tahaks teada m6ne raffa arvamust aprilia rs125 kohta
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
tahaks teada m6ne raffa arvamust aprilia rs125 kohta
Tahan osta aprilia rs 125 aga ei tea mida teha
kui tellida uus siis maksab 71000kr (22kw) ja sumps maksab juurde 6500kr
mis annab juurde veel 3kw kas see on seda hinda v22rt
-
Teema algataja
Lauri23 kirjutas:Hea ratas on. Mina tegin oma sumpaga nii et lõikasin leegitoru pooleks, võtsin katalisaatori välja ja keevitasin kokku. Andis päris palju juurde. Ei usu et spordist halvem on.
Ega keegi ei oma infot, kas ka honda nsr 125 seda katalisaatorit omab ? Ning kui palju muutis sul katolisaatori eemaldamine hääles?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
musthai kirjutas:muidu on nii et on olemas 11kw 22kw ja 25kw rattaid et neil piirajaid peal ei ole aga kas su s6ber ostis 67000 kr v6imsama kui 11kw ratta seda tean veel et 25kw ratast tehasest ei tule vaid k6ige v6imsam on 22kw ja sinna pannakse sport sumps juurede mis annab veel 3kw juurde
Võimallik, et on 22kw, pole päris kindel. Seda ma tean, et ta veldist ostis selle ja see üle 11kw.
Eks kui vastuse saad anna teada.Saan ise ka targemaks siis
-
Teema algataja
Piats kirjutas:Miks kunagi keegi sellest aru ei saa et rs ilma piirajateta on 21kw ja kui sa paned sportsumpsi peale siis saavutad sellega heal juhul selle 1 kilowati. Ja kui sa tahad rsist võluda 25kw siis sul peab olema vähemalt 34mm karpa koos kaela ja sportkolvi ning sportsumpsiga.
Õ
Muidu kas neil 11kw varjantidel üldse ka algul kohe klapp on ? Ehk peab selle solanoidi tellima, siis ei ole enam 70k juttugi
-
Teema algataja
musthai kirjutas:tehasest tuleb 22kw v6imas rattas ja siis pannakse sportsumps alla, mis saavutab veel 3kw ja nii tulebki 25kw rattas.
Ma ei usu et see päris nii on et, plaks ja 3kw juures, jehuu Et see 3kw saada peab seal palju asju veel tegema, see ikkagi 2taktiline väikse kubatuuriga masin, pole nii kerge neid kw sealt pigistada midagi.
-
Teema algataja
.
Riks kirjutas:Vaata kindlasti, et dokkides oleks 11kw. Kui on rohkem, siis on ju täiesti mõttetu ratas.
Ühelgi RS 125 pole tehasest tulles üle 11kw passis !
Riks kirjutas:Siis ei saa ju a1 sõita.
Mis asja sa õige sogad? 11kw on passis ja võib sõita A1 kat lubadega!
-
Teema algataja
Re: .
sulu13 kirjutas:Riks kirjutas:Vaata kindlasti, et dokkides oleks 11kw. Kui on rohkem, siis on ju täiesti mõttetu ratas.
Midagi on nüüd küll valesti
Re: .
Riks kirjutas:sulu13 kirjutas:Riks kirjutas:Vaata kindlasti, et dokkides oleks 11kw. Kui on rohkem, siis on ju täiesti mõttetu ratas.
Midagi on nüüd küll valesti
Mis siin valesti on ? 11kw passis võib sõita A1 kat -iga. Ja ühelgi RS 125 el pole tehasest tulles passis üle 11kw. Nüüd saad aru ?
-
Teema algataja
.
musthai kirjutas:kas ma siis sain 6ieti aru, et isegi kui poest tellid 22kw ratta, on passis ikka 11kw m2rgitud
Just nimelt! Neil on 11kw versioone ja 25kw versioone.
Mingi sihuke teema on tehtud, kus räägivad inimesed asjast millest nad mitte midagi ei tea. Kui asjast mitte midagi ei tea, siis pole vaja sõna võtta.
Rs125-tesi tuleb tehasest ka 21kw versioonidena, Eestist neid ei saa.
2 taktilisele annab sportsummuti kordades rohkem juurde kui 4 taktilisele. Rs125le toodavad sportsummuteid väga mitmed firmad. Standard on Arrow, kuna neid on kõigerohkem siis sellejärgi hinnatakse kõiki teisi. Peale Arrow toodavad summuteid veel: Jollymoto, Sugaya, Jim Lomas, Gianelli, TYGA jpt.
Parim neist on Sugaya, siis jollymoto ja ülejäänud on kõik enamvähem samad. Tyga on neist parima hinna kvaliteedi suhtega (aga peab tegema ise summuti kinnitused)
Selleks, et 11kw rs125st saaks 21kw. Tuleb juurde osta väljalaske klapp. (Kas siis Originaal Solenoid klapp, või Kardi Rave2 vaakumklapp.) Kardi klapp eeldab silindrisse augu puurimist. Aga on kokkuvõttes kõvasti odavam kui Solenoid klapp. Kardi klapp on ka kergesti seadistatav, et klapp avaneks õigetel pööretel. Solenoid klapp võtab info CDI-st ja seega selleks et klapi avanemis hetke muuta peab CDI- ära vahetama.
(Tänaval sõites pole vaja seda näppida) Kõikidel RS125-tedel mis uuest peast Eestis ostetakse on olemas ka CDI piiraja. (5000-6000 pöördel tekib auk kiirenduses), Selle saab ise eemaldada või siis osta uus CDI.
Selleks, et 21kw Rs-ist saaks 25kw, peab vahetama Karpa 34mm vastu, ja ostma sportsummuti.
Peale selle on võimalik igasugu asju paremaks teha, V Force klapp, Lasta silindrit viilida kusagil,teine silindripea, oarem õhufilter jpm. (Originaalis on õhufiltris ka üks ava keskelt kinni nii, et seda esialgu võibolla tähele ei panegi, see tuleks lahti lõigata.)
Põhiline probleem, selle mootoriga on väljalaskeklapp, See vajab puhastamist umbes iga 2500km tagant. Oleneb vägapalju õlist mida kasutada.
PS: Sugaya summuteid ma ei teagi kas enam saada on, aga need on puhtalt ringrajal kasutamiseks. (Parim jõud pööretel 12000-14000 jne) Selleks et neid kasutada tuleb vahetada ka süüüteboks, ja kasutada Avgasi, või muud võidusõidu kütust)
Originaal rsil lõppevad pöörded 12500 juures, nii et sellest summutist eriti abi pole. Sammuti on Jollymoto hea väga kõrgete pöörete juures, aga siiski sobib tänaval kasutamiseks.
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
RS125
Tere, ise ostsin rs 125 Veldist ja mul oli kohe 21 kw passis, nii et ei ole vaja midag teha. Liigub üsan hästi, ise olen kätte saanud 164km/h. See on õige et tehasest ei tulegi 11kw-ga välja, et saada 11kw peab piirajad peale panema, mulle nii öeldi Veldist aga ise pole pannud pole vajadust olnud.
-
Teema algataja
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.