50cc-125cc suurem kokkutulek = Saaremaale
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
50cc-125cc suurem kokkutulek = Saaremaale
Kohale võivad tulla kõik 50cc-125cc mootorratastega inimesed ! Rollerid kahjuks mitte !
St. Enduro, Supermoto, Baik, mida iganes va. roller siis !!!
Niipalju kui kokku leppisime jäi asi nii, et minek toimub
24.august aga mis kellaaeg see oli ?:( Laagris Hesburgeri juures on reede õhtul kogunemine. sealt minnakse edasi praami peale ja sõidetakse Saaremaale. Keegi rääkis, et praami peale ei pidanud tsiklitega saamisel mingit probleemi olema ! Esimesel päeval telgid üles väiksed :juua: juttu rääkima ja magama, järgmisel hommikul tripitakse lihtsalt saaremaal korjatakse tšikid peale ja sööma kuhugi ja ujuma ja särki-värki ! Õhtul jälle kuskil ööbimine ja nagu Karl rääkis ei pidanud küll Saaremaal mingit värki olema, et ei tohi suvalisse kohta telki püsti lüüa ! Aga siis tuleks kindlasti teada anda kellel telgid olemas ja kellel veel telgis vabu kohti . Osavõtjate nimekirja oleks ka vaja tarvis teada ! Ja pühapäeval 26.august olex siis tagasitulek. Ma arvan et pulli saaks ja putitada saaks ja tore oleks, eks näis ...
Lähemalt sellest lugege SIIN >>> http://www.125cc.omamees.com ja vaadake et te ennast seal ära ka regate sest üldine 125cc jutt käib seal kokkutulekutest...

Niipalju kui kokku leppisime jäi asi nii, et minek toimub
24.august aga mis kellaaeg see oli ?:( Laagris Hesburgeri juures on reede õhtul kogunemine. sealt minnakse edasi praami peale ja sõidetakse Saaremaale. Keegi rääkis, et praami peale ei pidanud tsiklitega saamisel mingit probleemi olema ! Esimesel päeval telgid üles väiksed :juua: juttu rääkima ja magama, järgmisel hommikul tripitakse lihtsalt saaremaal korjatakse tšikid peale ja sööma kuhugi ja ujuma ja särki-värki ! Õhtul jälle kuskil ööbimine ja nagu Karl rääkis ei pidanud küll Saaremaal mingit värki olema, et ei tohi suvalisse kohta telki püsti lüüa ! Aga siis tuleks kindlasti teada anda kellel telgid olemas ja kellel veel telgis vabu kohti . Osavõtjate nimekirja oleks ka vaja tarvis teada ! Ja pühapäeval 26.august olex siis tagasitulek. Ma arvan et pulli saaks ja putitada saaks ja tore oleks, eks näis ...

Lähemalt sellest lugege SIIN >>> http://www.125cc.omamees.com ja vaadake et te ennast seal ära ka regate sest üldine 125cc jutt käib seal kokkutulekutest...
Re: 50cc-125cc suurem kokkutulek = Saaremaale
On küll värki. Saaremaa värk ei erine sugugi mandri värgist. On olnud minu lähikonnas ka suisa sellist nalja, et külamees ajas jahipüssiga marjulisi-oma küla inimesi oma maa pealt ära. Nii et tehke enne ikka selgeks kuhu tahate telkida ja rääkige maaomanikuga läbi. Või mis veelgi parem - minge mõnda RMK puhkekohta telkima. Neid siin ikka on üsna mitmeid ja kohad ise on väga ilusad. Minu teada ka tasuta. Pea asi - jätke endast maha puhas ja korrastatatud koht, et oleksite ka oma tulevas elus ikka ja jälle oodatud külalised saarel mitte põlatud nolgid.rrivo kirjutas:ei pidanud küll Saaremaal mingit värki olema, et ei tohi suvalisse kohta telki püsti lüüa !
Edu ja jõudu!
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
aprilia teeb...asi selles et seal on pikk järjekordHexor kirjutas:Arvatavasti sõidame ikka kõik ühe kiirusega ja mitte kiiremini kui lubatud. Kellel 90 piir ületamatu, pole hullu ootame ikka järgi. Kui tohib küsida, milline asutus teeb rattale nädal hooldust ?
shadowofdeathile seda et olen zidiga lasknud tallinn-rakvere otsa täisgaasiga ära...natukene turtsus peale 80km muud ei midagi
Meie kandi tegelane askeldab Orissaare ja Leisi valla piiril, nii et neid siin siis ikka on ka.MotoMell kirjutas:see keda ma mõtlen jääb Pöide ja Orissaare piiri peale ja pigem Pöide vallas vist... Siis neid hulle on rohkem vist.![]()
Niiet ärge igalepoole telki pange
Aga elementaarne viisakus ütleb ikka, et lähed külla, koputa uksele -> lähed telkima, küsi luba. Sellega peaks saama probleemid välditud.
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
Teema algataja
-
Teema algataja
.
mina oleks ilgelt nõus kui edasi lükata 27-29 ! need oleks parimad päevad ! aga mõned sel ajal veel tööl vms ? mina olen 100% nõus edasi lükkamisega !!!
ainult mis teised sellepeale ütlevad ?

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Virtsu 133 km. 80 km/h sõites kulub siis sinnasõiduks kuskil 1:45 h, ehk siis kella 20:00 praami peale võiks küll jõuda, muidu peame sadamas tühja passima. Ja kuivastust kuressaarde on 80 km umbes, järelikult 20:30 - 21:30 on sõit kuivastust kuressaarde, mis tähendab, et sellist pimedasõitu tuleb ainult pool tundi.
Kuidas sõit kolonnis sõit toimuma peaks? Asi selles, et 2 taktilise taga mina igatahes üle poole tunni ei suuda sõita. Toss kammib ju väga ära pikapeale.
Kuidas sõit kolonnis sõit toimuma peaks? Asi selles, et 2 taktilise taga mina igatahes üle poole tunni ei suuda sõita. Toss kammib ju väga ära pikapeale.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Ja seda ka, et eile väiksel kokkusaamisel keegi küsis, et kas mootorrattaga peab üldjärjekorras seisma, siis vastuseks on, et ei pea. Sõidame lihtsalt piletiputka juurde, tuleme sadulast maha, ütled et õpilane ja mootorratas, annab sulle pileti, ja sõidad ükskõik(vist) kust reast kõige ette ja tulevad võtavad sult piletikontsu ja sõidad praamile.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.