord, kui kuulen-näen mõnd reklaamikampaaniat a la 'koolikell kutsub', jõuan nõme-optimistliku raadiohääle või plakatilõusta paari sekundi jooksul mõttes kõikvõimalikesse pimedatesse kohtadesse saata.
Ei, mikk46. Ei mõtle nii.jah praegu ütled et kool on mõtetu koht. aga tulevikus kui oled juba vanem siis mõtled et küll see kool oli ikka tore koht ja tahaks nii väga tagasi.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
tere päevast, 1.september on käes, jehuu, vabandage välejdio pärast, s*temat päeva poel olnud .. esiteks paduvihm pani ratat ikaldama kui koolist tagasi tulin.. ja lisaks sellele et närvis juab ratta perast olin võtsid politseinikud mu rajalt maha ja tegid trahvi (LF/MC).. kurb..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
They mark their territory.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.