tahaks honda dio stock mootorile teha tuuningut et kui mingi 70cc-ne komplekt peale panna palju see juurde võib anda ja mida veel peale silindri ja kolvi oleks vaja präegu max60km/h ja kiirenduses rebib ka noka maast lahti
silku kolb suurem karpa v6i dyys koonukas rihm survekas sidurivedrud rullid ylekanne diodel piirab pane ylekanne kiirem ja parem ja technigas next-r siis peaks juba enam v2hem olema
koonukas olemas düüsi ka puurisin see andis seda et gaas läks põhja muidu kuskil poolega int sai sõita sumpat ple sellisele mootorile aga palju see ülekanne võiks juurde anda ja millist sinna oleks vaja 9g rullid muidu präegu
koonukas olemas düüsi ka puurisin see andis seda et gaas läks põhja muidu kuskil poolega int sai sõita sumpat ple sellisele mootorile aga palju see ülekanne võiks juurde anda ja millist sinna oleks vaja 9g rullid muidu präegu
ei mul kaks takti ja see ei sobi ka kahjuks ka mulle motoärist ka öeldi et ei ole
aga kas keegi oskaks ka selle cdi kohta midagi öelda seda elektrit sel rolleril ei jaga eriti
ei mul kaks takti ja see ei sobi ka kahjuks ka mulle motoärist ka öeldi et ei ole
aga kas keegi oskaks ka selle cdi kohta midagi öelda seda elektrit sel rolleril ei jaga eriti
arvad et cdis on piiraja v?, mudu ple nagu mõtet vahetada
piirajat ei pruugi olla ga yldiselt stock süüte blockid ei luba suuri põõreid . tavaliselt 9000 on piiriks . aga yle 9000 on juba t2ielik mootori peeneks laskmine
küsimus oleks selline et kui uued jäigad vedrud ja kerged rullid peale panin kadus kiirendus üldse ära ja sidurivedrudega ajas pöörded nii kõrgeks et ei võtnud õieti vedugi mis viga?
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.