dio piirajad
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: dio piirajad
terve honda dio on üks suur piiraja. mul ka garaazi all üks vedeleb, vahest panen käima, teen mõne ringi ja mõtlen et on ikka mobot välja mõeldud.
kuna dio on nii vana mudel, siis on sul piirajaks tõenäoliselt kohviks sõidetud mootor
vaevalt, et eelmine ja üleelmine omanik ei "viitsinud" või ei osanud piirajaid eemaldada
aga kui korda teha, peaks liikuma küll natuke
edit: oli omal ka selline taburet kunagi
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
On endalgi ikka veel dio täitsa olemas. Arvasin ka kunagi, et piirajaid täis, aga otsisin siit/sealt, kuskilt midagi ei leinud. Lõpuks sain aru, et ülekanne on 1 suur piiraja. Minul keris ta 60km/h kellale väga kiirelt (sellises vanuses rolleri kohta), aga 60 juures oli nagu sein ees, rohkem ei läinud. Mäest alla olen sinna 70-75 juurde saanud, aga siis tegi variaator mingit ulmeklõbinat . Jutud on liikunud, et ülekanne ära vahetada mingi (ei mäleta enam milline ülekanne) teise vastu, siis pidi 90ne lähedale jooksma.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Üks dio oli minu käes kunagi remondis. See oli selline loom, et ilma õhupuhastita käis ainult tühikäigul - gaasi andes läks segu nii lahjaks, et mootor suri välja. Lahtiseletatult, õhu sisselase oli kinni poodud ja vastava suurusega peadüüs karburaatoris. Lahtisema hingamisega õhufilter ja suurem düüs oleks talle kindlasti korraliku mineku andnud, minu 110 kilo all jooksis ta piiratud peast probleemita 50-60 välja. Kuna aga omanik soovis apastraati maanteelegaalsena säilitada, siis rohkem ma teemaga ei tegelenud.

-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.