Maitse asi
Moderaator: Moded
Maitse asi
Tervist!
Oleks huvitav teada, millised "kiiksud" tsiklistidel on seoses konkreetsete ratastega (mis näiteks on mõjutanud valiku tegemist ratast ostes).
Teen ise kohe ka otsa lahti:
Ei saa öelda, et ostsin oma praeguse ratta (Honda VFR 750 F '96) ainult selle pärast, kuid teadsin kohe, et tahan seda ratast, kui nägin tema näidikute-paneeli: ilus valgel taustal tahhomeeter keskel, seistes osuti vertikaalselt, teised vajalikud näidikud sobivalt kõrvale paigutatud, tahhomeetri kohal kell.. raske emotsioone sõnadega kirjeldada, vaadake parem pilti: http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C08%5 ... 4-full.jpg
Ka muud VFR-i detailid ja tehnilised näitajad meeldisid mulle väga, kuid peaaegu oleksin ta ostmata jätnud, kuna absoluutselt ei talunud selle ratta laia tagumikku: http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C06%5 ... 73-800.jpg
Niiet, mis Sind enda või mõne teise ratta juures külmaks ei jäta?
-
arvan et suur V mootor bikel ja lai tagarehv peaks töötama
-
- Kontakt:
Mul selline raskekujuline fetish ...
Kui masina tootmisaastaks on 1930-50-ndad,siis tekib huvi.
Kui masinal on ilma vedrustuseta(jäik siis)tagaots ja ees õõtshoovaga(ehk siis mitte teleskoop)esihark,kettülekanne,madal isteasend ja kubatuur alla 600 cc,siis huvitun tõsiselt.
Kui tsikkel juhtub veel olema endine sõjaväe kasutada olnud(ehk siis mattroheliseks/halliks/beeziks värvitud) ja võimeline päev otsa igasuguse kattega teel 80-90 km/h sõitma,siis olen "müüdud" .
Plussiks tulevad veel "valel pool"(ehk siis paremal)asuv käivitusvänt,tagurpidi(a´la M-72)lenksuheeblid jne.
Kerge vanema mopeedi hullus on ka.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Sääse racing kirjutas:Mul selline raskekujuline fetish
...
Kui masina tootmisaastaks on 1930-50-ndad,siis tekib huvi.
Kui masinal on ilma vedrustuseta(jäik siis)tagaots ja ees õõtshoovaga(ehk siis mitte teleskoop)esihark,kettülekanne,madal isteasend ja kubatuur alla 600 cc,siis huvitun tõsiselt.
Kui tsikkel juhtub veel olema endine sõjaväe kasutada olnud(ehk siis mattroheliseks/halliks/beeziks värvitud) ja võimeline päev otsa igasuguse kattega teel 80-90 km/h sõitma,siis olen "müüdud".
Plussiks tulevad veel "valel pool"(ehk siis paremal)asuv käivitusvänt,tagurpidi(a´la M-72)lenksuheeblid jne.Kerge vanema mopeedi hullus on ka.
nutan ise ka oma 38-39a.60-80ccm, SACH-mootoriga (raami ja muu atribuutika valmistajat, ei mäleta) postiveo mopot taga
oi
Esimene ratas sai ostud just oma 2 kuud tagasi, kawa ZX6r(2003) oleks sama raha eest saand isegi uuema R6'e aga ei ostnud põhimõõte pärast kuna yamahasi tänava pildis nii palju siis ostsin Ninja ja kuna roheline mu lemmik värv siis olen ostuga üli rahul, iga päevaga meeldib aina enam, minu fetish-kõik mis pole R6/R1 ja eri lai tagarehv meeldib ka väga , eelistan elektroonilist näidikuid tavalistele (meenub alati Knight Riderit)
Michal, I'm coming!
Sama siin
vilosius kirjutas:Et mingi tsiklifetishi teema? Mulle meeldivad kohutavalt kardaaniga rattad, tugeva ja kiiresti pöörleva kardaaniga..
Täpselt sama siin!
Mina vandusin peale eelmist chopper tüüpi ratast, et ostan järgmisena enduro, sai endurosid pea kolm kuud vaadatud ja imetletud, lõpuks läksin depoosse, et viskan pilgu peale paarile. Lõpuks lahkusin sealt ikkagi EN 500-ga. Nüüd plaanin kevadel jälle ratast vahetada ja EN-i müüki panna, aga täiesti tühi maa, mida valida. Kahjuks arvan, et ühest rattast jääb edaspidi väheks, sest chopper ei asenda endurot ja vastupidi. Vaevalt ka mu kiiks tilk paakide ja kroomi vastu väheneb.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
... ja ükskord leiad ratta mis lihtsalt peab olema, sest muidu ei saa....
kõik on õige@v-rod
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
esimese uuema ratta puhul oli tegemist emotsionaalse ostuga - jonnisin, et ei osta never endale bike´i - vot ei meeldinud need plastikumäed - kurvastuseks pidin tõdema, et mu ranne väänab rohkem kui ER 5 lennata suudab - mõtted uue ratta valimiseks ei settinud kaua - nägin tema tigedaid silmi ja olingi konksu otsas , kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] küljed ja istme alla peidetud summutid ajasid ikka täiega k...ks
- nii ma ta sealt Deutschlandist leidsin - fz6 Fazer

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.