leatt-brace kaelakaitse
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 23
leatt-brace kaelakaitse
Kas Eestis ka midagi taolist kuskilt proovida osta saab?
Hind minu jaoks suht kirves, kas ehk leidub analoogi odavamast hinnaklassist?
http://www.leatt-brace.com/gpx_product.asp
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
Eestist osta ei saa. Igal juhul otstarbekam netist osta, õnnestub käibeka arvel kulusid kokku hoida .
Kui asi kannatab siis tasub hetke oodata, paljud firmad tegelvad analoogsete toodete väljaarendamisega (A-stars näiteks) ja eks siis hinnad peaks veidi normaliseeruma.
Samas olen asja kohta ka palju kriitilist kuulnud (vaieldamatult on asi iseenesest hea). Igatahes A-stars väidab, et oluline ei ole mitte piirata pea liikumisulatust vaid kahjulik on hoopis järsk liikumiskiiruse muudatus, nii nad siis mingit oma alternatiivi arendavad.
Usun et varsti lähevad ka põlvetugesid valmistavad firmad vooluga kaasa.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
See jubin on juba paljudes "topturvalisusega" pingutavalt arenenud maades eripopp - pärsib küll inimvõimekust, kuid suurendab turvalisust. Shveitsi rinkakombed, alates 2005, on juba sellise vidinaga standardis. Vähe sellest, neil on ka sarnase kaelalihase "keeperi" kõrval ka 2 in 1... "neck-keeper" - ehk sõidad kui tahad sõita ja siis rahvuslikus klassis ainult siis kui eelnimetatud nõuded on täidetud. Jääb vaid loota, et turvalisuse puudumisel Island of Man TT ära ei keelustata... Motokamikadzed peavad siis võrreldava doosi saamiseks Iraagi või Afgaani sõtta palja pe***e ja odaga minema;)
Ärge saage ka valesti aru, sest ka minu vaated, suhtuda vanamoodsalt turvalisusse, peavadki üheltmaalt ajale jalgu jääma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.