Hooaja lõpp 2007!?
Moderaator: Moded
Hooaja lõpp 2007!?
Kes siis kuidas suvesõidud lõpetas ja kus käis?
Eile sai ise nagu sellele hooajale kriips alla tõmmatud,aga kedagi Tartu,_Viljandi ja Valga mnt.l enam vastu ei tulnud.
Mis ka Annimatsis toimus.
Hooaja lõpetamis üritusel sai käidud talllinnas bikers pubi omal
pilte: http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/sets/229191
Osalesin vaid seljakotina ja paraadil. Muidu siklit nurka ei pane enne jaanuari keskpaika kus hakkab rohkem lund sadama. ja märtsis juba hooaega alustama.
aa muide, et ei tea kas keegi oskab teha kinnipandud bikeri hooaja lõpetamise teemat lahti teha et sinna muljeid ja küsimusi esitada või arutelu tekitada
Ise jaanuarist alates maha kärutanud 8000km
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
FleXer kirjutas:Hooaja lõpetamis üritusel sai käidud talllinnas bikers pubi omal
pilte: http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/sets/229191
Said vist kõik osalenud rattad pildi peale ... ?
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
spinna kirjutas:piloot kirjutas:Lao aga lagedale...
K: Kuidas saab politsei baikeri hooaja ära lõpedada?
V: Laseb kütuseraha riigieelarvesse kanda ja võib olla isegi võtab load talveks oma kätte.
mul läksid need asjad sellesmõttes kokku et reedel tuleb trahviotsus ja hooaeg samahästi kui läbi...
talvel siis lubadeta..
kris. kirjutas:FleXer kirjutas:Hooaja lõpetamis üritusel sai käidud talllinnas bikers pubi omal
pilte: http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/sets/229191Said vist kõik osalenud rattad pildi peale ...
?
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Väga ikka ei saanud küll
Ma enda cbrrrri ja sõbra xrrrri seal küll ei näe!
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
spinna kirjutas:piloot kirjutas:Lao aga lagedale...
K: Kuidas saab politsei baikeri hooaja ära lõpedada?
V: Laseb kütuseraha riigieelarvesse kanda ja võib olla isegi võtab load talveks oma kätte.
See tähendab, et biker ikka ise lõpetab oma hooaja. Politsei poolt siis lihtsalt hooaja lõpetamise ametlik kinnitamine koos vajalike dokumentide vormistamise ja auhinnasummade määramisega.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Ehh, krt, võta veel sügisest viimast... Mul siis kah seoses "kallutatud jõudude" sekkumisega hooajaga ühel pool ja mina ise teisel pool.. Auhinnasummadki määratud ja omad vitsad annavad nüüd mõnuga takka
Sellega seoses, ei viitsi liiklusseadustikku lappama hakata, teab keegi peast, kas karistus loetakse "kehtivaks" 6 kuud peale määramist või peale karistuse ärakandmist(juhtimisõiguse taastamist). Ehk siis kaua ma nüüd see m*** olen kes 90-ga teil jalus siiberdama hakkab
Peaks olema nii et, karistus kehtib juhtimisõiguse ära võtmise jõustumisest ja trahvi tasumise päevast 1 aasta. Aga mul näide elust enesest, kehtivaid rikkumisi ei olnud, üks kiiruseületamine +35km/h ja juhtimisõigu 2 kuuks + 2500kr trahvi. Minu küsimuse peale, et kui mul kehtivaid rikkumisi ei ole, siis miks võetakse ära juhtimisõigus vastas ametnik, et mul on varem sarnaseid rikkumisi olnud ja ma kuulun vanuse pooles sihtrühma kes kõige rohkem liiklueeskirju rikub.
Ehk siis, mis mõte on sellel karistuse kehtivuse süsteemil kui nad seda ei arvesta?
esitage politseisse vastulauseid, et teil on tööks load ülivajalikud, naine ja kümme last vaja toita ja sügavalt kahetsete oma tegu
Rumal jutt, et kohe kaunade kallale minnakse... Olekenb ikka, kuidas riigiametnikesse suhtud...
Mul sai juulis "roheliste" aeg täis. 2005 sügisel (2 kuud peale lubade samist) keerasin ennast kenasti autoga ümber puu, nii, et esiaknast nägi auto tagumist numbrit, peale minu selgroomurru oli veel kaks vigastatut. Okei, ma olin siis kaine). 2006 suvel sain 3.5 nädalase vahega kaks "litakat", kus oli kiirust rohkem kui 21km/h ületatud, üks kord neist oli veel paikusel, kus põõsas oli kadette täis (70 alas 114km/h). Pluss rohelise ajal ei ole ma kordagi eraldusmärki kandnud, katkise tuuleklaasiga sõitnud, korduvalt ilma turvavööta ja kord või kaks ka ilma ülevaatuse ja/või kindlustuseta... Iga asja eest olen "aktsiaid" saanud. Aga load ilusti kenasti alles. Kaeblesin ka, et load on mu tööks vajalikud (kaubikujuht olin). Pollar saab ikka enamasti aru, et kui tahab oma trahvirahasi kätte saada, siis ta ikka "leiba" käest ära ei võta
Olge oma süütegude kahetsemisel aktiivsemad...
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
-KRANTS- kirjutas:/.../ peale minu selgroomurru oli veel kaks vigastatut/.../
Lihtsalt vahemärkusena teadmiseks: kalal on selgroog, meil on lülisammas.
http://www.animalistika.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.