Sõiduõpetaja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 523
- Tsikkel: Kawa
Sõiduõpetaja
Tean et B-kat. juht, kel on 5 aastat staazi saab olla juhendajaks B-katile kui on läbinud vastavad arki nõuded. Küsimus? Kas see sama B-kati juhendaja saab olla ka A-katile juhendajaks, kui tal omal pole A-katti...liiklus ju teoorias kõik sama? Teab keegi, kuidas täpselt on.ma ei viitsi seadust lugema hakata
-
-
-
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Mõtlesin midagi sellist . Ei ütle ,et ostma hakad aga lihtsalt mõtteaineks nii mõnegile. Äkki on kelegilt laenata.
-
mototydruk kirjutas:kas selle jaoks pole lube vaja??? mmm- läheb vist ostuks
ma PEAN JU KUIDAGI NEED TSIKLILOAD SAAMA...ja mai tea enam ise ka kuidas-juhe nii koos...miljonär ka just pole veel
sry, tüdruk, ma ei taha terav nüüd näida... AGA kui sulle pole veel koolis selgeks saanud millisel puhul on lube vaja ja millisel mitte, siis on sul veel tõesti vaja natuke aega tarkuste omandamiseks, enne kui load saad.
50cc ei vaja lube, kui oled üle 16a vana.
-
-
-
-
No krt! Tartus polegi siis mehi/naisi kes säärast tunnistust omavad???
Selle sebimine lihtne, võin ES ga rääkida. Samas annab adekvaatse info ka ARK, kui küsite- "Millised on tegevused, et omandada MOOTORSÕIDUKIJUHI JUHENDAJA TUNNISTUS?"
Edu Teile!
Tark ei torma!!!
-
[quote=" ma PEAN JU KUIDAGI NEED TSIKLILOAD SAAMA...ja mai tea enam ise ka kuidas[/quote]
Palju sa õppesõidus käinud oled - kohustuslikud 20h ? ja platsilt kaugemale pääsenud siiani pole ?
Aga äkki sul lihtsalt pole vaja mootorrattaga sõita, lihtsalt - kui kohe kuidagi välja ei tule, erinevalt autost on rattaga oluliselt vähem eksimis ruumi.
Paljudel inimestel ei tule lihtsalt paljud asjad välja - ja selle pärast tuleb just tegeleda nende asjadega mis väljatulevad.
Intruder kirjutas:[quote=" ma PEAN JU KUIDAGI NEED TSIKLILOAD SAAMA...ja mai tea enam ise ka kuidas
Palju sa õppesõidus käinud oled - kohustuslikud 20h ? ja platsilt kaugemale pääsenud siiani pole ?
Aga äkki sul lihtsalt pole vaja mootorrattaga sõita, lihtsalt - kui kohe kuidagi välja ei tule, erinevalt autost on rattaga oluliselt vähem eksimis ruumi.
Paljudel inimestel ei tule lihtsalt paljud asjad välja - ja selle pärast tuleb just tegeleda nende asjadega mis väljatulevad.
Ä'ä kuula hülge juttu - kui tahad, siis tuleb teha. Mõni asi lihtsalt võtab mõnel aega rohkem kui teisel.
Osad minu tuttavad rääkisid ka, et ehk mul polegi mõtet tsikli selga ronida, kui asjaolud pidevalt lubade tegemist edasi lükkavad.
Minul võttis lubade saamine alates esimesest teooriatunnist kuni eksami sooritamiseni aega 1 aasta, 2 kuud ja 1 päev. Ja hulk lisatunde, kuigi linnas olin ma juba kolmanda õppesõidutunni ajal. Mul olid lihtsalt muud jamad - koolitsikkel kukuti katki 2 päeva enne esimest määratud sõidueksamiaega, siis aegus ületalve oodates teooriaeksam, siis olid juba taas pikad järjekorrad sõidueksami sooritamiseks ... kahjuks õnnestus mul kaks korda ka platsisõitu mitteläbida ... Krooniks oli see, kui ARK ja õpetaja mu sõidueksami erinevale ajale märkisid.
Iga asi tuleb omal ajal või veidi hiljem
See-eest on edukast lõpptulemusest selle võrra parem tunne
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Damaged kirjutas:
Kui ma ei eksi siis järgmisest hooajast peavad olema kõigil load nii ka 50cc. omanikel
Kas sul on andmed, et uus liiklusseadus võetakse vastu? Seal palju teisigi muudatusi aga probleem selles, et kuidagi ei jõuta selle vastuvõtmiseni. Seniks aga kehtib vana LE ja liiklusseadus. Ärme tekitame paanikat!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.