Ohtlik auk Tondi selveri kandis
Moderaator: Moded
Ohtlik auk Tondi selveri kandis
Avastasin selle alles hiljuti, aga tahaksin teada, et mis tapariist see sel teel on selline. Asub see siis seal, kui tuled järvevana teelt koguaeg edasi ja hakkad jõudma selle esimese suure ristmikuni, kus paremal on tondi selver ja motovelt ja vasakul natuke maad tagasi k-rautakesko. Enne seda ristmiku mingi 200m kõige paremas reas, on mingi kahtlane metallist karp nagu maa sees. Ja täpselt selline tsikli esiratta laiune ja veel laiemgi, ja päris sügav ja pikk on see ka. Ise ehmatasin õhtul päris ära seal üks kord. Sain väga napilt selle eest ära põigatud. Sinna sisse sõites võib küll päris pahasti juhtuda ma kujutan ette.
Et siis kas keegi on teist ka näinud seda asja? Ja ei tea kas peab ise labidaga minema ja selle midagi täis toppima või mida teha annab? Sest kukkumisi ei tahaks küll seal näha.
-
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Olen ka seda kaevikut näinud!
Aga kui sa tähele panid siis on enne seda hoiatav liiklusmärk ka tee ääres!
Mitte et ma sellise üliohtliku augu olemasolu otse motopoe ees õigustaks, aga siiski paistab, et seda on ka linnaisad märganud ja loodetavasti parandatakse see järgmisteks valimisteks ära
-
- Tsikkel: Emmaljunga Mondial Duo Combi '
auk
Tervist
Antud auku on õnnestunud jälgida pikalt ja pingsalt.
2 nädalat tagasi pani Warren safety märgid välja - siis tuli Tallinna Vesi ja pani kaevukaane tagasi - tõstsid märgi kõnniteele (tee pealt ära).
Ja nüüd siis taas kaas lännu - ehk siis diagnoos - kaevukrae on lahti tee küljest.
Ehk info peaks andma Kommunaalametile - kust algab vaidlus, et kaev on Tallinna vee oma ja tee on meie oma - ja Tallinna Vesi ajab vastu vastupidist. Küsimus kõlab:"Kas kaevukrae on teest irdnud või tee kaevukrae küljest See on küsimus.
Isiklik kogemus 3 aasta tagant. Aga lõpuks kompenseeris Kommunaalamet mu velje ja rehvi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.