Maxxis rehvid vs. muud rehvid ?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Maxxis rehvid vs. muud rehvid ?
Sai siin otsingus ringi tuulatud ja uurisin Maxxise rehvide kohta, et nüüd nad on juba veidi aega olnud eestis, et kuidas on kogemustega nüüd lood äkki keegi oskab midagi värskemat kosta kui võrrelda Maxxis Supermaxx M 6029 näiteks Bridgestone BT 014 või Michelin Pilot Road vms. Kas teistel mängib nimi ainult rolli ja ajab hinna lakke ? Hinna suhtes on nad ikka tunduvalt odavamad kui Bridgestone ca 1300 eek hinnavahe paarilt. Kuidas on pidamisega ja kulumisega vihmaga, külmaga jne. Kas on oma hinda väärt ? Touring ratas ja rada ei sõida nii et midagi väga pehme seguga ei taha.
Tänan !
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Uued mudelid DTR http://www.maxxis.com/products/motorcyc ... sp?id=5436 ja uus M6029-st pehmem rehv MA-PS http://www.maxxis.com/products/motorcyc ... sp?id=5517 on USA-s küll juba müügil, kuid Euroopas pole veel bürokraatiamasin uutele mudelitele müügiluba andnud. Peavad Euroopas läbima veel mõned testid ja siis on nad 2008 kevadest saadaval (ka Eestis, StreetMotos vähemalt . Igatahes DTR oma sügava mustri ja laiema klotsivahega saab kindlasti suht nõutud olema. Kui siinsed baigimehed ka PS ära proovivad, siis ehk ka see.
Aga küsimuse alget puudutades - StreetMoto kaudu on sel aastal müüdud mudelit M-6029 veidi üle 160 rehvi. Seega peaks olema tagasisidet juba küllaldaselt. Igatahes on tegu kõvema ja kestvama seguga, mis just maanteesõiduks sobilik. Aga BT-014 ga võrrelda on küll vähe vale. Pigem siis ikka Bridgestone BT020, BT021 või Pirelli Diablo Stradaga.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tänatud: 1 kord
Re: Maxxis rehvid vs. muud rehvid ?
Ghost kirjutas:äkki keegi oskab midagi värskemat kosta kui võrrelda Maxxis Supermaxx M 6029 näiteks Bridgestone BT 014 või Michelin Pilot Road vms.
Tänan !
M 6029 kestis ca 10000 taga. Võrdluseks Continental ContiRoad Attack rehviga sõitnud 5000, aga muster kulunud ca 1/4, seega vähem kui Maxxisel. Täpsema võrdluse saab järgmise hooaja jooksul. Pidamise jne kohapealt ei ole mina vahet tundnud.
Muidu Maxxis ok, brandy vahetasin kuna Saksast sai odavamalt.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
tuleb ka vist maxxis ära proovida. ca 4 mm mustriga metzler( http://bikepics.com/pictures/1110141/ ) on taga pärast 1800 km slikistunud. kuidagi kiirelt.... ei põletanud kummi ega pidurdanud blokki. mulle kui võhikule imelik.
-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Tre,
Eks sõltub milline Metzeler. Endal kogemus Z1 ja Z4-ga. Z1 siis sportlikum ning sai otsa vähem kui 4000km-iga. See vastu Z4 elab üle juba 12 000 km-it aga on otsakorral kah nüüdseks Alla läheb uus Dunlopi Sportmax, eks näis kuidas see ennast ülal peab. Et natuke Maxxise teemasse kah siis, Maxxisega mingeid kogemusi pole
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
Ma sain eelmisel suvel juhuse tahtel ja Streetmoto kaasabil endalegi ootamatult Maxxised alla. Ainuke vahe, mis ma varemkasutatud Bridgestonidega olen täheldanud, et Maxxise profiil on tiba teine. Bridgestonel jäi minu puhul tagarattal veel mustri serva mõni millimeeter puutumata serva, Maxxised on peale sõitu puhtaks hõõrutud servast servani. Pidamise ja kulumise koha pealt pole siiani absoluutselt mitte mingisust vahet veel täheldanud. Aga mul on eale kohaselt suhteliselt rahulik sõidustiil kah. Eks suve lõpus näeb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.