Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
Elektritsikkel ei saa meil siin kuigi populaarne olema , isegi kui hind oleks soodne. Põhjus ülimalt lihtne - sportsumpsi pole kuhugi panna , ilgelt nõme ju vaikselt ööpimeduses linnapääl sõita
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
--------------------------------------- www.zoomfoto.ee/
Mulle küll päris meeldis selle välimus. Mõnusalt minimalistlik ning stiilne.
Ühinen Nigga arvamusega. Pealegi pole tegemist mitte minimalismiga vaid asi näeb välja lihtsalt odav, igav ja proportsioonidest väljas. Sihuke lahja küürakas... või siis on pilt kohutavalt kehva nurga alt tehtud.
Elektritsikkel ei saa meil siin kuigi populaarne olema , isegi kui hind oleks soodne. Põhjus ülimalt lihtne - sportsumpsi pole kuhugi panna , ilgelt nõme ju vaikselt ööpimeduses linnapääl sõita
Sportsumpsi asemele installid bassikõlari ning hakkad SMS-ide abil oma tsiklile uusi 'hääli' tõmbama.
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
Sellega võib juba väiksemat sõiduautot pukseerida...200 Nm @ 2600 ja 100 Hp @ 4200
See kerib päris hästi vist tagarattasse. Lisaks libedal pinnal (märg, liiv teel jne) + kurvis võtab päris lihtsalt vist ratta ringi. Sõita tahaks kindlasti proovida ja häält kuulda
Mis mõte on tsiklil mis ei podise mõnusalt ega haise bensu järele, arumaeisaa Oleks siis vähemalt normaalne väljanägemine, mu vanaisa säärekas oli ka stiilsem. Ise kahtlustan, et selle sadula tegi pruuniks disaineri kuri ämm
Mis mõte on tsiklil mis ei podise mõnusalt ega haise bensu järele, arumaeisaa Oleks siis vähemalt normaalne väljanägemine, mu vanaisa säärekas oli ka stiilsem. Ise kahtlustan, et selle sadula tegi pruuniks disaineri kuri ämm
Tsikkel on transpordivahend, hea kaalu/võimsuse suhtega transpordivahend. Mida ökonoomsem, seda parem.
P.S. Minu ratas sõidab küll bensiiniga aga ei haise.
Tsikkel on transpordivahend, hea kaalu/võimsuse suhtega transpordivahend. Mida ökonoomsem, seda parem.
Ilmselt mõeldi Summutist tulevat lõhna, endale meeldib ka see aroom väga
Kui keegi mulle sellist pakuks siis võtaks muidugi, raha ma selle jaoks koguma ei hakkaks, Minujaoks see hääl siiski loeb ka, rollerid ei meeldi 75 % ulatuses hääle pärast.....Ons seda pirinat tarvis ?
Ilmselt mõeldi Summutist tulevat lõhna, endale meeldib ka see aroom väga
Kui keegi mulle sellist pakuks siis võtaks muidugi, raha ma selle jaoks koguma ei hakkaks, Minujaoks see hääl siiski loeb ka, rollerid ei meeldi 75 % ulatuses hääle pärast.....Ons seda pirinat tarvis ?
urr ja kui hea lõhn sealt tuleb pritsega pillil, läbi värske villaga sportsumpa, mmmm...
a) turbodiisel on 1 sõna kui selle all ikka mõeldakse turbodiislit (mitte turbot või siis diislit)
b) õige mees lõhnab ikka viski, tubaka ja bensiini järele - need kivi-, rapsi ja tatirohelised õlikütted on ikka rohkem lillelaste rida... noh vähemalt mõnda aega veel...
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.